Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1. případ: vražda soukromého detektiva, místo činu: sídlo rodiny Reinerů Majitel stavebního impéria Stanislav Reiner, odchází z vedení rodinné firmy a chce do čela jmenovat jednoho ze svých synů. V den jmenování nového prezidenta společnosti je však na pozemku nalezena mrtvola, jedná se o soukromého detektiva. Kdo si ho najal? Co měl odhalit? (TV Prima)

(více)

Recenze (8)

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

....príbeh hodne jednoduchý a riešený na pozadí osobných problemov detektívov,ktoré zatláčali do úzadia detektívny príbeh.....pozitivom bola premena Radačinského - z chrapúňa sa črtá sympaťák - aj vizáž má upradovanú.....uvidíme či taký ostane alebo to len hrá....jeho predstaviteľ to hrá výborne.... ()

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takové prokombinované, s návazností na předchodí sérii, že kdo neviděl nebo si nepamataje, tak se místy docela ztrácí a to docela ubíralo na zajímavosti, jinak solidního krimi případu. Slabší tři hvězdy. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl druhé série začíná tam, kde jsme skončili v posledním dílu první série: Plánková je puštěna z vězení, přivítá ji stará parta jen s tím rozdílem, že už jim nevelí původní velitel Jiří Bábek, ale David Máj (nadporučík Radačinský), který je na všechny kolem nečekaně milý a příjemný. Plánková hned začne řešit svého manžela, který je ve vězení za vraždu (kterou nespáchal), zbytek týmu řeší nález zavražděného muže v sídle bohatého podnikatele.  Celkem ucházející díl, ale tempo pomalé, některé dialogy otravné a zbytečné. Podprůměr, i když docela příjemný. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Můj život je souborem rozhodnutí Stanislava Reinera staršího. Nemám zájem být loutkou i po jeho smrti." Jistě je složité být potomkem magnáta, ale tady jde o vraždu zahradníka. Spíš tedy opraváře internetu. Nebo soukromého detektiva? Ono je to vlastně docela zamotané a mě se to celkem líbilo, protože bylo co vyšetřovat, rodinná pouta Mordparty tentokrát nedostala moc prostoru a postava Radačínského mě začala zajímat svou nejednoznačností. To je proti 1. sérii celkem posun, takže jsem zvědavý, jak dlouho to vydrží. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama