Reklama

Reklama

Papírový dům (Netflix verze)

(seriál)
  • Španělsko La casa de papel (Netflix version) (více)
Trailer
Akční / Krimi / Thriller / Mysteriózní
Španělsko, (2017–2021), 38 h 55 min (Minutáž: 41–76 min)

Tvůrci:

Álex Pina

Hrají:

Álvaro Morte, Úrsula Corberó, Alba Flores, Itziar Ituño, Jaime Lorente, Miguel Herrán, Darko Peric, Paco Tous, Esther Acebo, Pedro Alonso, María Pedraza (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(48)

Osm zlodějů vezme rukojmí a zamkne se v Královské španělské tiskárně cenin, hlava zločinců manipuluje s policií, aby postupovala podle jeho plánu. (Netflix)

Recenze uživatele Phietros k tomuto seriálu (5)

Epizoda 3 (2017) (S02E03) 

Skvělý divadlo na city od Berlína, ten chlap je čím dál lepší a s celý party the best! Nastává zlom, kdy se snaží podmanit si veřejnost a blafovanim naznačit úzkost a blížící se kapitulaci. To vše pomocí reportéru před kterými propustí 11 rukiojmich v dobe kdy i policie připravuje past v nemocnici a rukojmí Arthuro se zmocní situace pomocí vyměněné pistole při ošetření Moniky za atrapu.. ()

Jsme tady zas! (2019) (S03E01) 

Pokračování našich oblíbených zlodějů 2 roky poté, co jim vyšlo jedno z nejlepších přepadení v historii Španělska ukazuje z prvu všechny jak žijí, ale následně se něco musí pokazit, aby se celá parta dala zas dohromady! V tomto případě Rio, kterého dostanou přes vysílačky! Nádherné prostředí různých ostrovů, dělají s tohoto dílu jeden s nejdražších a nejexotictejsich dosud! ()

Na nic (2019) (S03E08) 

Přepadení jde po tomto dílu stranou. Tokyo je v háji z rozchodu, profesorovi nevychází jejich krytí v lese podle plánu. Nairobi postrelena a celkovy průběh plný zvratů, ikdyz nakonec ta mrcha Sierra napálila profesora smrtí jeho milované inspektorky a válka začíná! 90% Uvidíme co přinese další série! ()

Technické KO (2020) (S04E06) 

Tak Nairobi jsem fakt nečekal po tom co jí zachránili! ()

Spousta životů (2021) (S05E05) 

První polovina páté akční série za námi! Tokio :( ()

Související novinky

Dahmer zavraždil Bridgertonovi

Dahmer zavraždil Bridgertonovi

12.10.2022

Nová minisérie Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera od tvůrce Ryana Murphyho (American Horror Story, American Crime Story) se na Netflixu stala doslova smrtícím hitem. Příběh nechvalně proslulého… (více)

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

28.09.2021

Netflix zveřejnil kupu dat, díky kterým si teď celý svět může zase jednou udělat obrázek o tom, jak moc je vlastně streamovací služba úspěšná, a které seriály potažmo filmy patří k těm… (více)

Reklama

Reklama