Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policie se při objasňování hrůzného nálezu dostává do slepé uličky a Ulrich žádá o příkaz k prohlídce elektrárny. V hotelu se ubytuje záhadný cizinec. (Netflix)

Recenze (26)

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevadí mi cestování časem a teču z drobností typu smečka policajtů kolem jeskyně a jen jeden se jde podívat dovnitř, aby zjistil, že jsou tam dveře. Určitě by pak čekali na nějaké povolení do nich vstoupit, když se kolem jeskyně ztratily dvě děti. Tyhle nelogičnosti mě iritují, ale jinak to určitě není špatný a těším se, co se stane příště. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Všetko sa točí okolo hľadania zmiznutého Mikkela. Deti sa navzájom odcudzujú a dospelí sú svedkami tajomnej preblikajúcej energie. Na scéne sa objavuje tajomná postava muža, ktorý sa ubytuje v hoteli a zrejme vie o čo tu ide. Prevedenie: V podstate sme sa niekam posunuli až v posledných pár minútach inak diel staval iba na detektívnom pátraní a dedukcií. Atmosféra sa už tiež celkom zunuje ak sa tajomný príbeh neposúva. Ale aj tak som napnutý ako struna na trenírkach. 85% ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osobne mi pripadá druhá epizóda temnejšia a atmosférickejšia než pilot, akoby už tvorcovia hneď našli ten správny vizuálny smer, akým sa poberať ďalej. Niektoré zábery pôsobia ako od Lyncha, ďalšie ako od Finchera a občas máte dojem, že sledujete veľmi temnú severskú kriminálku. Zároveň je jasné, že nepôjde o žiaden pokus o nemecký Stranger Things, pretože Dark je temnejší a menej nostalgický seriál a dá sa predpokladať, že nás čaká do budúcnosti hustá depka. Už sa neviem dočkať. ()

Radko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Atómka pomaly a neochotne odkrýva tajomstvá. Prvé je za nedobytnými dverami so znakom jadrového odpadu, nájdenými uprostred jaskyne. Záhadný, špinavý cudzinec v kapuci sa ubytuje do prázdneho hotela. V druhej časti sa pátra po dvoch zmiznutých chlapcoch. Vo víre záhad nie je čas na neveru. Ani na rozvíjanie charakterov postáv. Tie sa , bez výnimky tvária tragicky, utrápene, skleslo. Teda úplne odlišne ako seriál Návštevníci, ktorému sa v závere začína epizóda čímsi približovať. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jo, už jsem se chytil a je mi konečně jasné, na co se to vlastně dívám, jenže jsem divně rozpolcený. Na jednu stranu mě seriál zatím hodně baví, atmosféře nemůžu vytknout ani ťuk a nechybí ani slušné napětí, na stranu druhou mi vadí, že seriálu z každé kapsy koukají Stranger Things, vždyť si tvůrci neodpustili ani tu elektrárnu. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě zazní skladba „Industry“ od hudební skupiny Mire Kay. (Doomcourier)

Reklama

Reklama