Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdo chce říct, že v šoubyznysu skutečně prorazil, musí mít vlastní vystoupení v Redshore City, hlavním městě zábavy. Jenže tam to má pevně pod kontrolou nelítostný vlk Jimmy Crystal, bez jehož souhlasu nemůžete ve městě ani otevřít pusu, natož abyste zazpívali. Koalák Buster Moon sice má ve svém týmu hvězdnou pěveckou sestavu (dikobrazí rockerka Ash, plachá slonice Meena, citlivý gorilák Johnny nebo věčně provokující čuně jménem Gunter), ale i tak je skoro jisté, že konkurz u Jimmyho Crystala skončí totálním krachem. A tak Buster totálně zariskuje (ostatně v prvním díle mu to opakovaně vycházelo) a znuděnému Crystalovi slíbí, že když bude moci v jeho městě nazkoušet show, obsadí do ní největší žijící hudební legendu, lva Claye Callowaye. Potíž je v tom, že Calloway už léta žije v ústraní, zásadně nevystupuje a asi poslední, kdo by ho k tomu přemluvil, je jeden otravný koalák. Jenže Buster razí zásadu, že jen opravdu velké sny mají nějakou cenu, a pro jejich splnění je ochoten udělat opravdu cokoliv. (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (124)

Maniik88 

všechny recenze uživatele

Ja myslím, že sa aj druhý diel podaril. Ostali nám staré dobré postavy a tie nové boli zaujímavé. Koala zase raz naklame všetkým okolo čo sa dá a nastrká sa kde ho nechcú, ale vďaka tomu majú vystúpiť v nejakej obrej show. Všetky postavy sa musia v niečom zlepšiť alebo prekonať svoj veľký strach z niečoho. To zliepanie programu a trénovanie občas trochu drhne a nudí, ale záverečná show je tak pecková, že to na tie 4* vytiahlo. A dcérenka moja bola spokojná a vysmiata a to je hlavné. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Studio Illumunation asi nikdy nebude moct konkurovat Pixaru v honu na Oscary, animaci má ale vypiplanou stejně povedeně a poslední roky plodí samé koukatelné záležitosti. Jednička Zpívej byla tím animákem, který si mě získal trailerem, aby mě pak celkovým výsledkem poněkud zklamal a loni při prvních ukázkách na pokračování jsem se bál stejného výsledku. K tomu naštěstí nedošlo, já se tentokrát hlavně u spousty známých songů vyloženě rozplýval a zdejší variace na mou oblíbenou “A Sky Full of Stars” mě skoro rozložila. ()

Reklama

Koda 

všechny recenze uživatele

Jednička nezklamala a dvojka? Rozhodně překvapila. Pokračování úžasné skupinky Bustera Moona, kterou dal dohromady, vyráží udělat další krok dopředu, aby dokázal nemožné. Tentokrát mu ale nestojí v cestě pr*ser se špatným slibem peněz, ale samostatný vlk, který nenechá si nic ve své branži líbit. Cesta za jednou celebritou je složitá, ale o to víc mě ten film bavil, protože opět jsem na to byl sám v kině. Yaaaaay! Rozhodně další z úžasných slavných písniček, představení, pádů apod. kde člověk může mít rozhodně mráz po zádech a zároveň úsměv, nebo pláč na krajíčku. ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Maximálne príjemné prekvapenie len čo je pravda. Priznávam, že po pre mňa pomerne dosť nudnej jednotke prišiel absolútne svieži závan v podobe zábavnej a veľmi melodickej dvojky, s úžasnými postavami a dobrým príbehom. Začiatok ma síce nepresvedčil, ale od momentu “Hi, my name is” to už išlo ako po masle. Smial som sa a užíval si výborne vybrané piesne. A keď toto už poviem ja, čo kapelu TyTiež fakt nemusím, to už je čo povedať. Niekoľko postáv mi prirástlo k srdcu, žiadna nevadila, ale hviezdou je pre mňa jednoznačne Darius. Chcem také vlasy. Asi by som nikdy nepovedal, že je možné natočiť v animovanom formáte show o ktorej poviem, že je veľkolepá. Aj to sa tuna podarilo. Prevláda veľká spokojnosť, do budúcna nevylučujem, že zvýšim hodnotenie na strop, ale dnes zatiaľ dávam plnotučnú štvorečku. Výborné to bolo. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

První snímek z roku 2016 byl rozjuchanou hudební jízdou s neuvěřitelně zpracovanou choreografií, který mě bavil od začátku až do konce. Je tedy vážně dobrou zprávou, že druhý díl se nese ve stejném duchu, přičemž si i tu a tam něco přidá k dobru. Ve finále tedy dostaneme dynamickou oku i sluchu lahodící záležitost, která občas dokáže být i překvapivě dojemná. Skvělá práce! „Dream big dreams.” ()

Galerie (55)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno