Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jason Bateman a Rachel McAdams ve filmu ztvárnili Maxa a Annie, jejichž pravidelné společenské herní večery s dalšími páry naberou obrátky ve chvíli, kdy Maxův charizmatický bratr Brooks zorganizuje párty se záhadnou vraždou, včetně falešných lupičů a federálních agentů. Takže kdy je Brooks unesen, je to pořád ještě součást hry... nebo není? (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (474)

Toren 

všechny recenze uživatele

7/10. Velmi slušná komedie, která hezky odsýpá, staví na funky tématu a nebojí se občas umazat drsnějším fórkem. A má to tři scénky, které mě od srdce rozesmály (sousedův odchod do tmy, "krvavý" pejsek a kufr, co spadl příliš pozdě). Nečekal jsem mnoho, ale dostal jsem fakt příjemnou věc, která splnila svůj účel. A Rachel McAdams je k zulíbání! ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Bláznivá variace Fincherovy Hry, která se střídavou úspěšností chrlí popkulturní vtípky (hádání Nortona bylo fajn, Not-Denzel linie už zase tolik ne) a stejně tak si počíná v situačně-konverzačním humoru (vyndávání kulky z předloktí pobavilo, groteskní scéna s přehazováním Fabergého plastového vejce naopak vypadala, že ji tam autoři museli mít, i kdyby z ní trapnost stříkala). Na jedno podívání dobré, ale mám obavy, že po dalším by se to okoukalo jak dobro v Batemanově tváři.. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Vynikající Komedie, která se vůbec nepodobá Americkému stylu, vyhýbá se klišé a představuje hodně inteligentní žánrovku. Rachel McAdams je k sežrání, Jason Bateman hraje klasicky obstojně a hodně vtipný mi přišel Jesse Plemons v roli tajemného policisty. Má to skvělé tempo, dobrou myšlenku, slušné hlášky i fajn situační humor, pěkně dávkované zvraty, které ke konci jsou čím dál střelenější a také dojde i na akci a dávku napětí, takže za mne hodně velká spokojenost a perfektní zábava. Pokračování bych se nebránil. 85% ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Neskutečně zábavná blbina, kterou si viditelně užívali všichni zúčastnění. Z filmu čiší až přímo pohodová a uvolněná nálada, při řešení noční hry, která se tak trochu nečekaně zvrtne. Občas sice trochu překombinované a za každou cenu feel positive, ale na to, že se jedná o eRko, tak se v tom nezjevují mraky fucků a krve, což je vlastně celkem příjemné zjištění. 75% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(58%) GAME NIGHT není špatný filmový počin. Mělo to ale navíc. Místy mě to docela bavilo a místy jsem se trochu nudil a některé scény mi přišly divné. Po komediální stránce to není zlé, občas jsem se i zasmál. Poslední cca třetina filmu už ale ztratila tempo. Byl to už takový miš maš. Takže celkově rozporuplnost. Námět dobrý, pár vtipných scén, nějaké ty zvraty atd. Víc bych v tom ale nehledal než neškodnou jednohubku na zabití času. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (15)

  • V úvodní scéně filmu můžeme vidět různé deskové hry, včetně „Lodní bitvy“, na kterou je později ve filmu reference. (Tomas_TM)
  • Ve scéně v letadle, než se Annie (Rachel McAdams) dostane do letadla okénkem, tak její manžel Max (Jason Bateman) jí pomáhá slézt dolu. V tento moment jsou vidět v čase 1:25:43 prasklé kalhoty herečky. (mary800)

Související novinky

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

15.12.2020

Herec Chris Pine (Král psanec, Wonder Woman) se čerstvě upsal chystané adaptaci slavné stolní RPG Dungeons and Dragons. Film vzniká kolaborací mezi studii Paramount, eOne a hračkářského konglomerátu… (více)

Sony chystá remake Schůzky naslepo

Sony chystá remake Schůzky naslepo

02.08.2018

Málokdo by si dnes tipnul, že prvním filmem Bruce Willise (Poslední skaut, Smrtonosná past), byla kdysi romantická komedie Schůzka naslepo. V ní si zahrál úředníka a věčného smolaře, kterému se… (více)

Reklama

Reklama