Reklama

Reklama

V malém městě v Massachusetts chtějí čtyři středoškolačky rituálem popřít existenci tajemného Slender Mana. Když však jedna z nich záhadně zmizí, vše nasvědčuje tomu, že je ve skutečnosti jeho poslední obětí... (Falcon)

Recenze (277)

Mukade 

všechny recenze uživatele

začalo to nádejne ale akosi to nedokázali autori správne spracovať a postupne bublina úplne spľasla. Slender man ako pavúk na konci bol už skôr na smiech ako na strach. ()

Tomiczekk 

všechny recenze uživatele

Už se opravdu nedivím, že to je takový propadák. Nesmyslný rozhodnutí těch děcek, předvídatelné věci, atd. atd. Režisér by se měl chytnout za palici :-O no propadák za mě! Jedna * za atmosféru...tyto typy mám rád. ()

Andy.222 

všechny recenze uživatele

Nebylo to ani zábavé ani jsem nepochopil "vo-co-gou". K protagonistům si člověk neměl možnost vytvořit žádný vztah a ta zrzka, která mi jedinná přišla "hezká aby se na ni aspoň dalo koukat" zmizela z obrazovky jako první. Jedna * že se to dalo dokoukat. ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

No uznávám, že se Slender man mohl zpracovat, a to o dost, lépe. Má svá hluchá místa, přesto je místy koukatelný, a přesto se jedná o těžký průměr, který ne každého zaujme. Ale když se film nebude dopodrobna analyzovat, dá se dokoukat do konce. ()

fabregas1 

všechny recenze uživatele

Veliké Bejdo se samými klišé, které ještě nefungujou, Dcerky Pizdy a Slender man mega pizda. CHtěl jsem to vidět a jsem moc rád, že to mám za sebou. Hvězdičku dávám za praskání větviček, to bylo cool. ()

TommmyT 

všechny recenze uživatele

Dost mizerný scénář. Na youtube jsem viděl daleko lepší krátké filky o Slender manovi, které mají alespoň trošku napětí, tady vůbec. Žádná originální scéna. Nuda. ()

Eric.Kosar 

všechny recenze uživatele

Inu, PC hra zaznamenala obrovský úspěch po celým světě, a tak z toho museli vytřískat ještě víc prašulků. Tyvole proč tohle vůbec vzniklo. Žádný strach, napětí, celkově mi bylo jak to dopadne (vůbec jsem to "nečekal"). Na tohle se podívám maximálně v podnapilým stavu a ještě nad tím budu rozmýšlet. Ani nevím proč dávám tu jednu hvězdu, možná jenom proto, že jsem rád, že existuje konečně film, ale vůbec se nepovedl, takže nevim nevim. ()

stripterka 

všechny recenze uživatele

Je to jednoduchý: nekoukejte na to. Život se blíží ke konci a nemá smysl ztrácet s tímhletím čas. Pár docela obstojných lekaček a to je všechno. Prostě "horor pro týnejdžři". Atmosféra *, logika odpad!, příběh odpad!. ()

Little_Sawy 

všechny recenze uživatele

Škvadra pubertaček sa rozhodnú pozrieť video na noťasu po tom, čo počujú príbeh o Slandovi, pak jedna zmizne, a nasledne to ostatné idú na vlastnú píču ehm.. Päsť vyšetriť. Slandy mení svoje obeti, na strom.. Na Strom.. Jelikož chudaka Slandyho obviňujú z "víru" a chodiene z mobilu ostatných strašiť ako veľký Bubák.. Toto sa nedá pozerať bez chlastu.. ()

Milo384 

všechny recenze uživatele

Blbě natočená městská legenda pro náctileté. Nemá to atmosféru, napětí, ani dobrý příběh. 3/4 dost nudí. Skoro jsem u filmu usínal. Probrala mě snad jen jedna mini lekačka s vytažením z okna. Ztráta času - snad bych i raději hledal na Youtube videa se Slender Manem a užil bych si hodinu a půl víc (i když blbě). ()

