Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luděk se vypořádává se svými kamarády a zakazuje jim, aby se stýkali s Dášou. Přesto nezabrání romantické schůzce. Stará přátelství jsou ohrožena. Blanka slíbí Tondovi, že s ním půjde na rande, ale zadarmo to nebude. (Česká televize)

Recenze (77)

MovieMan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"No, a když se bavíte s cikánama, tak potřebujete taky trochu toho černýho humoru, že jo?" Zase pěkně nahláškováno, taky Edova a Luďanova noční výprava do města pobavila. Myslim si, že jsem na konci, když se Eda svěřuje jsem asi vzbudil celej barák. Trochu je mi líto Tondy a Pavla. PS: Kolečko, hoď tam ještě Leoše, ať je sranda. 90% ()

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„křuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup“….taky jste to slyšely? Hůl se definitivně zlomila. MOST!em sice žije pomalu celá republika, ale za mne už jde jenom o bublinu přežívající na uměle vytvořené legendě. Každá nová zápletka jenom dokazuje, že si pánové samy nasadili laťku do výšin, které jsou schopni už pouze podlézat. Pominuli úsměvnou scénku z recepce hotelu, tak nic….místy zataženo a v nižších polohách až trapno. No nic, jdeme dál…..i když moc času na napravení reputace nezbývá. ()

Reklama

mortak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je vlastně uklidňující, jak MOST! dodržuje pravidla moderní, ale přesto do morku kosti konzervativní hollywoodské romantické komedie. Na začátku hodně sprostých slov, a cool hlášek, ale jak se mezi hlavními hrdiny začnou rozvíjet vztahy, komedie zvážní, nastává "coming-to-age" poznání, že vztahy přináší odpovědnost, a že lhát se nemá, a že pravda občas bolí... A jako v každé hollywoodské komedii tu máme vedlejší postavičky, které se nevyvíjejí, ale jsou tu proto, aby držely humornou linii (Čonkin a spol.). Máme být spokojení, že Kolečko s Prušinovským nám dodávají tradiční komedii v moderním "cool" balení, anebo bychom chtěli trochu toho experimentu, trochu toho hlazení proti srsti? ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Humor zůstává, dál jsou autoři zdravě kousaví, ale víc se projevuje (jak to nazvat) jistá lidskost. Luďa už věci nehází tak za hlavu jako v prvním díle zborcenou záchodovou mísu, krapet víc přemýšlí a své závazky tak nějak plní. Přesto je náš lidový rebel bez příčiny dál zatraceně trefný a vtipný – se zažitými předsudky obzvlášť („Zjistil jsem, že nejedí psy! Tuhle pomluvu bych vážně chtěl razantně vyvrátit. Nejedí! Aspoň ti, co znám, nejedí. Když se pak s Romem skamarádíte, tak je to ten nejlepší přítel člověka.“). Dáša dál motá hlavu několika postavám, ačkoliv spolu jako malí kluci čůrali sousedům přes plot. Tvůrčí dvojice, která poprvé zabodovala roku 2010 seriálem Okresní přebor, dominuje na několika úrovních, ale co těší nejvíc, je přirozenost. Za to prostě velký palec nahoru. ()

Alagaesie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A pak nemaj mít běloši předsudky o rómech... Jsem zíral – Čočkyn řešil účty? Pěkně na autodromu. Edo, Edo... Chudák Franta. Pobavila kytka jedoucí kukavozem. Hlavně nenápadně. Tondovi se kroužek solidně rozjel. Luďan je v kurzu. Snědý skauti – no, těpic... Hledání internetu výborný. Nevim, jestli se Franta svěřoval tomu správnýmu... Hotel super. Chudák Eda. V komunikaci s Romem pomůže černej humor... Ilona si s Luďanem, co se předsudků týče, mohla podat ruce. Chudák Tonda. Luďane, proč...? Když máš splín, kámoš pomůže. Eda z toho kecání s navátým farářem zblbnul. Eda s Frantou přežili. Smír je dobrá věc. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • V čase 41:13 si Eda (Michal Isteník) na diskotéce začne svlékat tričko, ovšem v dalším střihu (v čase 41:15) stojí u baru opět oblečen, aby pak v dalším záběru (v čase 41:17) svlékání dokončil. V čase 41:23 je opět v tričku, následně opět vysvlečen a hudba linoucí se z reproduktorů hraje uceleně dál. Celá ta pasáž z diskotéky působí poněkud chaoticky. (JariR)
  • Na začátku epizody hraje „M.I.L.F. $“ od Fergie. Když se Dáša (Erika Stárková) připravuje na rande s Frantou (Zdeněk Godla), tak hraje „You're A Woman“ od Bad Boys Blue. Na diskotéce a v bordelu hraje „Sexy And I Know It“ od LMFAO. Na konci epizody hraje „Show Me Heaven“ od Maria McKee. (Duoscop)

Reklama

Reklama