Reklama

Reklama

Nejhorší zvuk, který můžete uslyšet v ráji, je zaklepání na dveře. Jennifer Lawrence a Javier Bardem hrají v thrilleru matka! manželský pár, jehož idylické soužití v nádherném domě v lůně přírody naruší nezvaní hosté, kterých neustále přibývá. (CinemArt)

Recenze (861)

mskarabeus odpad!

všechny recenze uživatele

Psychotická sračka! Režisér a všichni zúčastnění museli být na pořádném psycho tripu !!! Verbal to vystihl na jedničku.... ()

Sebik. 

všechny recenze uživatele

To čo bolo? Nikdy sa mi nestalo že film čo som dopozeral nedokážem ohodnotiť. Je tu veľa narážok na rôzne témata. Toto sa fakt nedá opísať nech si každý urobí svoj názor... ()

LoneLion 

všechny recenze uživatele

Jé... hodně milé překvapení s Jenn. Námět super, obsazení taky, chvilku jsem se ve filmu ztrácel, ale konec mě docela dostal a pomohl pochopit dějovou linku. Za mě 5* ()

AnnaSophia 

všechny recenze uživatele

No jo, musí se přemýšlet. A když se musí přemýšlet, tak to bolí. To není, že si pustíš Hru o trůny, a máš naservírováno. Tady nás nutí chodit na Valerii a sledovat útrapy její první menstruace, až z toho sami začnete krvácet (třebaže z jiných otvorů). Američané - respektive Aronofsky - jdou na to překvapivě chytřeji. Dvouhodinový film o těhotenství (sákra, vždyť kvůli těm metaforám vynechali i jména!) ženy. Aneb ano, sice všechno, co se kolem děje, způsobí (bez těch jmen se o tom fakt blbě mluví) její "milovaný" manžel, ale ten zdaleka není hlavní postavou. A to mě baví. Protože není nic horšího, než bezmoc. Takže jo, jakmile pochopíte, že tohle dílo není komplexní, nýbrž je nutno sledovat jednotlivé etapy a titěrné odkazy, nezbývá než uznat mistrovskou práci (režisérskou, hereckou, vizuální i audiovizuální). ()

serbero 

všechny recenze uživatele

Asi som ten film nepochopil, ale stále som čakal, že sa bude niečo diať a nič. Jediné čo môžem pochváliť sú scény na konci keď sa do domu nahrnú ľudia, nie herecké výkony ale to spracovanie, každý z toho kvanta ľudí čo boli na scéne robil svoju robotu, nestáli tam ako štatisti , ale likvidovaly , demolovali dom , ale nikto si nevšímal toho vedľa seba. To by som vyzdvihol ale inak strata času. 2* za to spracovanie, vyobrazenie brutality , bezmocnosti, strachu, bolesti a hnevu. ()

F50Ferrari odpad!

všechny recenze uživatele

Tak přesně za takový filmy bych nechal toho idiota co je za to zodpovědný rovnou předhodit smečce vlků, ať už se radši o nic tak debilního a příšernýho nikdy nemůže pokusit ... utrácet těžký prachy za takovýhle sračky by mělo být trestný. ()

Killy 

všechny recenze uživatele

Proboha .... To bylo něco absolutně úžasného ... Nechápu že někdo dá * pro mě to bylo rozhodně nejlepší dílo roku 2017... Dechberouci ! ()

zaluky 

všechny recenze uživatele

Nelze zanechat bez komentare. V prvni polovine se nic nedeje, ale potom prichazi lavina. Asi mysteriozni jak ma byt. Je to ta prava ujetost a zanecha to neco ve vas. **** ()

im8 

všechny recenze uživatele

Vůbec netuším, co si o tom myslet. Tohle budu muset dát ještě jednou. Jako ateistu mě ty odkazy rozumově minuly, ale člověk si tam i pocitově našel věci, kterým rozuměl. Jako obrazová férie výborné, akorát se na to podruhé podívám sám. Abych zas neslyšel od ženy otázku – „WTF“? ()

doMchek 

všechny recenze uživatele

Podobenstvo na kolobeh ľudského života, smrť a znovuzrodenie (samsára) a hnaciu silu za tým (pudenie k tvoreniu), veľmi lyrické, psycho-deliktné s dôrazom na regresné prvky (klasický bad trip), s dôrazom na kľúčové ontologické štádiá (sebarealizácia, bezúnikový stav, krivda, strata zmyslu) a náznakom transcendentna (vezmi si moje srdce a nechaj ma ísť), ktoré vyznieva celkom doprázdna, ako sa na nositeľa tejto idei, tohto stavu, patrí. Takže slovom o ničom a na jednotku. ()

bedsore odpad!

všechny recenze uživatele

Nemáte k tomu někdo manuál? Nebo na jakou vysokou školu bych se měl jít zapsat, aby se mi po závěrečných titulkách rozsvítilo a začal jsem soptět blahem. Obyčejná maturita mi na to nestačila. Nepochopení. To jediné se mi dere na mysl, při snaze se k tomu nějak postavit. Třeba jednoho dne dojdu filmového osvícení, které rozežene ten mlžný opar, který brání mé mysli prokouknout a pochopit tu skrytou radost určenou jen vyvoleným. ()

lineker 

všechny recenze uživatele

Stovky myšlenek a žádná slova. Aronofsky to pro mne prostě dává. Konsternace. Snad ještě z lukostřelkyně je žena....a herečka. Od Bible to nemělo nikterak daleko. Od té Satanské. ()

dr.Queen 

všechny recenze uživatele

No tady hulil někdo dobrý matroš,jak to psal.V 60-70 letech by to mělo,asi úspěch,ale teď je to fakt ...no posuďte sami. ()

Matrix44 

všechny recenze uživatele

Musím povedať že film sa ma dotkol, lebo tak vytočený po jeho dopozeraní som už nebol dávno! Aj keď chápem snahu tvorcov, tak sa mi to ako dielo nepáčilo. ()

tompolicky 

všechny recenze uživatele

Vzdáleně mi film připomínal ruský knižní bestseller Metro 2033, takové ponuré, špinavé, deprimující s koncem, který asi odhadne málokdo. Jeniffer jsem si sice neuměl představit v takové roli, ale nezklamala... Dílo po jehož shlédnutí si psychicky slabší kusy půjdou depresí podřezat žíly určitě stojí za vidění... ()

Související novinky

Darren Aronofsky našel svůj další projekt

Darren Aronofsky našel svůj další projekt

12.01.2021

Režisér Darren Aronofsky (Requiem za sen, Fontána) prostřednictvím své produkční společnosti Protozoa Pictures spojí síly se studiem A24 při natáčení dramatu pod názvem The Whale. Snímek bude… (více)

Zemřel hudební skladatel Jóhann Jóhannsson

Zemřel hudební skladatel Jóhann Jóhannsson

11.02.2018

Pokud vás fascinovala hudba u Zmizení, Sicaria a Příchozích, začínáte číst velmi smutnou zprávu. V pouhých 48 letech nás totiž opustil její autor Jóhann Jóhannsson, jeden z nejvýraznějších hudebních… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama