Reklama

Reklama

Boku no Hero Academia - Season 4

(série)
Trailer 4
Japonsko, (2019–2020), 9 h 35 min (Minutáž: 23 min)

Předloha:

Kóhei Horikoši (komiks)

Scénář:

Jósuke Kuroda

Kamera:

Takaši Sawa

Hudba:

Júki Hajaši

Hrají:

Daiki Jamašita, Kenta Mijake, Kóiči Jamadera, Jui Horie, Šin'ičiró Miki, Kóki Učijama, Kendžiró Cuda, Satoru Inoue, Misato Fukuen, Hiro Šimono, Cuguo Mogami (více)
(další profese)

Epizody(25)

Obsahy(1)

Společnost se musí vyrovnat s novou situací, kdy největší superhrdina, symbol míru a pořádku All Might, byl donucen po svém posledním souboji, který ho málem stál život, odejít do důchodu. Městem se šíří neklid a spousta zločinců, kteří se do této doby skrývali a omezovali svojí aktivitu, vystupuje ze stínů. Míra kriminality stoupá, a tak přichází nová opatření. Tak i studenti prvního ročníku na superhrdinské akademii, pokud mají náležitou licenci, mohou v rámci praxe pomáhat v nejrůznějších agenturách v boji se zločinem. Není to totiž jen Liga padouchů, která ohrožuje město, ale nově se na scéně také stále víc objevuje mafie. Ta vyvinula velmi nebezpečnou drogu, která dokáže u superhrdinů definitivně zničit jejich superschopnosti. Superhrdinové se tak musejí spojit a zakročit dřív, než se tato droga dostane na volný trh, protože to by mohlo znamenat definitivní konec celé zdejší společnosti tak, jak ji známe. Ani mladý Midoriya nehodlá stát s rukama založenýma, stále jím rezonují poslední All Mightova slova v televizi: „Nyní je to na tobě,“ o kterých ví, že byla především určena jemu... (Jeoffrey)

(více)

Diskuze

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

25 Jak by souboj dopadl, kdyby se objevil pravý nejsilnější hrdina Wash :)

A tradiční Horikoshiho skica 

+ jedna netradiční na oslavu další sezony :D

Jinak naprosto legendární závěr sezony, tenhle souboj je spolu s soubojem All Mighta s All For One můj nejoblíbenější a BONES naštěstí do toho dali všechno. Celkově si myslím, že i přes problém slabší animace kvůli filmu hlavně v první polovině sezony byla 4. sezona stejně výborná jako ty předchozí.

A pátá sezona... uff, no těšte se, přijdou s ní fakt velmi, velmi zajímavé části :)

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

E24 Horikoshi opravdu miluje kreslit bunny queen! :)) 

+ ještě bonusový příliš rychlej a nezastavitelnej Hawks (a přitom vždycky chill :). 

Konečně jsme se dočkali těchto dvou parádních postav. A samozřejmě Pussycats v civilu, Koda a jeho červené tenisky a Eri s copánky byly maximálně precious :)

Jen doufám, že příští epizoda dostala značnou část rozpočtu této sezony a těch 20+ minut bude stačit.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

SPOILER S04E23 Hero Too performed by Chrissy Costanza :)) Druhý vrchol tohohle arcu a dosažení nejlepší katarze jaká mohla být - osvobození Eri :)

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

A tento výborný arc vrcholí, Gentle a La Brava jsou rozhodně nezapomenutelné duo a definitivně v topce MHA záporáků. Úžasný střet, jak po stránce emocí a dramatu, kdy se Deku konečně střetl s někým, koho mohl chápat a o to těžší to pro něho bylo, tak i co se animace a celkového zpracování týče.

Perfektní :)

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Další skvělý feel-good slice of life díl :) A již v další epizodě začíná festival!!! Nevím se dočkat :)

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

scartino

Já v poslední době taky mnohé šóneny nemusím, ale Boku no Hero prostě funguje ve všech aspektech, kde má šónen fungovat, a já to žeru :) Možná mimo tu celkovou kvalitu i proto, že mám prostě stále slabost pro superhrdiny.

scartino

scartino (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Tak to ti opravdu závidím, hrozně jsem si tento díl chtěl užít, protože jsem plus mínus věděl, co mě čeká, ale byl jsem z toho nakonec v rozpacích. Nevím jestli je to věkem, ale osobně si poslední dobou nedokážu tyhle generic shouneny užít, tak jak dříve. Mluvím hlavně o těch monolozích co MC mají, když clutchují ve finálních fightech, kde mi Deku dost živě připoměl svým hero syndrom monologem již dlouho zapomenutou hlášku: "How can I become hokage if I can't even save one friend". :D

 

Ale, jak jsem už řekl, co se týče akce a animace, tak naprostý orgasm. Víc takových dílů prosím ! 

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

scartino

scartino (hodnocení, recenze)

SAKUGA DONE RIGHT KIDS !

Avšak v první třetině dílu byla nejen hudba dost mimo(ano mluvím o anglické verzi toho songu), ale spojili to i se solidním nášupem cringe festu.

 

Na druhou stranu, finalní fight byl jak podle učebnice ! Mám rád tyhle one sided ass-whoopings, dokonce vytáhl i Saitamův Consecutive Punches move. Super epizoda, ale furt víc si užívám Gilgameshe v nýnějším Grand Orderu.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Jeoffrey

Ano.. ty vole, neskutečná epizoda, nová osudová hudba, brutální atmosféra a konečně 1000% animace od legendy Yukata Nakamury. Deku dosáhl super-sayian Saitama módu :D

Jeoffrey

Jeoffrey (hodnocení, recenze)

Dnešní 13. episoda byla velice lahodná - pro oči, pro uši... Atmosféra, dynamika, soundtrack - takhle se to má dělat!

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Reklama

Reklama