Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdravotní sestru Benetkovou někdo uškrtil. Michal s Andrejem postupně zjišťují, že mladá sestřička se zvlášť zajímala o pacienty, kteří se stali obětí domácího násilí. Často její chování způsobilo, že pachatele takového násilí vyšetřovala policie a někdy dokonce skončil za mřížemi. Zdá se, že spravedlivá zdravotní sestra musela mít spoustu nepřátel. Najdou Michal s Andrejem vraha mezi násilníky, které Benetková poslala k zaslouženému trestu? A nebo někde úplně jinde? Udělá Michal dojem na doktorku Táňu Hoškovou, která se mu čím dál víc líbí? A nebo romantická večeře s manželkou Eliškou něco změní na jejich dosavadním vztahu? (TV Prima)

(více)

Recenze (9)

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem dobrý případ, akorát bystřejší diváci jistě ke konci tušili, že vše bude trošku jinak. Matásek je už méně zmatený v naší době (méně vtipných situací) a více se zajímá o "baby" ve svém okolí. Po třech dílech hodnotím hudební doprovod jako velmi dobrý a mě vyhovuje (The Offspring jako úvod, pokud se nepletu, tak jsem zaslechl v průběhu epizody Guns 'n' Roses a Green Day ke konci). Pavelkova postava dostala trošku více prostoru a dialogy byly k pousmátí. Oddechový seriál na nedělní večer. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Vybírat hudbu pro tenhle seriál musí mít žraso. Vzhledem k tomu, že jsem se našel skoro v každé písni, která zde hrála, tak musím uznat úspěch. Taky hudba vytvořená pro seriál rozhodně nezní špatně. Herecké výkony, taky nejsou k zahození. Jako u většiny počinů od českých televizí je zde stejný slabý článek. Scénář. tenhle seriál klasicky uspokojí nejednoho průměrného českého diváku, ale pro někoho, kdo už není včerejší to už je lehce oříšek. Polda kombinuje něco z originality a zároveň něco z klasického klišé české seriálové tvorby. V každém případě to není katastrofa. A to na české poměry cením. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Mozek Vám, zdá se, funguje, tak mluvte." Arogantního spáče Břízu mi představil první díl, jeho služební tank dorazil ve druhém díle a tak jsem se těšil, co přijde do třetice nového. A ono nic. Zkrátka jen o něco méně zábavný Bříza, jeho naleštěná Во́лга ГАЗ-21 a nijak zvlášť zajímavé pátrání po kočkovrahovi a sestrovrahovi. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dost podařený díl. Není tak vtipný,ubylo machovství, na druhou stranu je uvěřitelnější, dobře je zvolená hudba osmdesátek, a dokonce i případ samotný má konečně nějakou smysluplnou zápletku. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama