Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luděk má narozeniny. Dostane dva nečekané dárky. Luďkovi je dneska patnáct. Od rána mu ale nic nevychází tak, jak by si přál. Hádka se školní láskou Jolanou, posměch věčného rivala Zounara i zrada kamaráda Hudry ho pěkně otráví. Nespravedlivý trest od učitelky pěstitelských prací je pak vrcholem nepovedeného dne. Doma ho navíc čeká rodinná oslava s dědou Václavem... (Česká televize)

(více)

Recenze (60)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi jsem moc prudérní, ale já si dveře na záchod zavírám, aby mne tam nechodily očumovat děti (Barnevert na vás!), když někdo nechce vstávat, tak nepoužívám trapně konvičku s vodou, a i když poslouchám Tupaca, nepoužívám za každým slovem nějaký jadrný sprostý výraz. Humor jak z besídky žáků zvláštní školy. Chování všech postav mimózní - asi žiju v jiném světě. A to mám puberťáka (14letého) doma. Kolečko opět nezklamal a předkládá nám svou vizi světa, v němž já a myslím že 80 % dalších lidí nežije. ()

stratocasta odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Důvod, proč nikdy nebudeme mít dobré české seriály. Protože všude ve světě je to pilot, pilot, pilot, jen u nás "třeba to bude s přibývajícími díly lepší, třeba to bude s přibývajícími díly lepší, třeba to bude s přibývajícími díly lepší". Kognitivní disonance u člověka, který tohle odklepl i přesto, že ví, co to je onboarding v televizi, musí být nesnesitelná. ()

Reklama

Matty 

všechny recenze uživatele

Nevyrovnanost (v hereckých výkonech, v úrovni vtipů, v nepoměru mezi fantastickou nadsazeností a satirickou kousavostí), neujasněná cílovka (příliš široko rozkročený humor, teenageři jako ze stránek Brava z 90. let, co dospělá postava, to karikatura), neschopnost dobře prodat špatné vtipy (první setkání rodičů s proměněným synem, poslední záběr), haprující tempo... druhý díl bohužel potvrdil, že nejde o seriál podvratný, ale pouze nevkusný a trapný (především v momentech, kde se o trapnost nesnaží). ()

Gekacuk 

všechny recenze uživatele

Panebože, to je tak ujetý, až se mi to líbí. První čtvrthodinka nic moc. Kroutil jsem nad tímhle dílkem hlavou. Ovšem se zčernáním hlavního hrdiny jsem tomu přišel na chuť. Uvidíme, jaké bude pokračování. Prozatím Suchánek perfektní. Potěšilo obsazení Abrháma v roli dementního dědy a Šulcové jako fůrie. Hodnocení výkonů adolescentů se zdržím. Ovšem oceňuji, že školní lásku Jolanu obsadili tvůrci dnešní typickou - vypasenou - puberťačkou. ()

Prubner 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kolečkovy scénáře mi (kromě Marty a Věry) nikdy nepřišly vtipné a soudě podle prvního dílu Trpaslíka nebude tento seriál výjimkou. Prvních dvacet minut je zoufalých, nezazní jediný vtip a herecké výkony dětských neherců jsou tragické. S nástupem černouška se to trochu zlepšilo, ale moc nadějně to nevypadá. Doufám, že budeme ušetřeni propagandy o xenofobii českého národa. Dám tomu ještě šanci. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Filmovalo se v Nymburce. Natáčelo se také v Lysé nad Labem v domově důchodců (zámek). (M.B)

Reklama

Reklama