Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Julius "Lavi" Lavický byl velký fotbalový talent. Večírky, alkohol, kouření, holky a eskápada za eskapádou mu ovšem ničí slibně rozjetou kariéru. Už dokonce nehraje za Spartu, ze které byl stylově odejit, ale "pouze" za Vyšehrad. Bude sekat latinu v tomto rodinném klubu, řízeném charismatickým majitelem, nebo nás čekají další až mýtické historky? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (344)

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

První tři díly jsou zlato. Pak to ještě ujde, ale po odchodu Prachaře (který si tak stačil zachovat důstojnost) se tvůrcům podaří doslova husarský kousek, a to, že všechny ty skvěle načrtnuté postavy během dvou dílů totálně znemožní (ponížený trenér, z Laviho udělají ještě většího dementa, než byste čekali) a kouzlo je pryč. Tam, kde to kdysi báječně oscilovalo na hraně, to jde v šestém a v sedmém díle totálně přes čáru. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Že by Barsíčka?“ – „Je to daleko blíž!“ Domovská Sparta už nehodlala přivírat oči. Někdejší fotbalová hvězda Julius „Lavi“ Lavický dojel na své špatné návyky a nezdravou životosprávu, možná pomýšlel na Real, ale FC Slavoj Vyšehrad je pravdou. Navíc „skleněný Rosa dostal jeho legendary ten“. Štáfkova sebevzhlíživá guma je dokonalá, tam nasadí individuál, tu zase se snaží utéct dvěma policajtům, jindy jeho přípravu zhatí zásadní pleťová katastrofa, pak se doptává, zda má trenér Jarolím jeho číslo. Pánové Jakub Prachař nebo Ondřej Pavelka nabízejí zjevné herecké potěšení, celkově to má spád, ale po pár dílech se to tak nějak okouká a divák očekává, že bizarní gagy doplní i něco navíc. Nestane se. Po zbytek série tak narážíme na to, že pokud nepůjdeme „hlouběji“ a s dílčími pointami, fungovat už to nebude. „Tenhle frajer píchá všechno, co vrhá stín!“ ()

Reklama

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Za Vyšehrad jsem kdysi hrával (starší žáci, dorost) a už tenkrát řada spoluhráčů „lila první ligu“, takže Lavi by mezi nás dobře zapadnul. Tím se samozřejmě nechci nijak dotknout současných hráčů a klubu, jelikož tam už nikoho neznám, jen tím prostě potvrzuji, že celá řada „nadějných lvíčat co už od mala kopala do míče“ skutečně ještě v rané fázi kariéry pozná „co je to výčep“ a následně jde „vše do…“. Samotný formát projektu je myslím vhodně zvolený. Nízká stopáž usnadňuje autorům práci, kdy se mohou soustředit na jednoduché a trefné „frky“. Přeci jen si nemyslím, že by reálně měli ambice na nějaký propracovanější příběh a děj. Uvidíme, zda se po pár dalších dílech nestane seriál vyčpělým, aktuálně nicméně spustil vcelku slušnou vlnu ohlasu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál velmi slušně začal, ale od páté do osmé epizody se podivně zvrhl, vytratil se z něj dobrý humor, začalo se troškařit, a abych se přiznal, při delších dílech bych se na něj už asi nevydržel dívat. Poslední dvě části byly opět o něco lepší, ale na první čtyři epizody se kvalitou nedotáhly. Kritika poměrů v českém fotbale je rozhodně na místě, právě u ní jsem se bavil nejvíc, pak jí, bohužel, začalo ubývat, byla nahrazena fekálním humorem a bylo po zábavě. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Fenomén Lavi mě trochu fenominul. Nevim, smrdí to trochu Okresním přeborem, ale trochu dementnějším. Tohle ocení fotbalisti nebo ti, co mají fotbal rádi, ale já ne, protože nechápu tu jejich mentální mentalitu. Ani jsem se u toho moc nesmál a nebavilo mě to a dokonce mě to ani neLavilo. S trochou nadhledu po pěti pivech bych se možná i pár vtipům zasmál. Přítomnost fotbalových osobností mě úplně míjí... teda domníval jsem se, že to jsou nějací fotbaloví týpci, protože se v tom vůbec neorientuju a je mi to jedno. A ostatní herci jsou snad všichni ukradení z Ulice, ne? ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

  • Jedná se o vůbec první autorský seriál internetové televize OBBOD. (Šéfik)

Související novinky

Začal se natáčet film Vyšehrad

Začal se natáčet film Vyšehrad

17.09.2020

Po úspěšném seriálu přechází postava Laviho do celovečerního filmu, za kterým stojí jeho původní tvůrci. Film Vyšehrad vzniká v produkci Gangbang production a bude se natáčet do poloviny října… (více)

Reklama

Reklama