Reklama

Reklama

VOD (1)

Dvě mladé Švédky přijíždějí na prázdniny do LA a ubytují se v hotelu Cortez, ve kterém se velice rychle začínají dít zvláštní věci. Než se dívky nadějí, skončí ve spárech a na mučidlech místní nerudné recepční Iris. Mezitím přichází na scénu další stálá obyvatelka hotelu, šlapka Sally. Sally má na svědomí život Donovana, Irisina syna, který se v hotelu v minulosti předávkoval. Sjetá Sally se zabila při pádu z okna a o oživení Donovana se postarala hraběnka, která z něj udělala upíra a svého milence. Nyní se hraběnka chystá prodat hotel Willu Drakovi, módnímu návrháři. Detektiv John Lowe vyšetřuje sérii vražd podle Desatera a do hotelu se dostává, když mu zavolá údajný vrah s tím, že se nachází právě v Cortezu. John v hotelu spatří svého pohřešovaného syna. Následně dojde k další vraždě, a protože John nechce ohrozit svou ženu Alex a dceru Scarlett, rozhodne se dočasně přestěhovat do hotelu Cortez. (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda páté řady mě nijak zvlášť nepřesvědčila. Nebyla špatná, ale nebyla ani skvělá, byl to pro mě takový průměr a tvůrci naneštěstí obsadili i Lady Gaga, čímž mě příliš nepotěšili (těžký eufemismus). ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osvedčení herci v nových úlohách priniesli veľmi sľubný začiatok, ktorý bude opäť z úplne iného súdka ako predchádzajúca séria. Podľa úvodnej epizódy to vyzerá na kombináciu prvej série s Kubrickovým Osvietením. Samotné prostredie hotela má dobrú atmosféru, ktorú v prvej časti dopnil vynikajúci výber skladieb. Viac ako sľubný začiatok. ()

GameboyNES 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

tuhle sérii jsem dlouho odkládal. Pilot velmi příjemně překvapil, hodně krve, voblud, morbidní vraždičky. Dokonce mi nevadilo ani to odpudiví stvoření Paní Husa, koneckonců taková zrůda do horroru patří. Maličko mi chybí Jesicca a Emma. ()

Reklama

Reklama