Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Léta ubíhala, premiéra ve Varieté Humberto vždy s velkým úspěchem střídala další premiéru. S čím větším elánem se Václav věnoval své práci, tím víc mu Helena záviděla. Jakmile to ale zjistil, koupil jí jezdeckého koně, kterého naučila krasojízdě a se kterým jednoho dne z Prahy zmizela. V dopise na rozloučenou popsala touhu po „kulaté" práci a přesvědčení, že už ji Petříček nepotřebuje. Syn Petr, nadaný matematik, se totiž zamiloval do Emilky Kostečkové. Helena však u cirkusu Kranz po pádu z koně umírá. Václav chce opustit varieté, ale všechny jeho plány změní talentovaná vnučka Liduška... (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Predposledný diel sa nesie v znamení smrti Heleny a dojemného návratu domov ("Jak je tá chaloupka najednou malinká."). Na scénu prichádza Vaškova vnučka, ktorá sa na rozdiel od syna narodila pre cirkus a je teda reálne predanie rodinnej štafety ďalej. ()

Reklama

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mohu napsat to samé, co u předchozího dílu. Seriál na rozdíl od knihy ustál přesun z cirkusu do Prahy, a to zejména díky hercům, kteří dokázali vtisknout postavám víc života, než tomu bylo v knize. Tady je to Petr Nárožný nebo Kateřina Macháčková. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Na konci páté a začátku šesté minuty je u Karlova mostu vidět keramický odpadkový koš z roku 1988. (ladyViolet)

Reklama

Reklama