Reklama

Reklama

Návrat oživlých mrtvol 2

  • Česko Návrat živé smrti 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pokračování kultovní zombie komedie začína převozem barelů s mrtvolami a plynem, které známe z prvního dílu, kdy se armádě podaří ztratit 3 barely. Dva se najdou, ale jeden se zatoulá do jednoho městečka, do stoky vedle hřbitova, kam se náhodou dostanou zvědaví kluci, kteří barel otevřou a zombie mánie může začít... (sheen)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

Nin 

všechny recenze uživatele

Oproti takřka geniálnímu prvnímu Return of the Living Dead spíš jen lehce nadprůměrná zombie komedie. Tentokrát se barel se zombíkem a nakažlivým plynem dostane do jednoho maloměsta, kde se proti - jak už tomu tak bývá zvykem v téhle sérii - takřka nesmrtelným, slušně rychlým a docela ukecaným zombíkům postaví super vychytralej klučina, jeho trochu protivná sestra, mladej opravář, ne tak docela nevinnej páreček, vykradač hrobů a především dobře trhlej doktůrek. Čili v tomto šíleném a na nic si nehrajícím filmu plných hlášek je o docela slušnou zábavu postaráno ;) (6/10) ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Hodně mi to připomíná jednu epizodu (Zánět spovijek) ze seriálu South Park. Tohle je však míněno vážně (hehe). No, vlastně ani ne. Je to spíš taková zombie komedie s hororovými prvky. A když říkám komedie, tak rozhodně s černým humorem, kterého je tu habaděj. Děj je tu téměř nulový a některé postavy jsou tak uřvané, že si přejete, aby už je ty zombies konečně sežrali. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Příjemná taškařice jako variace na Thriller...a v závěru se objeví i samotný Michael J. První polovinu si postavy povídají, stále něco řeší a ve vzduchu visí zlo. Od druhé poloviny všichni už jen převážně ječí. Dost mi vadil ten spratek Jesse, který byl až příliš přechytralý. Tajně jsem doufal, že by mohl na konci zařvat... Triky a masky úsměvné, ale zábavné. Na temné deštivé odpoledne u kávy (piva) jako stvořené. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Vojenský plyn po úniku z tajemných barelů oživující mrtvé se tímto dostává do druhého kola a v o něco zábavnějším balení. Chybou ale je, že opět nuceně. Dějová linka se v podstatě veze na stejné rovině, jen s jinými postavami a na jiném místě. S nějakými originálními prvky se tvůrci prostě nepárali. Snad jen ten začátek, tedy situace, za jakých okolností plyn ze sudu unikl. Film má tedy veškeré aspekty předchozího snímků s uceleným zájmem pobavit a to je asi tak vše. Vizuální osmdesátky jak vyšité, takže alespoň z nostalgického hlediska lze snímek v jistých ohledech stále ještě přijmout. ()

domirovec 

všechny recenze uživatele

Return of the Living Dead Part II je stejně úžasně ujetá zábava jako předešlý první díl. Přiznávám, je to trochu slabší než jednička, ale furt se jedná o dost solidní zombie šílenost, která stejně, a místy někdy ještě více než první díl funguje spíše jako komedie, než horor. To já však samozřejmě odpouštím a musím tvůrce pochválit za příjemné, částečné pokračování jednoho z mých nejoblíbenějších zombíkáren vůbec. 4/5 ()

Galerie (106)

Zajímavosti (14)

  • Hřbitov, mausoleum, nemocnice, továrna a interiéry domů byly postaveny pro účely filmu. (HellFire)
  • Brian Peck si jako jediný zahrál v prvních třech dílech série. V prvním díle v roli Scuze a v ostatních dvou jako zombie. (HellFire)
  • James KarenThom Mathews si zahráli téměř na chlup stejné role jako v prvním díle (1985). V obou řeknou: „Poslouchej chlapče, jestli si chceš udržet práci…“ „Udržet práci? Udržet práci!“ (HellFire)

Reklama

Reklama