Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každý rok se pět velmi soupeřivých přátel zostra pustí do měsíc trvající hry na babu, kterou hrají již od první třídy; ve hře, ve které neplatí žádná omezení, riskují krk, práci i jejich vzájemný vztah, jen aby jeden druhého srazil k zemi s vítězným pokřikem: „Máš ji!“ Letos se hra koná ve stejném termínu, jako svatba jediného dosud neporaženého hráče, což by z něj konečně mělo udělat snadný terč. Ale on dobře ví, že se blíží… a je připraven. (Vertical Entertainment)

(více)

Recenze (406)

sunfreedom 

všechny recenze uživatele

Je to dobré, ale ne zas tak dobré. Určitě to doporučuji jako večerní zábavu k vínu s manželkou. Ale že bych z toho byl odvařenej, to zase ne. Konec trochu divnej. Nicméně největší zábava asi bylo číst ty reálné články o těch chlapech, podle kterých to bylo natočené. Ty doporučuju rozhodně. ()

vetsinezobri 

všechny recenze uživatele

Námět super. Film bída. Čekal jsem podobnou zábavu jako u Noční hry, kdy se skupina dospěláků baví jak zamlada a užívají si neotřelou srandu. Ale tady se to nějak nepovedlo předat divákovi. ()

Jacccob 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrná americká komedie se zajímavým námětem podle skutečné události. Hned máte chuť volat svým nejlepším kamarádům a začít hrát taky. ()

Mkartaylas56 

všechny recenze uživatele

Ale jo, nakonec i přes ne úplně vysoká očekávání se z Tag! vyklubala fajn komedie, která se ale samozřejmě musí brát s rezervou. Vlastně mi tenhle film připomněl letošní Noční hru, od které jsem taky čekal, že to bude jen trapná blbost, ale nakonec to dopadlo poměrně dobře. Takže pro oddych a navození dobré nálady je Tag! určitě dobrá volba a věřím, že nebudete zklamáni (stejně jako já). 65% ()

Mahowny 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době komedie, ze které si odnáším pozitivní feeling. Spousta vtipnejch hlášek, herci vysmátý a já mám chuť zvednout telefon a zavolat kámošům. ()

elimS 

všechny recenze uživatele

70% - komentář 20ti slovy: Originální nápad, to se musí nechat! Příjemná komedie s fajnovým obsazením. Škoda toho závěru, ale akční scény + ty zpomalené, byly parádní. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Snad bych dal i hvězdy čtyry. Tak toto je návod jak i z mrňavý pýčoviny se dá udělat velká věc. Prima film na nedělní odpolko, dokonalý důkaz že Amíci jsou fakt vymatlaná etnika - dyž jsou schopný točit porád dokola takovýdle hovna. Ale tak to je, tak život běža, a dík tomu máme čemu se potlemovat i v takovýdle heský nedělní čas. Ale vážně. Máš ji! je film o honění honibrků se za honěním a aby to amík dokonale pomrvil, do honění pérobrků se podařilo na závěr zakundit i pár kuned. Tzn.. to celý ve chvíli kdy to dostávalo smysl...ztratilo smysl, koule, páru, říz. Ale jinak to je dobrý, moc dobrý, dal bych snad i hvězdy čtyry..taková mrdanice za ničím na nedělní odpolko. Nevermore. A nyní se chystám.. natahal jsem si bažanty, zlatý..Stáhnul jsem si to... a v dokonale natěšený náladě si jdu vojet...Venom. Howgh. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Helmse mám rád.. tady to je ovšem jeho nejslabší kousek.. k tomu pojebanej dabing od někoho jiného!! Nápad dobrej..najdou se vtipné scénky.. já Vám ho kouřit nebudu..:) ale celé to je takové nedomrle.. nejlepší jsou závěrečné titulky a píseň.. 45% u komedie se chci smát.. což tady jsem se nasmal po skromnu.. ()

GameboyNES 

všechny recenze uživatele

Išla Fišla, super jako vždy. Byla by to fajn komedie, kdyby do toho nenarvaly nějaký podivný zvuky nadávajících opičaků. Takhle dám jen dvě. ()

