Reklama

Reklama

Návrat Re-Animátora

  • Španělsko Beyond Re-Animator
Trailer

Obsahy(1)

Smrtí život zdaleka nekončí. Kultovní heslo šíleného vědce Herberta Westa, který se specializuje na oživování mrtvol, zaznívá už potřetí. West se kvůli svým morbidním pokusům, které za sebou paradoxně zanechaly víc mrtvých než živých, ocitá v přísně střeženém vězení. Tady shodou okolností pracuje i muž, jehož sestra se před deseti lety stala jednou z obětí šíleného génia... Hektolitry krve, svérázní zombíci a strach kombinovaný s humorem vám předvedou, že umírání může být sranda. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

iolaos 

všechny recenze uživatele

je s treba rici na rovinu ...fragmenty, ve kterych nefiguruje maniakalni herbert jsou na odpis... koho zajimaji cetne milostne pseudoscenky nesympaticke novinarky?? ... v horroru??? yuzna pod tlakem filmovych moneymakeru, zreziroval mdly pribeh jedne z nejvetsich postav subzanru: H. WESTA... zestarly aktor (stale extraklasa) jeoffrey combs lovi z hereckeho repertoaru co se da, ale tuto potapejici se kocabku (krom utilitarniho finale) titulem: beyond reanimator, svymi neotrelymi grymasami nezachrani.. zklamani. radeji zapomenout. pri vyberu vedlejsich postav byl yuzna tentorkrat na sto honu mimo misu, takove darebaky bych naverboval spise do serialu typu How I Met Your ... Wet Panties, Mother ! _ 4,5/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Horor „Návrat Re-Animátora“, aby byl vůbec natočen, musel dostat i španělskou produkci, protože v Americe se mu asi už moc nevěřilo. Ale Brian Yuzna se svého díla chopil relativně se ctí, nekazí mytologii, ale nepřináší ani nic, co by dovedlo skutečně oslnit. Za mě je první snímek nejlepší, to ostatní už je trochu natahování dobře rozehraného. Ale pořád je to takové, že se na to dá dívat. ()

Reklama

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Každá dekáda má toho svojho Re-Animatora a tak sa aj v roku 2003 urodil ďalší Westov šialený príbeh. Priznám sa, prvá polovica filmu sa ťahá v celkom nudnom kŕči, kedy diváka toho nemá moc čo osloviť. Ale čo prichádza v druhej polovici som nečakal. Nejde ani tak o dáky krvavý masaker, ale o neskutočne čierny humor, ktorý mi privodil niekoľkonásobný výbuch smiechu a svoje hodnotenie som musel zdvihnúť až o dve hviezdičky. Najviac sa zrejme pobavia len vyznávači série a uletených zombie flikov, ale osobne si nemyslím, že by toto musel byť dáky odstrkovaný diel celej série a bol by som rád keby vznikol aj ďalší diel. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zbytečný díl, který se nějakým zvrhlým způsobem nepovedl. První díly byly zábavné a béčkovost nevadila, ale tentokráte jsem si všímal jen té béčkovosti a dosti slabých herců. Jeffrey Combs zde k sobě neměl kvalitní materiál. První hodina se nesla v takových nějakých mantinelech, ale co se dělo posledních 20 minut nad tím zůstává rozum stát. Těšil jsem se na kvalitní pokračování, ale bohužel. ()

Dr. Wolfenstein 

všechny recenze uživatele

Třetí díl Re-Animátora se nese v mírném poklesu kvality, ale i tak splňuje, to co se od něj očekává a na co jsem se těšil. Morbidní komedie, ve které není nouze o zajímavé, čí šílené postavy, jsme konec konců ve vězení a bláznů je tu spousta, u níž se rozhodně nebudete nudit. Doktor West s pomocí mladého a najivního lékaře poračuje ve svých experimentech a za krátko promení celé vězení v naprosté peklo. Jedná se o zdařilé pokračování, kterému k dokonalosti schází, jak bych to jen řek, onen puc 80. let a možná i starý Westův arcinepřítel, přesněji jen jeho hlava, doktor Hill. Doufám, že se někdy dočkáme dlouho slibovaného House Of Re-Animator. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Film bol zakázaný v Kanade a Singapure. (Paldiny)
  • Meno doktora Howarda Philipsa je odvodené od autora predlohy prvého Re-Animátora, spisovateľa Howarda Philipsa Lovecrafta. (BlackTom)

Reklama

Reklama