Reklama

Reklama

Návrat oživlých mrtvol 2

  • Česko Návrat živé smrti 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pokračování kultovní zombie komedie začína převozem barelů s mrtvolami a plynem, které známe z prvního dílu, kdy se armádě podaří ztratit 3 barely. Dva se najdou, ale jeden se zatoulá do jednoho městečka, do stoky vedle hřbitova, kam se náhodou dostanou zvědaví kluci, kteří barel otevřou a zombie mánie může začít... (sheen)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Vojenský plyn po úniku z tajemných barelů oživující mrtvé se tímto dostává do druhého kola a v o něco zábavnějším balení. Chybou ale je, že opět nuceně. Dějová linka se v podstatě veze na stejné rovině, jen s jinými postavami a na jiném místě. S nějakými originálními prvky se tvůrci prostě nepárali. Snad jen ten začátek, tedy situace, za jakých okolností plyn ze sudu unikl. Film má tedy veškeré aspekty předchozího snímků s uceleným zájmem pobavit a to je asi tak vše. Vizuální osmdesátky jak vyšité, takže alespoň z nostalgického hlediska lze snímek v jistých ohledech stále ještě přijmout. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Dvojka je spíš komedie říznutá hororem, ale tak jsem to brala a nejsem vůbec zklamaná. Zombíci byli občas trochu neohrabaní, jen když ucítili vůni mozků dokázali dost zrychlit. Byli úplně všude, nedalo se před nimi nikam utéct a hlavně si své zmrtvýchvstání pořádně užívali a tak jim ten krátký čas dopřejme. ()

Reklama

Daryl.Dixon 

všechny recenze uživatele

Hlavní postavy, no to byla partička dementů, u níž ani nechápu, proč před zombíky, lačnícími po mozcích, utíkali, protože u nich by si neměli na čem pochutnat. Jinak výrazně slabší, než jednička. Moment, který mě pobavil, byl raut zombíků ve zverimexu, i když scéna spíše připomínala boj v hračkářství o plyšáky. Celkově ale tak 45%. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Mozky, mozky! čerstvé mozky! Bohužel oproti prvnímu dílu je tu ten pokles celkem znatelný. Zatím co jednička umně balancovala na hranici hororu a bláznivé komedie, tak dvojka se bohužel v tomhle směru trochu vymkla z kontroly a místy se mění v parodii. I když nepopírám, že to má momenty ze kterých jsem byl mrtvej smíchy, ale jako celek se to bohužel na geniální první část nechytá ani náhodou.65% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Příjemná taškařice jako variace na Thriller...a v závěru se objeví i samotný Michael J. První polovinu si postavy povídají, stále něco řeší a ve vzduchu visí zlo. Od druhé poloviny všichni už jen převážně ječí. Dost mi vadil ten spratek Jesse, který byl až příliš přechytralý. Tajně jsem doufal, že by mohl na konci zařvat... Triky a masky úsměvné, ale zábavné. Na temné deštivé odpoledne u kávy (piva) jako stvořené. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (14)

  • Pokoj Jesseho je ten stejný jako Billyho. Byl pouze přeskládán nábytek a změněny plakáty. (HellFire)
  • Scénář původně nebyl napsán jako pokračování. Producent Tom Fox se o režisérův scénář zajímal, ale s financováním souhlasil jen pod podmínkou, že se to natočí jako část série. (HellFire)
  • Soundtrack na DVD je v podstatě kompletně odlišný od hudby použité ve verzi pro kina a VHS kazety. K tomu došlo, protože nastaly problémy s právy k originálnímu soundtracku. Nicméně na francouzské verzi DVD originální verzi slyšet můžete. (HellFire)

Reklama

Reklama