Reklama

Reklama

Voldemort: Origins of the Heir

všechny plakáty

Obsahy(1)

Harry Potter se ještě nenarodil, Voldemort ještě nepropadl zlu. V kouzelnickém světě nacházíme Toma Marvolo Riddlea (Stefano Rossi) na konci jeho kouzelnického studia, kdy se poprvé seznamuje se svou mocí a relikviemi smrti. Právě s těmito událostmi nás seznamuje neoficiální prequel natočený italskými fanoušky. (hansel97)

Diskuze

Cappuccino

Cappuccino (hodnocení, recenze)

Vizuál na jednotku, herci na dvojku, škoda len, že scenár a dialógy tak výrazne znižujú hodnotu celého filmu. Ale výsledné dojmy sú u mňa aj tak vcelku dobré. Cítil som značnú snahu a atmosféra Origins of the Heir ma dostatočne pohtlita. Ak by robili taliani pokračovanie a zamerajú sa viac na dej a dialógy, bude to stáť za to.

martin1991

martin1991 (hodnocení, recenze)

Totalne amatersky film, nema to ani hlavu ani patu. Zaposobit sa to snazi efektami na ktore ale ked sa pozerate tak to posobi ako keby boli vsetky tie efekty robene jednym softwarom a jednym clovekom...

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Portman01

Ano, byla to Griša, ta temná magie o které mluvil Tom. A ne, nebyl to Lazarus, Lazarus byl mrtvej. Navíc mu říkal Igore. ;)

 

A s chybaa jděte už do řiti. Pokud nechcete chyby, tak čtěte knihy (kde ty chybytaky jsou, protože autor odporuje často sám sobě). Pro mě je mnohem lepší film s alternativní realitou a tedy "vycucaný z prstu", než doslovný přepis knihy, kterou jsem už četl. ;)

Espejox

Espejox (hodnocení, recenze)

Není to špatné, překvapily mě dobré herecké výkony i celkový vizuál. Rozhodně to v žádném aspektu nepůsobí, jako nějaký amatérský projekt. Akorát je to vážně moc krátké :)

Portman01

Portman01 (hodnocení, recenze)

Vysvetlí mi niekto záver filmu? Voldy zabil tú Greishu to ona bola v tej truhlici? A ten Igor na konci to je Lazarus? Sa podobajú.
Inak celkom dobre to bolo len som čakal niečo iné. Mohli to ešte na pol hodku viac natiahnúť a zamerať sa na horcruxy, formovanie Smrťožrútov. Smrť Hepzibath Smithovej som chcel vidieť už v Polovičnom princovi ked som prečítal knihu. Každopádne ak to bude mať úspech aj keď len priemerný tak by mohli spravit pokračovanie. Mne sa hrozne páči to načrtnutie tej "romanci" medzi Tomom a Greishou aj ked to bolo iba z jej strany. Ale viac ako 3* nemôžem dať. Je to krátke a scenár jak vycucaný z prsta miestami. Efekty na jednotku. Soundtrack v úvode filmu ako sa Tom díva na tú fotografiu je neskutočný.

na příspěvěk reagoval Badmaniak

VeseliD

VeseliD (hodnocení, recenze)

I když to je fanmade, na víc jak 3* to není. Ten příběh a chyby jsou největší slabiny tohoto jinak super díla.

LVP

LVP (hodnocení, recenze)

Tak zhlédnuto. Nápad na příběh dobrý, vizuál také, ale mizerně to pracuje s dynamikou děje a skládáním příběhu. Jsem ale rád, že jsem to viděl.

PlayEasy

PlayEasy (hodnocení, recenze)

Kdy už to bude ? Už je konec roku 2017 ( skoro ) a ještě ani zmínka a jsem zvědavý proč to LaCoka hodnotil/a když to ještě ani nevyšlo hmmmm.......!!! Ale jestli to bude tak by to mohlo být zajímavé obzvlášť pro takové fanoušky Harryho Pottera jako jsme my. Těšíme se ( teda jestli to vůbec bude inu doufáme, že ano!!! )

Bejita

Bejita (hodnocení, recenze)

Už je polovina listopadu a zatím žádná zpráva o tom, že film byl či nebyl a také by mě zajímalo, co LaCoka hodnotil, když není film zatím k mání.

TomX2

TomX2 (hodnocení, recenze)

Celkom sa na to teším, aj keď od toho veľa nečakám.. len by ma zaujímalo, kde to už Lacoka stihol pozrieť

Reklama

Reklama