Reklama

Reklama

Epizody(8)

Videa (7)

Trailer

Recenze (36)

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rolbou přežehlená reakce na hype kolem beznadějného lva (ano, pochopili jste dobře, narážka na nadějné lvíče :D) Juliuse Lavického. Langmajer jede bomby (nebo možná puky, nevím), hlášky létají stadiónem, neřeší se Nietzsche ani Platón, ale prosté jak ubránit přesilovku pět na čtyři. Jednoduché, vtipné, plnící svůj účel….no řekněte, kdo to má? ()

tranquill 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jsi úplně blbej, v hlavě máš akorát signály na přesilovky!" - "No sorry, no. Já jsem prostě bez piva řídil poprvý..." - "Bruslil jsem, a přitom jsem měl ještě nasrané v plíně!" - Já dělám psychologiii.. Psychologii?.. No... Ty vole, dyť ty sám jsi úplnej magor!.. No právě, já mám k tomu oboru takovej osobní vztah... " - "To je hrozný, jak se to rozmáhá, viď, ty zlatokopky!" - "Já su z Valašska, vy hovada!" - "Miluju hokej. Copak jsem nějaká dilina? Vždycky sleduju oba poločasy!" ()

Reklama

petikacka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Havířov jede!!! Bomba, bomba, bombička...Langoš je neuvěřitelný a Petr Kolečko taky...Po Okresním přeboru jsem jsi říkala s čím příjde a jaké to bude...Lajna je boží a herecké výkony taky...Scéna, kdy Hana Vágnerová stojí u výlohy prodejny s kabelkami a pláče, že tam jsou jenom koženky a jak tam můžou lidi žít je šupa...Pro člověka z Ostravska opět voda na protipražákovský mlýn... Za mě 95% ()

tomino28 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U Lajny je vidět snaha stvořit kultovní seriál plný legendárních hlášek, a místy je to tlačení na pilu tvůrci zřetelné možná až moc. Nicméně, obsazení se povedlo a i zasazení do rázovitého regionu plného vysloužilých havířů má své nepopiratelné kouzlo. Epizody jsou relativně krátké a svižné, bohužel občas jejich kvalita kolísá, ale kolem a kolem to není vůbec zlé. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Vypadalo to na 5 hvězd, ale konec tomu nepřál. První 4 epizody naprostá pecka, skoro celé jsem se řezal, pomalu jsem se nestíhal vzpamatovat z jedné hlášky a už tady byla další. Langmajer hraje neskutečně, perfektně sedí do role, další dva hlavní protagonisté, Vágnerová a Piškula, taky skvělí. Jak jsem psal, první 4 díly fantazie, pátý slabší, poslední 3 už bylo trápení s minimem momentů k zasmání. Škoda. Ale celkově to na ty 4 hvězdy, možná trošku slabší, stačí. Jsem zvědav na druhou sérii. Howgh! ()

Galerie (71)

Zajímavosti (14)

  • V epizodě hraje Havířov proti Berounu, což v době natáčení seriálu nebylo možné. V té době už Beroun zkrachoval a hrál pouze na krajské úrovni. (dandy11)
  • Když Hrouzek (Jiří Langmajer) jede do Prahy a telefonuje s manažerem Kyselým (Marek Taclík), tak má manažer na obrazovce iPhonu „obsazeno“, nikoliv probíhající hovor. (PAULOO)
  • „Telefony všichni sem, ať mě zas nějakej chytrák netočí, jak v Klášterci nad Ohří,“ říká Luboš Hrouzek (Jiří Langmajer) po příchodu do havířovské kabiny. Jedná se tak o narážku na incident mezi trenérem Michalem Jägerem a jeho svěřenci z juniorského týmu Klášterce nad Ohří, kteří jej natočili při vulgárním pozápasovém proslovu k týmu v lednu roku 2014 a video uveřejnili na internetu. Michal Jäger musel posléze klub opustit. (pavelvojta)

Reklama

Reklama