Rimland 

všechny recenze uživatele

Sympaticky obsazená oddechovka, které nesvědčí pouze občasný infantilní humor a finále ve vážnějším tónu. Čeho by to naopak suverénně sneslo víc, to jsou vnitřní úvahy postav během hry, zejména pak Rennerovy analýzy situace a la Ritchieho Sherlock. ()

TaNya_ 

všechny recenze uživatele

Ve skutečnosti to musela být skvělá partička. Takhle se bavit je jeden z nejoriginálnějších způsobů jak zůstávat v kontaktu, A stejně tak odlehčenej byl tenhle film. ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Toto bola bum bác komédia v dospeláckom podaní. Bolo to hrozne ľahké, a taký film niekedy totálne sekne. Síce sa tvorcom opäť nepodarilo vyhnúť sexuálnemu humoru, ale nebolo to vtieravo otravné, čiže fajn. Film bol napriek pätici mužských hlavných hrdinov navyše sexi, o to sa už postarali krásna Annabelle a nádherne súťaživá Isla (v tých bodkovaných šatách bože, bola taká šťavnatááá, a keď nastupovala do auta to bolo brutal sexi). Prekvapivou tvárou v takom type filmu je pre mňa Šunkový Džon. Rozhodne by som ho tam netipoval, ale úloha mu sadla a chalanisko sa nestratil. Celkové pravidlá hry mali hošani trochu prekombinované, ale pravda je, že vždy keď prišla chytacia akcia, bolo to fakt vtipné. Už riaditeľove hodenie stoličky do okna mi trhlo bránicou a v zásade každá ďalšia akcia laťku vždy dorovnala. Zabavilo to celkom slušne, možno aj nečakane. Asi by som oželel Rennerove trhavé pohyby a prij****ý výraz tváre, keď akože zavetril pascu, ale no čo už. Nič nie je dokonalé, teda okrem Isly. Nechápem, že som ju doteraz nemiloval. Už tak činím ❤️. Tri a pol. ()

Ex_Machina 

všechny recenze uživatele

"Neprestávame sa hrať preto že starneme, ale starneme lebo sa prestávame hrať." Vrátil som sa o 30 rokov dozadu do detstva, keď sme hrali hru na babu, ale takto grandiózne sme sa teda nebavili. Asi preto, že som nebol nepolapitelný šampión ako Jeremy "Jerry" Renner. Čo môže byť lepšie pre mužskú dušu ako keď sa dospelí chlapi raz v roku hrajú a vyhrotia to na maximum, aby znovu cítili v sebe adrenalín, zábavu, priateľstvo a priehrštie endorfínov. Mimochodom neviem ako to tá Isla Fisher robí, ale mám pocit, že je to suseda od vedľa ktorej chcem pripraviť raňajky. ()

hanzyn 

všechny recenze uživatele

Již před odjezdem do kina jsem věděl, že se bude jednat o přesně tu šílenost, kterou mám rád. Dobře to šlape už od samého začátku. Jen doufám, že tvůrci budou mít dostatek sebereflexe na to, aby nedělali další pokračování, které by bylo určitě slabé. 72% ()

PAVLIS 

všechny recenze uživatele

50% Je hezké, že si doopravdy parta nějakých chlápků hraje celý život na babu, ale celovečerní film tohle originální téma neutáhne. Často se objevuje hrana mezi křečí a úsměvností. Zase se ale ukazuje, jak důležité je zakončení. Zde jsem jeho pozitivismu málem podlehnul. ()

horor2 

všechny recenze uživatele

Byl jsem zvědavý, co nám tvůrci naservírují. Nakonec, aspoň pro mě, pecka a pohodová akční komedie o partě přátel, hrající babu od mala až po současnost. Jeremy jako jediný, kdo ještě nedostal plácnutí byl komando excelent :-D Líbilo a moc. Titulkový song paráda, zasmál jsem se a pobavil od srdce. :-) P.S. nevěděl jsem, že je to pravda :-) ()

Související novinky

Herec Jeremy Renner měl vážnou nehodu

Herec Jeremy Renner měl vážnou nehodu

02.01.2023

Na Oscara dvakrát nominovaný herec Jeremy Renner (Smrt čeká všude, Město) se podle posledních informací nachází v kritickém, přesto stabilním stavu v nemocnici poté, co prodělal vážnou nehodu při… (více)

Reklama

Reklama