Reklama

Reklama

Husí kůže 2: Ukradený Halloween

  • USA Goosebumps 2 (pracovní název) (více)
Trailer 4

V pokračování úspěšné strašidelné komedie Husí kůže, oživí parta teenagerů příšery uvězněné v knihách. Strašidelná monstra, v čele s loutkou Slappym, jsou rozhodnuté ovládnout svět. Tuto pohromu mohou odvrátit jen Sam, Sonny a jeho sestra Sarah. Čas však hraje proti nim… (Falcon)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (85)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Od druhé Husí kůže jsem nečekal žádné divy, takže jsem ani nemohl být nijak zklamaný. Dětští hrdinové nejsou kupodivu tak otravní, jak by mohl člověk předpokládat, o to více byl otravný hlavní záporák coby břichomluvecká loutka a Ken Jeong, který zde silně přehrával, parodizoval sám sebe a svým výkonem aspiroval na "pedofila roku". Oživlé příšery a jejich útok byl akčním vrcholem filmu a dokonce si na své přišel i starý známý R.L.Stine s tváří Jacka Blacka (který měl btw naprosto otřesný český dabing). Dokonce se tvůrcům podařilo na závěr připravit jeden vcelku nečekaný zvrat, který sice neměl sílu a hloubku plot twistu z předchozího dílu (viz dcera RLS), ale i tak potěšil. Nenáročná oddychovka s pár facepalmy, která by z klišé a předvídatelnosti mohla vysázet celý les, nicméně to vesměs rychle utíká a vyloženě to nenaštve. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Ožívání halloweenských figurek a atrakcí tematicky drží celkem pohromadě, ústřední pubertální trojice zase neotravuje a sem tam i slušně zavtipkuje – na dětské (trikové) strašidelné dobrodružství. (Samo)píšící se zápletka však postupem času ztrácí dech a rozhodně ji nenakopne návrat Jacka Blacka na pár scének, když se samolibě přiřítí zachránit situaci. Od minula se laťka snížila jen minimálně. 5/10 ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

S klidným srdcem mohu přistoupit ke kopírce a namnožit svoji reakci na čtení z první knihy R.L. Stina. Ukradený Halloween jde ruku v ruce s rokem 2015. Kdybych chtěl být rychlí a stručný, tak vypálím: kniha, bubáci, teenageři, Jack Black“. Možná že druhý příběh působí ještě víc dětsky a takovým tím typickým šmakem druhého pokračování, ale jinak jestli vás jednička pobavila, tak žádný strach z oživlých dýní a směle listujte. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

prakticky to samé jako první díl,jen tentokrát hodně zjednodušené a v mnoha ohledech odporující pravidlům nastaveným v předchozím filmu.I tak je to ale slušně zábavné (i díky stopáži),celkem sympaticky udělané a snad jen ten konec byl až moc divně easy.Narozdíl od jedničky se tady asi objedu bez opakovaného shlédnutí...60% ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Halloween prišiel tento rok o niečo skôr, ale nie bude až o cca mesiac, keďže sa ho už neviem dočkať dal som si Goosebumps 2 ktorý je výborným halloweenskym filmom. Takýchto komédii je veľmi málo. Určite lepšie ako priemerná jednotka. Ešte že odborníci ako je psychor a livingdead film nehodnotili. Ak už je slabé midsommar na hranici 70% v červených číslach a toto ani na 50%, hodnotenia na csfd zase pobavili. A preto plný počet. 5* ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Film měl mít původně název „Goosebumps: HorrorLand“. Následně byl přejmenován na „Slappy's Revenge“. Nakonec byl přejmenován ještě jednou na Goosebumps: Haunted Halloween. (ČSFD)
  • R.L. Stine, tvůrce knižní předlohy, se ve filmu objeví v jedné scéně jako ředitel Harrison. (Gogo333)
  • Natáčelo se ve státu USA – Georgia, konkrétně ve městech Covington, Atlanta a Decatur. (BMW12)

Reklama

Reklama