Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Terapeutka Jean Holloway se vrhá do nebezpečných intimních vztahů s lidmi ze života svých pacientů. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (17)

zsn 

všechny recenze uživatele

Pomalý rozjezd, ale cca od sedmého dílu byla vzrušená nejen Naomi, ale i já. Ovšem to, že natáčení pokračování odvolali, to teda Netflix pos*al. Nespočet seriálů z této továrny má pět řad, přitom nestojí za nic a když se konečně zmapuje taky jednou nevěra v podání manželky a k tomu nevěra lesbická a člověk je zvědavý, jak nakonec manžel zareaguje, tak.... Tak co?! Toto je přerušovaná soulož! ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Pokaždé mě překvapí, když mají pomalé, neuspěchané dramatické seriály, tíhnoucí pomalu až k festivalovým artovkám, mnohem více co říci než naprostá většina zbylé televizní tvorby, která většinou sází spíše na rychlokvaškové thrillery, nedomrlé sci-fi anebo céčkové akční výplachy. A tohle intenzivní drama, fungující jako sezónní výplň před další řadou The Affair, se vážně povedlo. Protože common, pojďme udělat drsnou zápletku se zakomplexovanou cvokařkou, která všem ulevuje od jejich problémů, ale sama si během svých nejen lesbických eskapád nemá s kým popovídat... Veliký doporučení a zároveň vám garantuju, že jste v bedně větší šťabajznu než rusovlasou Sidney jaktěživ neviděli. ()

Reklama

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Pod obleky, za zavřenými dveřmi, nás všechny řídí stejné touhy. A tyhle touhy mohou být syrové a temné a hluboce zahanbující. Čím více někoho pozorujete, tím více si uvědomujete, že nikdy nejsme těmi, za které se vydáváme. Ve skutečnosti se pod povrchem vždy skrývá tajemství. Vlastně můžeme být někým jiným.“ Jean mluví i osobě. Je psycholožkou, která se snaží ovlivnit lidi kolem ní, a to až do té míry, že překračuje (nejen) etické meze. Každým dalším krokem zasahuje do života svěřených klientů a zaplétá se do svých lží. Potřeba manipulovat ostatními Jean vhání na tenký led, kde jí hrozí prozrazení, riskuje však dál (kariéru i rodinu). A pak je tu Sidney…(vzpomínka na Mullholand Drive). Jenže víc se člověk nedozví, neb Netflix seriál dost necitlivě ukončil. Škoda. Naomi Watts tu má královský prostor a využívá ho beze zbytku, a ačkoliv její postava dělá stále větší přešlapy, diváka zajímá osud její i dalších protagonistů. Nic strhujícího, přesto mě to vtáhlo, přes menší výhrady k motivacím postav (a tendenčnímu dceřině „problému“) solidní 4*. ()

iz67 

všechny recenze uživatele

Pomalá věc, která ani ke konci bůhví jak nezrychlí. Možná trochu delší než muselo být, ale gradující pocit nepatřičnosti, pocit, že něco není vpořádku, je svoji jemností a přitom silou unikátní. A Naomi je výborná. ----- Čím víc o tom přemýšlím, tím se mi to líbí víc; jak nás naše soukromé role ovlivňují v interakci se světem. ()

Ralna 

všechny recenze uživatele

Je zřejmé, proč nenatočili druhou sérii. Z toho, co tam Jean (Naomi Watts) rozjela, se prostě nedalo rozumně vybruslit. :) Seriál má hodně pomalý rozjezd, ale postupně se na to nabalují další a další vrstvy, k tomu je najednou nejeden divák/čka při sledování nadržený a některý scény si přehraje opakovaně. A na závěr - to už jen sedí se zaťatými zuby a čeká, do jak hlubokých pekel to chování Jean zavede. Moc hezký, Naomi si tímhle u mě hódně šplhla jako herečka (a taky jako sexy žena, co si budeme povídat!). A že to nemá pokračování, vem to čert, není to potřeba. S čím nejsem spokojená je úvodní znělka (použitá hudba) a originální název seriálu. "Gypsy". Proč? Česká "Terapeutka" k tomu sedí jak hrnec na prdel. Žádná Gypsy, no a ten úvodní cajdák, s tím přišel kdo? Ten diváka leda tak přinutit zhasnout obrazovku a jít do hajan. ()

Galerie (214)

Zajímavosti (1)

  • Neflix zrušil seriál už po 1. sérii. (Fyffy2000)

Reklama

Reklama