Reklama

Reklama

The Punisher - Season 2

(série)
Trailer
USA, 2019, 11 h 34 min (Minutáž: 47–58 min)

Tvůrci:

Steve Lightfoot

Předloha:

Gerry Conway (komiks), Ross Andru (komiks)

Hudba:

Tyler Bates
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Snaží se chránit dítě, které je obětí zlověstného spiknutí, a vypořádá se při tom se vším – i se všemi – jen aby Russoa jednou pro vždy vyřadil ze hry. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Flynn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvni serii, ze ktere jsem byl fakt nadseny a libila se mi vice nez 1.serie Reacher, se dostavilo zklamani. Punisher se stal vpodstate vedlejsi postavou, protoze prostor dostal nesmyslne Billy Russo a jeho zmatecny vyvoj od nevim kdo jsem az po tradicniho zloducha. Zabralo to neskutecne hodne casu a me to fakt nebavilo. Divadelní prehravani a dialogy a casto monology pana Russoa me nudily a motiv jeho nove nabyteho padouchovstvi nejak nemel logiku. Do toho nelogicke jednani pani doktorky "latina co prca jen v neglize" a mame z toho stovky minut, ktere se mohly dat tomu fašistickemu amišovi (vzhledove vypadal jako krizenec Sean Penna a Robina Williamse a prisel mi zajimavy). Frank je tradičně domlaceny jak slama na statku a v maskerne asi prozil vice case nez na place. Je mi to lito, ze po prvni serii, ktera mela fajn zapletky i zvraty to takto zmrvili. Ve druhe rozjeli proti Frankovi 2 zlouny a diky tomu ani jeden nenaplnil ocekavani. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Taký parádny začiatok druhej serie a nemastný neslaný stred ktorý by sa dal jednoducho preskočiť. Frank Castle ako Punisher je späť. Za mna lepšie ako prvá priemerná séria ktorá ale mala tiež niektoré slabšie epizódy a niektoré zase vydarené. Niekedy fakt nepochopím prečo majú seriály od marvelu 13 epizód, určite by stačilo aj 10 a poriadnych. inak aj prekvapilo že dostala druha séria konečne české titulky, niekedy neboli k dispozícii. 4* ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprostá tragedie. Celé je to jen o tom jak navázat na předchozí řadu a pokračovat v konverzačním cvičení. Začátek je fenomenální (nejen dějem ale i zpracováním), ale od chvíle kdy je Frank zpět v NY je to nekoukatelné. Prakticky jakmile se děj věnuje novým událostem, je vše v pořádku. Jakmile se vrtá v tom co se dělo minule, je to tragedie. Děsné konverzační psychodrámo, kde hrozně potřebujeme vědět proč... a nač... plus tunu keců o nesmrtelnosti chrousta. Doufejme, že sérii opravdu ukončí. Tohle nikam nevede. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat Jona Bernthala do role jeho herecké kariéry se vskutku vydařil na výbornou, docela mě překvapilo, že po roce a něco jsme se dočkali již druhé řady, kterou ve výsledku zvládli tvůrci natočit pečlivě a nedošlo k žádnému urychlování na úkor kvality, aby druhá série vyšla co nejdříve. To oceňuji. Za Jigsawa jsem rád, Ben Barnes ztvárnil tuto postavu nesmírně přesvědčivě, ikdyž vím, že od komiksů se malinko liší. Postava kněze Johna perfektní, dostal i mnoho prostoru, což jsem zprvu sice moc nechápal, ale po pár dílech jsem pochopil, že jeho "hrdina" se může pochlubit velice zajímavým originem a jeho příběhová linka mě ve výsledku strhla asi nejvíce. Návrat dalších staronových postav potěšil. Samotný příběh taktéž nenabídl moc chvil, jež bych mohl pořádně zkritizovat. Akce opět punisherovsky brutální a krvavá, bitka na záchodech a v posilovně asi nejlépe choreograficky zpracovaná. Závěrečný díl mega vygradovaný, jsem ani nestíhal pořádně sledovat dění na obrazovce. Velmi by mě zklamalo, kdyby se Netflix rozhodl kromě DD zrušit i Punishera. Byla by to škoda, protože potenciál se doposud za žádných okolností ještě nevyčerpal. 2. série si odnáší 88 % ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. séria 75%. Trošku sklamanie pre mňa. Čakal som viac ako len kopu kecov a milión priestoru pre psychopatického Princa Barnesa Kaspiana, ktorý je nie len nevýrazný ale aj otravný. Navyše si to s Frankiem ani nerozdá na férovku a na to som čakal celý čas. Celkovo čo sa týka druhej série ma moc postavy nebavili (Amy, John, Krista), aj akcii sa mi zdalo, že ich je pomenej, ale keď už na ňu dôjde aspoň to stojí za to. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (18)

  • Dres, který nosí Rex (Jagger Nelson), patří českému golmanovi Petru Mrázkovi, který dříve nastupoval za tým Detroit Red Wings. (NiWi)

Reklama

Reklama