Reklama

Reklama

Pod vodou

  • USA Underwater (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Je to možná nejhorší a nejnebezpečnější pracoviště na Zemi. Podmořská vědecká laboratoř stojí na jednom z nejhlubších míst mořského dna. Je obklopena naprostou temnotou, svírána strašlivým tlakem, teplota okolní vody se blíží nule. Výzkumný tým provádí sondážní vrty, když přijde nečekané a ničivé zemětřesení. Do této chvíle bezpečné prostory laboratoře se stávají smrtelnou pastí. Jednotlivé části vědeckého komplexu jsou extrémními tlaky vody drceny jako papírové krabice. Jedinou šancí pro přeživší členy posádky je evakuace pomocí hlubinných skafandrů. Jenže v okamžiku, kdy se ocitnou mimo zdevastovanou stanici, zjistí, že jejich zásahy do mořského dna a následné zemětřesení probudily něco, co do této chvíle zůstávalo ukryté pod mořským dnem. Něco neznámého. Něco děsivého. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Jilda15

Jilda15 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Hluboký jako SOMA to bude, ale jen ve smyslu "zasazení prostředí hluboko pod vodou". Děj a nějakej smysl je očividně povrchní shit.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Jilda15

Jilda15 (hodnocení, recenze)

Další film kam forcujou hlavní hrdinku (co prostě musí bejt ostřihaná na lesba střih :D) v rámci SJW/feminist komunity? Oh jesus.

na příspěvěk reagoval dr.horrible

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

Režisér je v pohodě ma sice jenom 2 filmy ale oba sou moc dobrý hlavně signál ..no a tohle taky nevypadá vůbec špatně ! Kristen bude nova Ripleyová?: D

Script

Script (hodnocení, recenze)

renegad

Ok, ale radši nic od toho nečekej. Bude to podobná vyžíračka jako třeba Život akorát nevíme na jaké dějové úrovni to bude. Hádám, že to bude bez logiky, protože scénář má na svědomí scénárista filmu Rezistence. Čekám velký průser. :)

renegad

renegad (hodnocení, recenze)

Script

Bral som to ako veľmi obšírne  prirovnanie. Ale aj tak som zvedavý  čo z toho vylezie. Trailer mi prišiel zaujímavý a ako píše TheDarKnig tak podvodných hororov nie je nikdy dosť.

 

A chobotnice to zrejme nebudú. Pozrel som si trailer kúsok po kúsku a budú to zjavne humanoidné potvory. Je tam jedna zavádzajúca scéna kde niečo ťahá čosi svetielkujúce bahnom preč od "preživších" ale tá svetielkujúca biela vec je skafander takže príšerky 1 posádka stanice 0. Plus sa v traileri viac krát mihla tvár príšery alebo jedna dve ruky ktoré nevyzerali ľudsky. Chobotnica teda veľmi nevyhovuje.

na příspěvěk reagoval Script

Uživatel renegad smazal svůj příspěvek.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

 Já slyšel, že je ten režisér dost zajímavej až dobrej. No ale taky tomu úplně nevěřím, ale podvodních hororů není nikdy dost, takže sem s tím. 

na příspěvěk reagoval Lacike

3 AM Code

3 AM Code (hodnocení, recenze)

Je zajímavý jak strašně malou fantazii mají tvůrci trailerů na podobné filmy. Už dopředu víte, že napřed tam budou okamžiky ticha se "zneklidňující" hudbou a pak už se budou po zbytek traileru jen míhat chaotické střihy a bude se konstantně ječet, ječet a ještě jednou.. ječet. Jesti tím tvůrci chtějí naznačit že nás rozhodně nechtějí přikvapit něčím originálním, takse to 100% povedlo.

Script

Script (hodnocení, recenze)

renegad

Neřekl bych. Prostředí stanice vyžírá vetřelce a co se týče těch zrůd, tak mi připomínají chobotnice. Nedivil bych se, kdyby si je na konci filmu smažili k večeři.

na příspěvěk reagoval renegad, renegad

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Gertrudo

Pravděpodobně se jedná o kalkul a sázku na negativní reklamu. Stewart je dvojnásobnou držitelkou Zlaté maliny za nejhorší herecký výkon roku, takže paradoxně disponuje značným marketingovým potenciálem. Nabízí se paralela s legendárním Edem Woodem.

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

Trailer prekvapivo fajn, ok nic nove to asi nebude, ale pobavit by zvladnut mohol.

Ale kirsten, ja neviem preco tato "herecka" jedneho sfetovaneho vyrazu stale dostava role. A este k tomu hlavne:).

Hocijaka noname herecka by bola lepsia volba ako tato.

na příspěvěk reagoval Psychor

renegad

renegad (hodnocení, recenze)

Hmm tak toto vyzerá ako alternatívny scenár Cameronovej Propasti kde sa emzáci nesprávajú vôbec priateľsky :D To bude ešte zaujímavé :D 

na příspěvěk reagoval Script

Lanco

Lanco (hodnocení, recenze)

Ako "zdejší"  samozvaný a samo-korunovaný expert na filmy Kristen Stewart (videl som trailer na Twilight) musím nesúhlasiť so samozvaným samo-korunovaným horrorovým expertom a odporúčam venovať filmu pozornosť akú si zaslúži :-) díky :-)

na příspěvěk reagoval wwii9, Masai

ESNYR

ESNYR (hodnocení, recenze)

 

Překvapivě je mi Kristen v této roli sympatičtější než v těch dalších filmech. A v těch krátkých nabarvených vlasech vypadá docela přitažlivě. Na těch fotkách (co sem dal "Masai" ) ji to sluší.

A jakožto zdejší totální nula nesouhlasím s tím co tady pan expert píše.

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

BROKEN_

Jakožto zdejší hororový expert nemohu v žádném případě souhlasit. Jestli něco pochválit, tak právě casting. Stewart dostala roli přímo na tělo a její mrtvolná mimika bude v hororovém snímku konečně působit zcela autenticky. Naopak nezkušenost režiséra a především nekvalita scénáristy potopí Underwater k černým číslům, a proto mu nedoporučuji věnovat sebemenší pozornost. 

BROKEN_

BROKEN_ (hodnocení, recenze)

Vypadá to hodně dobře. Ta podoba filmu Vetřelec tam sice je, a originalitou tenhle film se pyšnit nejspíš nebude, ale tyhle filmy já rád. Vizuál, atmosféra, prostředí to všechno vypadá velmi dobře, jen bych ocenil lepší casting. Na tohle se vcelku těším.

na příspěvěk reagoval Psychor

Související novinky

Drama 1917 v kinech jede

Drama 1917 v kinech jede

13.01.2020

Nový válečný snímek 1917 režiséra Sama Mendese (Skyfall) čerstvě dokazuje, že k úspěchu v kinech nepotřebujete jen známou předlohu. Klidně totiž stačí před nasazením do širší distribuce vyhrát pár… (více)

Smrtonosná past nebude, Disney šlape na brzdu

Smrtonosná past nebude, Disney šlape na brzdu

12.08.2019

Mohli jsme to předpokládat, teprve minulý týden se to však stalo oficiální. Po propadácích typu X-Men: Dark Phoenix se studio Disney rozhodlo zaříznout drtivou většinu chystaných snímků od studia… (více)

Reklama

Reklama