Reklama

Reklama

Hořkých sedmnáct

  • USA The Edge of Seventeen (více)
Trailer 1

Nadine (Hailee Steinfeldová) a Krista (Hayley Lu Richardsonová) jsou dvě nerozlučné nejlepší kamarádky, které se snaží protloukat střední školou společně... dokud Nadine nezjistí, že se jí Krista za zády tajně schází s jejím starším bratrem. Dívky si brzy uvědomí, jak tenká je hranice mezi nejlepšími kamarádkami a úhlavními nepřítelkyněmi. Herecké obsazení doplňují Kyra Sedgwicková, která hraje Nadineinu dobrosrdečnou, ale naprosto neschopnou matku, a Woody Harrelson, jenž exceluje v roli pana Brunera, Nadineina učitele Angličtiny a mentora, který se až podezřele dobře vyzná v dívčích neshodách. (Cinemax)

(více)

Recenze (240)

DandaPiper 

všechny recenze uživatele

Teenagerská romantická komedie, která nutně nemusí být jen pro náctiletý. Já si jí teda užil dosyta. Navíc s Hailee, kterou prostě miluju jak po pěvecké, tak ted i herecké stránce. Kyra a skvělej soundtrack k tomu. ()

pryskuda 

všechny recenze uživatele

sakra, sakra,sakra....asi jsem se ocitla v jiné věkové kategorii, tudíž nemůžu objektivně zhodnotit tuhle neskutečnou kravinu..nechápu hodnocení, ale zřejmě jsem podcenila množství teenagerů na čsfd...zoufale jsem se nudila ale pořád jsem čekala co bude když to tady exceluje hvězdičkami..a ejhle, překvapení se nekonalo... ()

palmovylist 

všechny recenze uživatele

Příjemný, pohodový film, který nad průměr povyšují dokonalé scény s panem učitelem. Občas nějaké to klišé, občas myšlenka k zamyšlení a celkově po většinu času příjemný nadhled....70% ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Solidní teenagerský film. Nic nového nepřináší, ale není to jen o růžové cukrové vatě, nalakovaných nehtíkách a blonďaté prázdné palici. Má to svoji úroveň a není to nic přiblblého, ačkoli se tu řeší klasické první lásky a nejistoty dospívání. I když je to určeno spíše holčičímu publiku, tak rozhodně té inteligentnější (doufám) většině. ()

whale 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem až dodnes nevěděl kdo je Hailee Steinfeld. Ale po dnešku, díky jejímu hereckému výkonu, si ji už budu pamatovat. V jejím podání byla role komplikované středoškolačky tak věrohodná. A to i přes to, že to byla velmi těžká role. Vážně moc pěkné...doporučuji. ()

soukup_b 

všechny recenze uživatele

Dobře. Možná jsem teda asi čekala trochu víc, ale špatné to nebylo. Co se týče sympatických postav...ehhh...ne. Teda až na Woodyho a toho divnýho asiata. Úplně moc nechápu co že měla být hlavní zápletka toho filmu, protože devadesát procent scén bylo fakt dost divných, jakoby přitažených za vlasy. Každopádně Hailee hrála skvěle, takže za to palec nahoru. Celkově je to příjemná oddechovka. Neurazí, ale ani moc neoslní. ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Komedie? Prosím, to snad ne. Rodinný určitě - ničím nevybočující, klidný, bez zbytečných rádoby středoškolsky puberťáckých vulgarismů, se slušnou hudbou. ()

JenomDominik 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný, chytrý, vtipný s krásným příběhem a super herci + úžasný mini film od Kima :D jeden z nejlepších filmů ze střední. Nedá se ani říct že by to byla přímo komedie, protože od ostatních amerických komedií se to z mého pohledu trochu liší, je to o 17ti leté holce co nemá zrovna moc kamarádů a dost o vztazích mezi sebou s příjemným koncem. 90% ()

BrusVejn 

všechny recenze uživatele

Výborný feel-good film v ktorom sa kde kto aspoň z časti nájde. Hailee mám veľmi rád a znova podáva výkon hodný veľkej herečky. Čítam, že Woodyho Harrelsona tu všetci vychvaľujú tak ja sa zdržím nech mu nestúpne sláva do hlavy ;) ()

zigy 

všechny recenze uživatele

Jak rád jsem si uvědomil, že po dobu mých středoškolských studií jsem podobné kravky také poznal....:) Proč rád? Protože člověk hned ví, že ty roky věnované studiu byly správnou volbou. Závěrečné prozření? Tomu jsem nevěřil ani za mák, ale bylo to pěkné. Takže: moc pěkně natočený film o jedné teen krávě a jejím zaslouženém trápení. ()

Astonko 

všechny recenze uživatele

V teen žánri asi film s najlepšie napísanými postavami. Nie že by to bolo nejako extra originálne ale baví to (i keď prvá polovica podstatne viac) a to je pri takomto type filmu na upršané poobedie najdôležitejšie. O hereckých výkonoch nemá cenu ani hovoriť, koniec koncov aj ja pridávam 4* za Hailee. ()

panki9922 

všechny recenze uživatele

Po 10 minútach filmu som zistil že si hlavná hrdinka bude musieť prejsť ťažkým obdobím kde bude každého nenávidieť a pritom bude chyba na jej strane a nakoniec budú všetci žiť šťastne až kým nepomrú a tak sa aj stalo. Takže tu máme ďalší teen šablonovite predvídateľný scenár. Film ako tak zachraňujú herecké výkony, príjemne sa na neho z väčšej časti pozerá, len je tak trochu zbytočný. Woody si svoje vtípky dokonale vychutnal a načasoval, ale inak sa po dopozeraní nemôžem ubrániť pocitu, že sa na The Edge of Seventeen dobre pozeralo, ale ničím neprekvapil a vyznieva tuctovo. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 6/10 ... Didaktický potenciál: 5/10 ... Celkový dojem: 6/10. ()

FandaF 

všechny recenze uživatele

Hormonální bouře jedné pubošky. Hmm. Děs běs a místy fakt nasrávací. Ale to je vlastně dobře. Dobře zahraný a udělaný film. Jen jsem si tím připomněl, že bych sám ty své blbé roky už taky nechtěl zažít :) ()

doogiemus 

všechny recenze uživatele

Áno, zabudol som. Zabudol som na stredoškolskú postpubertálnu tragickosť a krehkosť duše, na všetky tie boje a zápasy, ktoré som viedol. Samozrejme nie som dievča! Ale aj chlapi to nemajú jednoduché. Bolo dobré pospomínať a obzrieť sa späť. Síce je to označené ako komédia, ale môj úsmev bol celkovo trpko-smutný. Boli vtipné momenty, to áno, ale aj tak je to skôr "hĺbavá" komédia, než niečo ľahké na zábavku. A zo všetkého mi vyplynula myšlienka, ktorú povedal jeden celkom múdry muž: "Stvoril si nás pre seba, Pane, a nespokojné je naše srdce, kým nespočinie v Tebe." (Augustinus Aurelius). Asi tak. Vrelo odporúčam. ()

Reklama

Reklama