Reklama

Reklama

The Punisher - Season 2

(série)
Trailer
USA, 2019, 11 h 34 min (Minutáž: 47–58 min)

Tvůrci:

Steve Lightfoot

Předloha:

Gerry Conway (komiks), Ross Andru (komiks)

Hudba:

Tyler Bates
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Snaží se chránit dítě, které je obětí zlověstného spiknutí, a vypořádá se při tom se vším – i se všemi – jen aby Russoa jednou pro vždy vyřadil ze hry. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První 2 díly měly náběh na skvělou sérii, ale zbytek se teda hodně nepovedl. Absolutně nezajímavé postavy a celý děj, diváka nemají čím zaujmout ať už charaktery, tak zbytek příběhu a co se vlastně bude dál dít. Předvídatelné, nelogické a nudné, čistě jenom těžící z Bernthala jako Punishera. Konec nudný, víceméně série ani neměla finále, jediná scéna z celé sérky, co stojí za zmínku, je rvačka v posilovně. Strašné zklamání oproti první sérii, která byla nekompromisně drsná a zajímavá. ()

Deyw 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty vole..nic moc..frank si hraje na tatinka..akce skoro zadna - byla tu trochu, ale nebylo to tak kulervouci jako skladiste v jednicce, kdy fakt byl nasranej rval a trhal..tady je to takovej trouba a nic moc a zarve si az na konci kdy je pozde, celej serial chodi zpraskanej jak pes..nejlepsi byla asi scena kdy se russo nasere a de zabit tu kurvu a postrilej se a potom kdy frank jde do hotelu vystrilet kneze + zaverecna bitka / celkove proste nic moc.. sem nasrabej jako krava..ja myslel ze uz tohle nikdo nepotrebuje a chce punishera kterej de po zmrdech a trha je na sracku. a ne ze borec po nem de celej serial zabije 20deti 30lidi a frank ho necha bejt jen protoze ma deti..nedava to smysl! ()

Reklama

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkově pro mě slabší než první řada, ale když se na to podívám zpětně, rozhodně vynikající počin. První díly navnadily na akční řež a je škoda, že dvě prostřední čtvrtiny nenabídly občas pořádný humbuk taky. Na druhou stranu ona nudná prostřední část a vlastně i druhá polovina chystala geniální konec. Nikoliv však činy, ale postavy. Staré postavy dotvořila a nové ukázala z jiných poloh než byly představeny. V tom byla síla posledního dílu. Překvapivě se střílelo a tak vůbec méně než jsem čekal, ale o to víc konec dával smysl a logiku. 90 procent . ()

Slasher 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestliže sérii první zkrátit o pár, pak tu druhou rovnou o dvojnásobek. Celá "Billyho proměna" směšná a nepřesvědčivá, tlachání s dr. Kristou hloupý a zbytečný, přičemž díly 7 8 9 přímo hrozně napsaný a útrpný dno. Pak se to naštěstí jakž takž sebralo, bavil mě John Pilgrim, krve galon, okay, nicméně očekávání z minule se nenaplnila, naopak zklamání. Jako ty pětihvězdy chápu - pokud jste dítě. Mezi béčkovou zábavou a béčkovou nudou... 55% ()

Ant 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z mého nejoblíbenějšího seriálu roku 2017 se stalo po druhé řadě jedno velké zklamání. Příběhové linky nemají hlavu ani patu. Ze sociopata Billyho je chudák s amnézií, kterého vám je většinou líto. Druhý zloduch je fanatik s jedním výrazem v obličeji, které ho jsem ze zoufalství nad jeho nudností musela přetáčet. Přátelství Amy a Franka dává téhle řadě aspoň trochu emocionálního uzemnění, ale to je tak všechno. Celá tahle příběhová linka působí, jako by ji scénáristi vylosovali z klobouku. Zatraceně tu chybí Micro, který se Frankovi nebál říct, když se choval jako idiot. To samé platí o Karen, která dostane prostor v jediném dílu, ale stejně je vám jasné, že je tam jen do počtu. Možná by vztahové linky fungovaly, kdyby Frank prošel psychologickým vývojem, ale on je to opět Frank někde z poloviny první řady. Flegmatický, resignovaný, deprimovaný svou minulostí. Vzhledem ke konci 1. řady tohle opravdu nedává smysl. Je to úplná regrese a to po všech stránkách. Nic nezachrání ani fenomenální Bernthal a Ben Barnes. Finále nijak neuspokojí a Frankův konec naštve. Stala se z něj chodicí komiksová karikatura. To, proti čemu seriál celou první řadu bojoval. Frank i Bernthal si zasloužili víc. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (18)

  • Představitel Franka Castela (Jon Bernthal) řekl, že si rád své akční scény natáčí sám. Hned první den natáčení si při natáčení prvního souboje zlomil ruku a nikomu o tom neřekl. Když poprosil koordinátora, jestli by mohl v následujícím souboji použít levou ruku, bylo mu to zamítnuto. Následně si tu samou ruku vykloubil. (DarweyD)
  • Název epizody se propisuje i v její kompozici – jen jedna krátká scéna za celých 45 minut se odehrává za denního světla. (FTP)
  • Dres, který nosí Rex (Jagger Nelson), patří českému golmanovi Petru Mrázkovi, který dříve nastupoval za tým Detroit Red Wings. (NiWi)

Reklama

Reklama