Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luděk neví, cigánská kapela hraje Wabiho Daňka, Eda je poprvé v životě ve vinárně, plešky si nechají narůst vlasy. Most čeká veliká událost, ve které bude v hlavní roli váza. (Česká televize)

Recenze (119)

Takaru 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z poslední epizody seriálu mám popravdě smíšené pocity. Tíha a vážnost tady naprosto převážily, vtípky, které to celé měly trochu odlehčit, vyzněly naprázdno. Přesto je to závěr důstojný a celý seriál se právem zapsal do "zlatého fondu" česko-slovenské televizní tvorby. Jen už mi prosím někdo vysvětlete co, že je tak nebezpečného, nepřípustného, nemorálního a výchovu narušujícího na zobrazení mužského ztopořeného přirození nebo ženských genitálií před desátou hodinou večerní. Tohle je doopravdy k zamyšlení. Z tohoto odporného pokrytectví je mi zle už dlouho. Most forever. DÍKY. ()

SFalconJ 

všechny recenze uživatele

Ta kombinace humoru, sociálního dramatu i hlubšího poselství a myšlenek... 🎭 Bude mi to chybět. Stylový a elegantní závěr, o tom, jaké je to mít sny a na poslední cestě se vylejt, jak váza... A dokonalou třešničkou bylo poslední rozloučení songem od Journey - Don't stop believin'. 🎶 Co vám budu povídat, dojalo mě to a seriál asi skončil tam, kde měl a tak, jak měl. 🎬 Dycky Most! ✊ A dost! ❤ ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fňuk fňuk – je tu konec. Nicméně i v samotném závěru si dokázali tvůrci udělat prdel i z takové věci jako je funus či kradení popela zemřelého. Netradiční vyvrcholení, ale nevadí. Pokud je tohle už vážně konec a žádná druhá série nebude tak OK, pobavil jsem se u toho – některé postavy byly super, rozhodně nelituji, že jsem se na to podíval. Takže uděláme pápá Čočkine, pápá Moste…nebo prostě jen „Dycky Most…“ ()

Beata.Stybro 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To, co po osmi dílech ve mne zanechal seriál Most! se nepodařilo dosud žádnému seriálu. Kombinace geniálně lehkého herectví, neskutečných nápadů, drobností, myšlenek, Most silné slovo, most mezi lidmi, kde nic není černobílé, kde každý je vinen a nevinen sám sebou. Karikatury osudů vypointované do vrcholného hořkého leč usmířeného závěru. Jen ten kdo nepochopil očekával nářez jako v prvních dílech. Za mě to nářez byl a k tomu krásné obrazy - Roman jako mamánek, kočky u Čočkina, nebo Čočkinův styl hudby. ()

Nechic 

všechny recenze uživatele

Takže sedmý díl nastaví akční děj a osmička to všechno uhladí? Tenhle díl byl dějově těžké zklamání. Sice hlášek a vtipů tam bylo víc než v díle předchozím, ale proč to muselo být tak prázdný. Luďana poslali do abnormálních nížin, cikány a plešky zas do abnormálních výšin. Šlo vymyslet asi kopec lepších i veselých zakončení, než tak prázdný happy end. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Písnička, která hraje v 18. minutě, je „Devil Inside“ od INXS. Ve 27. minutě hraje „Whorehouse Blues“ od Motörhead. Na konci epizody pak hraje „Don't Stop Believin'“ od Journey. (Duoscop)
  • Poslední epizodu seriálu mohli diváci sledovat přímo v mostecké restauraci Severka společně s jeho tvůrci a na programu byla taky autogramiáda s herci. (Duoscop)
  • Při Luďkově smuteční řeči před Severkou je v čase 44:30 záběr do publika, ve kterém je Luděk (Martin Hofmann). (afu)

Reklama

Reklama