Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martha, Bethany a Fridge se vracejí zpět do hry, aby našli Spencera, který záhadně zmizel.  Zjistí však, že se hra změnila, a že přežít ve světě Jumanji bude mnohem náročnější. Jumanji už totiž není jen džungle, jsou to i rozpálené pouště či zasněžená pohoří plné nových nebezpečných nástrah. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 11

Recenze (492)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jednotka mi sadla dokonale, ale dvojka bohužiaľ potvrdila moje obavy, že vymeniť polovicu hlavných postáv nie je dobrý nápad. V prvom diely si ma získali práve postavy teenagerov a to jak sa správali v telách avatarov. V dvojke sa vrátili avatary, ale Rock a Hart predstavujú nové postavy dvoch dedkov, ktorí sú celý čas zmätený a zmôžu sa len na otázky: čože, prečo, čo to má znamenať? Tým pádom úplne zabili dve hlavné postavy. Jack Black tentoraz tiež nie je tak vtipný, keďže už nepredstavuje ženu alebo mladého černocha a na tom nič extra zábavné nie je. Jediný kto ostal tak ako minule je Karen Gillan, ktorá je stále sexy, ale už nie je tak roztomilo naivná. No a to, že Spencer je zrazu v tele ženy Awkwafiny tiež nijak nezúročili. Sakra, kde sa stratil humor? Videoherný systém tiež ničím novým neozvláštnili a len sa opakujú veci z minula. Akčné scény su síce o niečo výpravnejšie ale zato oveľa viac CGI horšej kvality. Najviac ma mrzí absencia skutočných kaskadérskych scén a minimum bitiek, ktoré za nič nestoja, keďže sú komplet prestrelené CGI. Celkovo ma to vôbec nebavilo. Toto pokračovanie pokazilo všetko, čo v jednotke tak skvele fungovalo. 4/10. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Určitě nejsem zklamaný, protože jsem neměl přehnaná očekávání. V podstatě jsem vyhlížel podívanou, která bude jako první díl, jen v bledě modrém. A to se i stalo. Příjemná dobrodružná oddechovka, nenáročná a pohodová, slušně zpracovaná. Jedinou vadou pro mě bylo prohození postav s herními charaktery proti prvnímu filmu. Měl jsem v tom chvíli zmatek, ale brzy jsem si zvykl, navíc v tomto "levelu" byla možnost i záměny. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jumanji: Další love. Kasdan kuje své železo, ale už je žhavé jen v maličkostech. Výsledkem je tuctová rodinná zábava na jedno použití, které by už vzhledem k vyčerpanosti námětu slušel závěrečný nápis Game Over, nicméně ti pštrosi v ulicích ve stylu originálu z roku 1995 něco takového nenaznačují.. Apropo, ve Hře o trůny Ohař remizoval s Horou, tady ho jednoznačně porazila Skála. Ani si netroufám pomyslet, co by s ním provedl Benny Hill.. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $125miliónovTržby USA $320,314,960Tržby Celosvetovo $801,693,929▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $26,170,793║ Tržby za predaj DVD v USA $25,257,050║ Rovnako bezduchá trapošina ako predchodca. Jake Kasdan len potvrdzuje, že ani len rutinná réžia mu absolútne nič nehovorí. Komplet celé som si to pretrpel až do konca, že či náhodou tam nebude nejaká iskierka nádeje k niečomu konzistentnému ale ani náhodou. Okrem kopca digibordelu a snaživo trápne hrajúcich hercov, v neustále sa meniacich identitách, tu nie je žiadny príbeh, bezhlavé akoby bez scenára zbuchané a neustále deja vú dohadovanie kto čo, s kím čím.... fakt celé zlé a toto dokáže zarobiť také ohromné peniaze, niečo v tomto svete je fakt zlé, zvrátené. Jednoznačne čisté skoro popcorňové dno zúfalstva. /15%/ ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Snímek z roku 2017 byl povedenou trefou do černého, ke které se velmi rád vracím. Vyskytuje se zde totiž vydařený koktejl skvěle natočené akce s tunou odlehčeného humoru. Bohužel, snímek z roku 2019 s podtitulem "The Next Level" tyto ingredience přetavil do olbřímí generické "CGI" podívané, u níž se bohužel budete po většinu času znuděně dívat na hodinky. Je zde sice více akce, více lokací a více postav, nicméně to pojivo, které drželo předchozí snímek tak dobře pohromadě zde zkrátka už není. Ve finále tedy dostanete pouze klipovitou smršť akčních scén a pár povedených gagů. Jako nenáročná "vata" na volný večer to sice nějakou tu službu udělá, nicméně na důstojné pokračování je to vážně hodně, hodně málo. Škoda, snad příště. (Viděno v kině CineStar Čtyři Dvory České Budějovice) „Are you having a heart attack? Breathe! Breathe! His whole left side is shutting down!“ ()

Galerie (134)

Zajímavosti (10)

  • Když si Jack Black zvrtne kotník při seskoku z mostu, je jasně vidět, že se jedná o pravý kotník. O chvíli později, když mu jej Awkwafina ošetřuje, stará se o levý kotník. (pemap)
  • Během natáčení točil Jack Black videa ze zákulisí filmu a dával je na svůj Youtube kanál „Jablinski Games“. (MeanWhile)

Související novinky

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

16.12.2019

Tento týden vstoupí do kin devátá epizoda Star Wars a box office tabulky opět budou pukat ve švech. Do té doby ale kinům vládnou jiné hity. Jumanji: Další level konečně sesadilo z trůnu Ledové… (více)

Reklama

Reklama