Jansuper 

všechny recenze uživatele

No teda, já nevím reálně co proti tomu všichni máte,  já myslím že byla spíše chyba v tom že film vznikl v roce kdy už slenderman nebyl takový hit, kdyby vznikl v nějakým dřívějším roce kdy slenderman byl eště hit si myslím že by to bylo úspěšnější a i víc by to třeba vidělalo v kinech díky dětem a mladistivím (když to tu tak řeknu), já nezapomenu na to jak jako malej kluk se měl oblíbenou hororovou postavu slendermana v počítačových hrách či hrách v mobilu, skutečně měl sem tyto hororové hry rád a mí kámoši a lidi v mém okolí taky, jak sme furt mluvili o slendrmanovi a řešili ho, nebo sme si hráli v realitě na lov slendermana a hlavně sme furt hráli ty hry na mobilu či počítači se slendrmanem. A tento film musím uznat že mě opravdu milé překvapil, příběh filmu se mi hodně líbil a byl zajímavý, lekačky tu byly, hodně dobrá atmosféra, naše hlavní 4 hrdinky mi přišli simpatické, a napětí a strašidelný zážitek to fakt byl,  líbí se mi jak v hororech začínali různé démonické a zlé entity dostávat na svět přes internet a sociální sítě, to co všichni používáme denně, jasně strašidelných domu moc už na výběr není jak se říká a moc lidí už si je nekupuje 🤣, duchy už lidi taky tolik nevyvoláváj nebo oujiboard protože už je to přešlo, prokletý předměty sou zabezpečeny v muzeích atd tak si ti démoni řekli co jít do něčeho co všichni používají denně a to je internet a sociální sítě mobily a počítače, musím uznat že ten film je teda fakt pořádný psycho, sem tedy trochu zmatený, nevím co jak mi ulítlo v průběhu filmu, a ten konec no mohli udělat trochu uzavřenější, a nevíme co vše se nakonci stalo.  Já tedy s kámošema sme si povídali vždy povídačky že slendrman se dá vyvolat sebráním takového toho papírku, kterých je 6 nebo 8 teď si nevzpomínám přesně, nebo když ste se v noci otočili s baterkou za sebe,  jinak vyvolání slendermana videem z internetu, nebo nějakým tím rituálem přes ten zvon by mě teda nenapadlo ()

Brick 

všechny recenze uživatele

Dost dobře nechápu proč je tento film v tisícovce nejširších. Není to zas tak hrozné. Při jedné scéně jsem se rozesmál, až jsem se za Slender Mana popadal. V poslední době jsem viděl daleko horší filmy. ()

darkchipmunk 

všechny recenze uživatele

Podceněnej horor, kterej patří do modrý zóny, určitě ne do odpadu, ke kterýmu se blíží a kam by ho někteří rádi zařadili. Jak už zaznělo, není na něm nic vyloženě špatnýho nebo trashy. Jenom se prostě málokdy leknete, málokdy se doopravdy bojíte, film je docela atmosférický, ale vyvolává spíš ponurou, táhlou beznaděj. Až na ten závěr. Někdo má v hororu partu vyděšených teenagerek, který tam nikdo neznásilňuje ani nečtvrtí, takže (mužský) sadistický divák nedostane satisfakci za to, že musel ty emočně nestabilní holky bezmála 2 hodiny poslouchat a nic z toho. To asi nasere. Osobně s tím ale problém nemám. ()

LikamCz 

všechny recenze uživatele

Film ze začátku špatně nevypadá a nabídne dokonce hezké “creepy” sekvence ale potom zjistite ze to je potom uz to jediné co Slender Man nabízí rozvoj postav se zastaví po 5 minutách ve filmu a film je pak jenom nudný, ne směšně nudný jako Bye Bye Man, nebo Wish Upon ale jen nudný. Film nemá vysloveně ani hlavní “hrdinku” protože pořád přeskakuje a neví co má dělat. Když už Slendera vidíme tak je to pěkně hnusný CGI. Film díky reshootům přišel sony asi na 30 mil $ a výsledek stojí absolutně za nic... PS: nechápu proč studio najalo Whitea aby to režíroval když předtím nic dobrého nenatočil a eRko by tomu filmu rozhodně pomohlo a ještě poslední věc nechápu že tu herečku z Oculus nechaly zmizet jako první když očividně hraje ze všech nejlépe. ()

Warmachine69 

všechny recenze uživatele

Na to, jak moc jsem se na film těšil, to byl průser neuvěřitelných rozměrů. Atmosféra skoro nulová, jumpscary jestli se povedli tři tak budu přehánět. No prostě trága na všechny strany. Než horor spíš takový drama na uklidnění když nechcete řešit složitý filmový zápletky. Něco málo na tom filmu bylo a to bylo opravdu jen málo. Za mě velké zklamání. ()

luciferrus 

všechny recenze uživatele

Dostal jsem víc, než jsem čekal. Místy příjemná atmosféra a krásné halucinační stavy byly rušené nelogičností jiných scén. Nepochopil jsem střídání dne a noci, bo jak to vypadalo, tak mají zrovna asi polární noc. Na druhou stranu příjemné napětí bez hloupých lekaček. Žádná trapná vyvražďovačka... Za mě příjemných 65% ()

Související novinky

Youtubeový horor míří na velká plátna

Youtubeový horor míří na velká plátna

08.02.2023

Studio A24, spoluautor Stranger Things Shawn Levy a produkční společnost Atomic Monster Jamese Wana nyní spojí síly, aby přivedli na velká plátna populární youtubeovou hororovou sérii zvanou The… (více)

Reklama

Reklama