Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Třetí řada kriminálního seriálu Hříšná duše se opět vrací do Dorchestru, působiště stárnoucího detektiva Harryho Ambrose. Nový případ, který se zprvu jeví jako běžná autonehoda, se detektivovi zarývá hlouběji a hlouběji pod kůži a vystaví ho dosud největší životní zkoušce. Přeživší autonehody Jamie Burns (v podání Matta Bomera, držitele Zlatého glóbu za roli ve filmu Stejná srdce, 2014) skrývá mnohá tajemství, jež může Harry odhalit jen tak, že bude jednat na vlastní pěst, často v rozporu s běžnými policejními postupy, a držet si Jamieho co nejblíže u těla. Tím se ale dostává na velmi tenký led, který se pod ním může kdykoliv prolomit... (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

Monggol 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kecy, kecy, žvásty a kidy, to je celá táto séria. Dvaja vypatlanci nevedia čo so sebou a tak zostane už len jeden vypatlanec.  A tie rádoby-filozofické táraniny pre patetických postpubescentov, to sa nedalo ani počúvať. Väčšina postáv sa správala dementne, a to malo byť akože záhadné, ale nebolo. Ako to už niekto spomínal, Jamie je taký Joker pre buzny. ()

iz67 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutecny kvalitativní sešup proti oběma prvním seriim. Tahle serie by se mohla jmenovat: "Jak Harry Ambrosovi konecne jeblo." (protoze po tech 2 dobrych seriich to tak muselo byt). Nebo jeste lepe: "Kdo se maže s hovnem, tak ten je od hovna." Je to nudný, Harry se chova jako idiot, a pak je tam jeste jeden takovej. Zadna psychologie, jen blabol! ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to jiné než předchozí dvě série. Za prvé, že tentokráte se nám minulost neobjevuje v přímé spojitosti s vyšetřováním a výslechem, povětšinou podezřelých, ale sama o sobě. Za druhé, že v podstatě hned byl znám motiv a co se přesně stalo a série tak nebyla přímo o vyšetřování, ale spíše o psychologii hlavních postav, postojích, myšlenkách, přesvědčení, emocích. Emocích na straně diváka, kdy se sympatie houpaly jako loďka na rozbouřeném moři a přelévaly ze strany na stranu. A poslední díl, to byla pecka, neskutečně našlapané po všech stránkách. Takže jiné, ale pořád velmi dobré. Howgh! ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmmm, tak se nakonec mé průměrné hodnocení třetí sezóny udrželo na třech hvězdičkách; podle těch nepříjemných pocitů, které ve mně stále přetrvávají, bych si na takový výsledek nevsadil. Třetí řadu považuji za velmi nepovedenou, přestože to tak zpočátku nevypadalo, v závěru už ale scénář otevřeně koketoval s odpadem a tvůrci mi dokázali zprotivit i postavu Harryho Ambrose, který, jak doufám, po tomhle už nastoupí do zasloužené penze. ()

hanagi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek vůbec není zlý, jenže pak se to zlomí do nevěrohodného psychologizování, a je po parádě. Otravný, ufňukaný psychopat pořád dokola žadoní o pomoc, zkušený vyšetřovatel z mě neznámých důvodů podléhá stále víc a víc jeho vlivu a ženské osazenstvo je fascinované vrahovým charizmatem. Policie je netečná. A všichni svorně čekají na jeho přiznání. A čekají, a čekají…,a já od půlky čekám, že se to na konec nějak zvedne. Marně. ()

Galerie (118)

Reklama

Reklama