Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jason Bateman a Rachel McAdams ve filmu ztvárnili Maxa a Annie, jejichž pravidelné společenské herní večery s dalšími páry naberou obrátky ve chvíli, kdy Maxův charizmatický bratr Brooks zorganizuje párty se záhadnou vraždou, včetně falešných lupičů a federálních agentů. Takže kdy je Brooks unesen, je to pořád ještě součást hry... nebo není? (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (473)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Přesně tohle jsem dneska potřeboval potom, co jsem strávil víc než dvě hodiny u filmu "Phantom Thread". Výborná oddechovka, u které jsem se mohl zasmát, aniž bych se dočkal přísunu trapných pokusů o humor. Ústřední dvojice byla skvělá, ale zbytek obsazení nijak nezaostával a já jsem se po celou dobu výborně bavil. Vyndávání kulky včetně příprav si budu určitě dlouho pamatovat, to byl majstrštyk:-) ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(58%) GAME NIGHT není špatný filmový počin. Mělo to ale navíc. Místy mě to docela bavilo a místy jsem se trochu nudil a některé scény mi přišly divné. Po komediální stránce to není zlé, občas jsem se i zasmál. Poslední cca třetina filmu už ale ztratila tempo. Byl to už takový miš maš. Takže celkově rozporuplnost. Námět dobrý, pár vtipných scén, nějaké ty zvraty atd. Víc bych v tom ale nehledal než neškodnou jednohubku na zabití času. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Skutečně Nočníková hra. Po tomhle stupidním a nevtipném výlevu imbecility a idiocie celkem lituji, že jsem strhal Hru s Douglasem, koncepčně podobný film. Max a Annie jsou mimořádně soutěživý manželský pár a podle toho vypadají jejich večery v kruhu přátel, kdy se pravidelně setkávají při předvádivém a teatrálním zápolení ve znalostech herců a filmů. Kdyby se setkávali odpoledne, nebyl by v tom rozdíl, jen název "Odpolední hra" by se zřejmě neujal. Ovšem Game Night také nemá tak úplně přesný překlad. Bratrská rivalita mezi Maxem a jeho bratrem je natolik vyšponovaná, že předčí jakýkoliv rámec běžného soutěžení. Maxův tak trochu tajemný bratr je náhle unesen, vypadá to, že tohle není jen pouhá hra. Parta nadšenců (tvořena třemi páry) se vydává unesenou oběť hledat do nočních ulic, a film počíná jet na své nekonečné vlně kolosální trapnosti. Ve své počáteční fázi je film ještě snesitelný a snaží se budit pocit sofistikovaných hrátek o čas a komediálního ducha. Náhle se však to celé překlopí do nesnesitelně uřvané jízdy, která nemá žádné vtipné momenty, přesněji řečeno nemá tyto momenty dobře převedené a zahrané. Výkony Jasona Batemana (producenta filmu) a Rachel McAdams jsou ryze amatérského ražení, přičemž je zklamáním, že film netáhnou oni, ale herci ve vedlejších rolích. Samozřejmě nejsou to žádné zajímavé role, jen je na ně lepší pohled, než na hlavní duo, které neustále zmiňuje slavné herce ve slavných filmech, přičemž je to to jediné, čím je film zábavný, pokud jde o dialogy. A pokud jde o akčnost, je na tom film nejlépe, když jde do bláznivých extrémů, jen je toho pomálu (viz scénka s psíkem potřísněným krví). Naprosto zoufalý je závěr s nasazením "pana Dextera", jo, to bolelo. Mě překvapilo, že herní koncept je málo (řemeslně) využit. Kde mělo nastoupit napětí, řeší vehementně jiný angažovaný pár milostnou a zcela absurdní avantýru s celebritou z minulosti. Pro děj to bylo zcela neužitečné. Pokud si myslíte, že vás film převeze, přechytračí, tak pokud vám k ošálení stačí jeden policejní zoufalec, tak máte vystaráno. Z filmu se dá zapamatovat pár scén, v nichž krouží dovedně kamera kolem aktérů (viz scéna honičky s ukradeným vzácným vejcem). Ovšem daleko horší je, že si budu pamatovat Rachel McAdams, jak tím nejhorším přehrávaným způsobem předvádí památnou scénu z Pulp Fiction. Režijní duo Daley a Goldstein by se mělo rozpojit. Gagy jim nejdou, to, co jim připadá legrační a vtipné, já shledávám mizérií. A tenhle film je komplet mizérie bez nápadu. Pardon, koncept byl zcizen, jen velmi natahovaně nudně i dysfunkčně recyklován. 4/10 ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Rachel McAdams potvrzuje, že je nejen největší zlatíčko mezi herečkami, ale především je dokonalá v jakémkoli žánru, který zkusí. I díky ní (celá barová sekvence geniální) jsem si tuhle lehce nadprůměrnou komedii užil víc, než jsem vlastně čekal. Plus teda ještě skleněný stoly. Chovaly fakt divně. 7/10 ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie na jedno prolechtání bránice. Hezky napsané a solidně zahrané. Je trošku s podivem, že mě ústřední duo bavilo z celého filmu nejméně. Mnohem lépe vynikaly všechny vedlejší postavy, které byly opravdu skvěle vybrané. Pošahaný soused byla zcela jistě nejúžasnější postava. Takže až budete mít někdy chuť spustit v mozku úsporný režim a vydechnout u příjemné bláznivé komedie, tak tímto filmem určitě nesáhnete vedle, za to se zaručuji. Navíc je navzdory očekávání poměrně originální, což je u podobných filmů vždy obrovským plus. Lepší tři kousky. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (15)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (MATADOR)

Související novinky

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

15.12.2020

Herec Chris Pine (Král psanec, Wonder Woman) se čerstvě upsal chystané adaptaci slavné stolní RPG Dungeons and Dragons. Film vzniká kolaborací mezi studii Paramount, eOne a hračkářského konglomerátu… (více)

Sony chystá remake Schůzky naslepo

Sony chystá remake Schůzky naslepo

02.08.2018

Málokdo by si dnes tipnul, že prvním filmem Bruce Willise (Poslední skaut, Smrtonosná past), byla kdysi romantická komedie Schůzka naslepo. V ní si zahrál úředníka a věčného smolaře, kterému se… (více)

Reklama

Reklama