Reklama

Reklama

VOD (1)

Zeki Müller (Elyas M'Barek) byl jako učitel-samouk vždy zastáncem drsných a nezvyklých metod. Přiměřené násilí na žácích mu nikdy nebylo cizí. Ať už po nich střílel, nasazoval jim pouta, využíval elektrošoky nebo je dokonce nutil se něco ve škole naučit. Ale teď, v třetím díle filmové série Fakjů pane učiteli, přichází okamžik pravdy. Goethovu gymnáziu ubývají studenti a od dalšího školního roku mu hrozí zavření. Poradce pro volbu povolání oznámil Zekiho třídě, že po škole nemají nikde žádnou šanci a navíc je teď čekají testy, které mají prověřit jejich schopnost vůbec dojít k maturitě. Mezi učiteli i studenty zavládne děsivá deprese. Pedagogové se bojí, že přijdou o práci. Studenti propadají zoufalství z toho, že dveře k lepší budoucnosti jsou pro ně definitivně zavřené. Ředitelka Gudrun Gerster (Katja Riemann) všechny tyto starosti s radostí hodí na krk hlavně Zekimu a nové školní posile Biggi Enzbergerové (Sandra Hueller). Mají se postarat o několik rychlých, výrazných studentských úspěchů, aby zabránili zavření školy. A tak jsou na řadě soutěže o nejlepší studentský hudební a výtvarný výkon, o nejlepší školní noviny. Na programu se musí objevit i veledůležitá kampaň proti šikaně na škole. Je tedy na Zekim, aby své svěřence konečně donutil vzít osud do vlastních rukou. Jenže jedna věc je někoho přesvědčit a druhá, aby to pak dotyční i udělali. Na řadu přichází další Zekiho novátorské pedagogické postupy zahrnující i nelegální podkožní čipování studentů, aby se mu netoulali za školou. Protože studenti Chantal, Danger, Zeynep i Burak mají vedle obtížné vzdělatelnosti i jiné, hodně odlišné problémy. Je vůbec nějaká naděje, že Zeki k maturitě protlačí celou 11. B? (Cinemart)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (193)

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Díl, který má v divácích upokojit chtivost vědět, jak to vlastně se všemi dopadne. Jednoduše taková tečka za celou sérií, která zničehonic vyletěla úspěchem vzhůru a dá se říct, že s tímhle dílem i pěkně klesla a díkybohu, že je snad už konec. O vtip se vážně snaží, ale některý momenty jsou tak neuvěřitelně bizarní, že tohle se může snad dít jen na škole v Německu. Naštěstí moje očekávání, nebyla nijak velká, takže se nekonalo ani příliš velké zklamání. ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Jedná sa síce asi o najhorší diel z celej trilógie, ale podľa mňa sú medzi jednotlivými dielmi minimálne rozdiely a aj tento dokázal zabaviť a udržať laťku na nadpriemernej úrovni. Tento diel mi pripadal viac bláznivý a menej vtipný ako predchádzajúce dva, ale zábava to bola a taktiež bolo fajn vidieť takmer komplet zostavu opäť pokope. Veľmi obstojný záver trilógie. 6,5/10. ()

Reklama

Vančura 

všechny recenze uživatele

Dementní a zcela zbytečný film, který se může líbit jen hodně nenáročným divákům. Nic tam nedává smysl, celé je to prolezlé stupidními klišé z amerických středoškolských komedií, občas se tam dokonce popírají události z jedničky, a už krátce po zhlédnutí skoro nevím, o co tam šlo (jako by na tom záleželo). Jednička byla (prostě jen) fajn, pro vznik (výrazně slabší) dvojky nebyl žádný důvod, a u děsivě špatné trojky lze jen doufat, že žádný další sequel už nebude (i když jeden nikdy neví). Celkovou pokleslost lze mj. pozorovat na skutečnosti, že zde již absentuje Karoline Herfurth (na které výrazně stála jednička), a více hereckého prostoru si zde naopak urvala Jella Haase, která je absolutně nezajímavá a typicky německy nehezká, a která se otravným způsobem drala o pozornost už ve dvojce. Vydržet těch 120 minut se v tomto případě skutečně rovnalo pomalu utrpení, ten film je jedna velká scenáristická ubohost, která nestojí za pozornost. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Fakjů série začala naprosto geniálním prvním dílem, který ale druhý díl poslal do kopru. Třetí díl pak naštěstí nešel ještě hlouběji do kopru, ale v podstatě se drží na fajnovém průměru, který pobaví několika famozními scénami, a pak kope hlušinu. Většina dementů zůstává, přibírá k sobě postavu autisty Rubiho a Elyas zase drží pověst nejlepšího německého komika. Tohle by šlo. Na sobotní zábavný večer, kdy nechcete o ničem zvlášť extra přemýšlet, vystačí. Pro lepší a sofistikovanější zábavu ale volte jiné komedie. 70% ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Očividně to udělalo velkej boom i po druhým díle, tak proč nenatočit trojku. Bohužel už to ale nedokázalo jet v zajetých kolejích. Jasně, člověk se celkem zasmál, ale přitom spousta těch joků bylo strašně na sílu. Příběh se točil čistě kolem příprav na maturitu a dalšího zavření školy, ale to nebylo to podstatný. Oni se snažej každou scénou trumfovat tu předchozí, a ne vždycky se to holt povede. Bral bych to jako konec německý trilogie, která se jim mimořádně povedla a dál bych to nepokoušel. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (6)

  • Keď sú Chantal (Jella Haase) a Danger (Max von der Groeben) v knižnici, Chantal vytiahne z regálu starú knihu a následne z nej sfúkne prach. To je však nezmysel, keďže prach na knihu padal zhora, nie na prednú stranu. (Astonko)
  • Po závěrečných titulcích můžeme sledovat nepovedené scény z natáčení filmu. (ČSFD)
  • Ve filmu se na krátký okamžik objevili hráči fotbalového klubu FC Bayern Mnichov, David Alaba a Mats Hummels. (tb_23)

Reklama

Reklama