Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luděk neví, cigánská kapela hraje Wabiho Daňka, Eda je poprvé v životě ve vinárně, plešky si nechají narůst vlasy. Most čeká veliká událost, ve které bude v hlavní roli váza. (Česká televize)

Recenze (119)

strom-z 

všechny recenze uživatele

Uff, ten Most měl snad skončit čtvrtym dílem. V tu chvíli fungoval skvěle, jenže závěrečný tři díly dojem těžce pokazily. Najednou ubylo skvělejch fórů a nadhledu a přibylo chvílema až telenovelový šablonovitosti... závěrečný pocity fakt rozpačitý, autoři to podle mě ukočírovat nezvládli. Za těch pár prvních epizod velkej dík, ale druhou sérii prosim ne, jedině by fakt došla nějaká nová inspirace. ()

Johny44 

všechny recenze uživatele

Super rozjetej seriál a konec? Jako by se tvůrci zalekli, jestli to celý přeci jen nepřestřelili a tak udělali úlitbu Radě České televize. Místo toho popřeli sami sebe. Prostě buď mám koule nebo nemám. V posledním dílu je už autoři ani nehledali. Vypadá to, že než dopsali závěr, celé noci sjížděli filmy z dílny Bollywoodu. A přes den měli puštěnou Ulici, Pojišťovnu štěstí nebo Život na zámku. Koukat se na Nemocnici na kraji města, řek by si člověk " Hezky to ten Dietl napsal" Já si po 7 dílech Dycky Mostu říkám ´" si dělaj prd*el? Teda, bohužel už nedělaj !! ()

Reklama

verbalek 

všechny recenze uživatele

Konečné rozuzlení celé zápletky, kde po sedmi dílech byste nečekali. Děkuji Petru Kolečkovi za výborný scénář ( ikdyž je tvořen z více nežli poloviny samotnými herci ) Již se teším na dokončení druhé série na konci roku 2020. Víc takovýchto seriálů z měst a života lidí v ČR jako je Lajna, Vyšehrad aj. ()

kukkik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"On alespoň nějaký sny měl, my ne.." Tak tenhle konec série byl naprosto dokonalý.. a tak hrozně moc český, tak dobré a krásně lidské zakončení, emotivní ale přitom nenucené ani přehnaně idylistické, jak to často bývá. Prostě, říkám si, že takhle by to doopravdy mohlo být i ve skutečnosti v současné ČR a.. prostě tenhle seriál v téhle době je přesně to, co jsem potřeboval. DYCKY MOST! ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi pěkné zakončení, které trefně dokázalou skloubit všechno to vtipné, co Most! dělalo Mostem! (i Mostem) se skutečným vyvrcholením děje jako takového, a definitivním přerodem charakterů, a vnitřní uvědomění si svého chování. Luďan za ty dva poslední díly prošel takovou charakterovou proměnou, že se mnoho jiných tvůrců může jít zahrabat, jak to tady dokázali mistrovsky napsat. No tak "Dycky Most" a "Je suis Čočkin" ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Poslední epizodu seriálu mohli diváci sledovat přímo v mostecké restauraci Severka společně s jeho tvůrci a na programu byla taky autogramiáda s herci. (Duoscop)
  • Epizoda byla vysílána o 45 minut později než ostatní epizody, kvůli nadměrnému počtu sprostých slov. (Kajman26)

Reklama

Reklama