Reklama

Reklama

Recenze (5)

Cartmof 

všechny recenze uživatele

Autogrotesky: Povídačky z Kardanové Lhoty je pár kraťasů, zaměřených na městečko z filmů. Po většinu času jsou to dosti průměrné kousky, u kterých se pousmějete. Řekl bych, že si to pustíte jednou a stačilo. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Americké automobilistické road movie. Graficky vydařené s různýma zastávkama. Ještě chybí tlustý Američané (60% jich má dle statistiky nadváhu což vás tam první udeří do očí tlustí policisté). ()

LuiCJ 

všechny recenze uživatele

Veľmi sympatický mini televízny seriál, ktorý je súčasťou Cars Toons. Pixar dokáže do 2 minút dať to, čo niektorí režiséri nedokážu dať do 2 hodín. Aj keď sa príbehy netočia okolo Matera, je tu veľa dobrých a vtipných nápadov. Asi najlepší zo všetkých štyroch dielov je posledný - The Radiator Springs 500½. Prvé tri mali originálnu premiéru na Disney Channel a štvrtý bol najprv vydaný v službe Disney Movies Anywhere a neskôr aj na Disney Channel a YouTube. Aj keď to nie je až také dobré ako Materove neuveriteľné príbehy, stále sú to AUTÁ so všetkým čo k nim patrí. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Ve skutečnosti se jedná o druhou řadu původních Autogrotesek. Bohužel oproti první sezóně jsou díly jednoduše moc krátké. Škytavka, Brouk i Roztoč to mají doslova maximálně 3 minuty. Jen Poslední díl, Historický pětistovka, je trochu delší, bohužel tam zase schází vtip a cokoliv lepšího. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

V rámci Cars Toons tvorcovia pridali štyri diely navyše, ktoré slušne doplnili tie zvyšné a navyše sa tu zameriavajú aj na iné autá. Taká minipohodovka k telke pre deti, avšak trošku viac infantilné, ako by som čakal. 55 % ()

Reklama

Reklama