Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uprostřed noci se Čermákův syn Jakub vydá tajně se dvěma spolužáky na noční výlet. Poblíž skateparku zaslechnou zvláštní zvuky a vyruší postavu, která tam chce něco zahrabat. Jako syn policisty si je Jakub ihned jistý, že je tu něco v nepořádku. Jarda Čermák ani netuší, jaké odhalení Jakub a jeho přátelé udělali. Příštího rána jdou ti tři za školu, aby se podívali, co tam cizí člověk schoval. Ale čerstvě vykopaná jáma je prázdná. Ve stejný čas jsou Specialisté povolaní k nálezu mrtvoly pod mostem železniční dráhy, nedaleko skateparku. Jedná se o developera Roberta Kulhánka. Jeho manželka na zprávu o úmrtí nereaguje zrovna překvapeně. Před nedávnem se s manželem dost pohádali poté, co Milena Kulhánková přistihla svého muže se sekretářkou in flagranti. Jako poslední záznam z předešlého večera objeví Specialisté v diáři developera schůzku s mužem, kterému prodal jeden z domů. Přestože Specialisté pracují rychle, malí detektivové je předběhnou a dostanou se tak do velkého nebezpečí... (TV Nova)

(více)

Recenze (7)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zlatý Maharal. Specialisté jsou jedineční tím, kolikrát se trestné činy týkají jich samotných, či jejich rodin. Dnes byly v hlavní roli děti, což je téměř vždy, tento díl seriálu nevyjímaje, průšvih. Policisté prokázali opět obdivuhodnou neschopnost a ty děti by nebavily snad ani děti. Bída. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

....Čermákov syn bol riadny blbec - otec kriminalista a syn....deti idú vyšetrovať-tak možno ešte v rodinnom filme na poobedie, ale tu.... hrozné .....a tie detské výkony :( Príbeh sám o sebe podpriemer..... ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Případ dejme tomu solidní a dokonce bez do očí bijících nesmyslů nebo přeakčnělých scén, ale už pokolikáté v tomto seriálu hraje hlavní roli náhoda, kdy se případ týká samotných kriminalistů nebo jejich příbuzných - v tomto případě syn Zadražila ( a to dětské pátrání je dost přitažené za vlasy) ()

Reklama

Reklama