Reklama

Reklama

Manžel na zkoušku

  • USA Overboard (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Leonardo Montenegro je bohatý a rozmazlený playboy, který si celý život jen užíval. Ale jak se říká - karma není zdarma. Když z rozmaru odmítne zaplatit za služby úklidové služby, netuší, jak mu to osud vrátí. Po jedné divoké párty vypadne z jachty a druhý den ho najdou, jak se bezradně motá v ulicích Oregonu. V nemocnici konstatují, že utrpěl totální ztrátu paměti a vyhlásí pátrání po jeho rodině. A tehdy nastupuje na scénu Kate - přesně ta, kterou nedávno tak ponížil. Vybavená širokým úsměvem a falešným oddacím listem si pro něj přijde jako zákonitá manželka! Začátek bude těžký, ale i život běžného pracujícího muže s třemi dětmi a úžasnou manželkou má něco do sebe. Jak dlouho však dokáže Kate tajit před ním jeho skutečnou identitu a udržet příjemnou idylku? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (9)

Trailer 5

Recenze (206)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Z toho Derbezova anglicko-španělského ústního rotačáku jsem fakt místy brečel, tenhle chlap se hodí do komedie jako prdel do hrnce a zatímco on příjemně překvapuje neoukoukaným obličejem, u Anny Faris to byla sázka na jistotu, nemohu hodnotit jinak než nadprůměrně............moje hodnocení = 7,5 z 10. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Mám za sebou šňůru česko-slovenských romantických komedií a byť jsem slušně ohodnotil Ženy v běhu, tak k Manželovi na zkoušku by si nemohly ani čuchnout. Pociťuju vážně stud, takovej jsem filmovej snob, ale dávám tomu plný počet hvězd- tak moc se mi to líbilo. Sám tomu nemůžu věřit, ale tenhle film je totálně vymazlenej. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Remake v obráceném gardu stejnojmenného filmu z roku1987 o arogantním boháčovi, který se dostane do konfliktu s prostou pracující ženou, která mu nakecá že je jeho manželkou poté, co po úrazu na jachtě má problém s výpadkem paměti. Faris a Derbez nejsou Kurt Russel a Goldie Hawn, přičemž on už ten původní Overboard byl mírně úsměvnou věcí, než nějaká fantastická řachanda do zlatého fondu a tohle nové zpracování je jen afektovaná bída. ()

JustMeeKatie 

všechny recenze uživatele

Nebyla to špatná komedie, ale přijde mi, že na ten původní film to prostě nemělo. "Overboard" z roku 1987 byl takový... vyspělejší. Mezi Kurtem a Goldie (já vím, že tvořili pár, ale stejně) to jiskřilo líp než mezi Annou a Eugeněm, ačkoliv v druhé půlce jsem jim nějakou menší chemii začala věřit a právě část, kdy Leonardo přestal být sobcem, mě bavila nejvíc. Přiznám se ale, že se mi víc líbilo, když roli rozmazleného fracka hrála Goldie. Byla hezky prohnaná a podlá a myslím si, že ta situace se skříní může nastat i v reálném životě (kdežto hádku s čištičkou koberců si dokážu jen těžko představit). Navíc mi její náprava přišla tak nějak víc správná, protože Goldie měla v domácnosti Kurta Russella přeci jen tvrdší podmínky, kterým se musela přizpůsobit. Na tenhle remake se určitě dá podívat a patří to mezi ty lepší americké komedie, které nemají potřebu do děje tahat nějaké nechutné trapárny, ale klasika je prostě klasika. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Zápas play off medzi Seattle Seahawks a Detroit Lions, ktorý Leonardova (Eugenio Derbez) rodina sledovala cez leto, sa v skutočnosti odohral v zime, 7. januára 2017. (Arsenal83)
  • Natáčelo se v Kanadě od 23.5 do 14.7.2017. (Varan)

Reklama

Reklama