Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kola vozu městských služeb zavezou Luďka do Chánova. Netuší, že ho tam čeká setkání se synem Tondou. Luděk Tondu zachrání a Luďka zachrání Franta. Kamarád Franta to myslí dobře, ale lež, kterou vymyslel, Luďkovi pořádně zkomplikuje život. (Česká televize)

Recenze (110)

Radko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snědá tíseň zachraňuje a súčasne prenasleduje Luďana a rovnako tak jeho sestru (ex bráchu Pavla) Dášu. Raz jedinečná občianska iniciatíva s geniálnym názvom zachraňuje zdravie a možno aj život Luďanovmu synovi, prechádzajúcemu momentálne skinheadským obdobím. Inokedy Snědá tíseň zasvrbí Dášinho nápadníka, ktorý si z dôvodu zbavenia sa tiesne vyholí okolie svojej kakaovej dierky. Raz záchrana, druhýkrát prekliatie. Plus mnoho iných, podarených situácií. Spolu s prvou časťou, zatiaľ najlepšie epizódy. ()

Cimr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nečekal bych, že se něčeho takového na veřejnoprávní televizi dočkám. Nekompromisní humor s velmi hořkým podtónem, jako v divokých devadesátkách za časů České sody. ,,Koukáš, co? Naše lidová tvořivost. Podle mě bych to tak nechal. Jako kulturní památku, víš." Snědá tíseň má potenciál zapsat se do dějin českého seriálu. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Luďan jde do sebe…Nejdřív Snědá tíseň, pak exkurze po Chánově a následně kuřba na zadním sedadle auta…tak to mě poser…Do těch míst bych nepáchl ani omylem, leda kdybych chtěl spáchat sebevraždu, ale jako nasmál jsem se. Konečně mám představu, jak vypadají „vybydlené byty“…Jinak ale opět páni tvůrci lehce přitvrdili, humorných situací tu bylo taky dost a ani finální rande Dáši nemělo chybu…Ač jsem svým způsobem rasista i xenofób, tak u tohoto dílu jsem se dokázal pobavit i já…hlavně u tvrzení, že se chtějí cikorky zlepšit a být prospěšní a uznávaní zbytkem společnosti... ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Von má teď skinhedský období. Tím si musí projít každej chlap. Tajnej agent Jack T., pičo. Kam se na Luďka hrabe Steven Segal a Chuck Norris. Ženská je tramvaj, která tě veze z Mostu do Litvínova. No, budu na to myslet cestou do práce...a možná i z práce, pokud myšlenka dovolí ;) zatím nejvtipnější díl, protože tady trans rodina netvoří hlavní část dílu. A hlavně bacha na gymp. Tam se dějou zvěrstva, která vedou k vejšce ;) ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu nelogické proč by Doudová měla mít jakékoliv sympatie k Luďanovi, ale tak nějak dostávám od tohoto seriálu , co očekávám a těším se na další díl. PS: Jestli mám vypíchnout něco nenápadného kladného tak jsou to použité hitovky ...I could wait night and day Sigh your name when I pray In my heart night and day Til you come my way I could wait night and day Be the sky blue or gray In my heart night and day For your love to stay Obsession ......... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Když se v Severce dívají na fotbal, lze si všimnout, že se dívají na program ČT 4. Ten však v době vysílání epizody byl už dávno přejmenovaný na ČT Sport. (korinek)
  • Při rozhovoru Dáši (Erika Stárková) se svým nápadníkem na závodech je chyba střihu, když se prostřídá záběr, kde oba stojí čelem k sobě, se záběrem, kde je nápadník k Dáše bokem. (velkyvezir)
  • V čase 2:58 se drží Franta (Zdeněk Godla) na levé straně popelářského vozu a mává pravou rukou směrem k řidiči, že se může rozjet. Řidič ale v tom okamžiku ve zpětném zrcátku vůbec Frantu nemůže vidět, protože Franta mává pravou rukou směrem k zadní části vozu a ne směrem k řidiči (správně se měl držet pravou rukou vozu a na řidiče mávat levou rukou, tak, aby jej řidič v zrcátku viděl). (montywalsh)

Reklama

Reklama