Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poslední rovnice tohoto školního roku je exclusivní přípravkou na prázdniny: Filmová série „Pařeb" + hororový žánr Found Footage + Brazílie = komedie Léto All Exclusive. Všechno začalo jako skvělá dovolená s kamarády a snoubenkou v brazilském ráji. Sluníčko, pláž, samba, rumba i rum, dovádění ve vodě, holky v bikinách. Právě tady chce Franck požádat svou snoubenku o ruku. Jeden den se skupina na prázdninách vypraví na výlet, otec snoubenky jim vnutí i stoletou babičku na elektrickém vozíku . . . střih! Najednou probíhá horečnaté pátrání. Z výletu do džungle se nevrátili, několik dní o nich nikdo neví, v oblasti jsou domorodé kmeny kanibalů. Až konečně! Najde se kamera na selfie tyči, kterou si jeden z nich vždycky všechno natáčel. A ukáže se, že to nebyl výlet, ale opravdový brazilský karneval katastrof. Drzou starou babičku by ještě přežili. Dvě sexy dívky, které se k nim přidají, taky nejsou to nejhorší. Lenochod je dokonce roztomilý. Ovšem jejich vlastní talent na vytváření šílených situací a průšvihů? Ten promění exotický ráj v kůlničku na dříví dřív, než bys řekl Pelé. Tukan by mohl vyprávět! (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (111)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Pokračovania tejto komédie som sa dosť obával, nakoľko som neveril Francúzom, že dokážu udržať laťku kvalitnej jednotky. Ale toto mám pocit bolo dokonca o kapánek lepšie - neskutočné množstvo gagov, bláznivá atmosféra ako vyšitá a zhruba od polky filmu neskutočný nášup. Prvá polka naopak dosť nudná, ale celkový dojem úžasný aj napriek občasným klišé. Táto séria sa mi skutočne vryla pod kožu. 75 % ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Neviem ako je možné, že som na túto partičku nenarazil skôr, ale opäť plná paľba. Šialená, letná dovolenka, ktorá je správne bláznivá a pri ktorej sa neskutočne nasmejete. Je to natočené výborne a hlavne originálne. Skvelé postavy, veď komu napadne dať do tejto partie 70 ročnú babku. Ženy krásne, odsýpa to hrozne rýchlo a ja nemám čo vytknúť. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Babysitting 1 som videl uz davnejsie , namakana francuzska komedia, v dvojke mali aj vyraznu podporu, konkretne Christiana Claviera /Dovolena po Francouzsku, Asterix a Obelix 1999/. Clavier je rodeny komik, a aj ti dvaja celkom usli, po dlhom case kvalitna francuzska komedia, ked uz stari komici a la DeFunes vymreli a Pierre Richard mal 84, ze jo : 75 % ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Sice je ústřední nápad stejnej jako minule (zpětný sledování toho, co se stalo), jen tentokrát dostane Franck a jeho povedená partička na hlídání místo dítěte starší babku, ale já si pokračování užil ještě víc než jedničku. Příběh je víc rozjetej už od začátku a dávkování vtípků má větší kadenci. Nějaký vtípky byly občas poměrně předvídatelný, nicméně většinou byly s takovou grácií podaný a zahraný, že se prostě nešlo nezasmát. Opět padlo pár nekorektních vtípků (babčiny protiarabský kecy) a nějaký druh humoru byl přímo Rkovej (vysávání jedu od pavouka nebo Ernestův nahej volnej pád z letadla). Za spoustu zábavy, odvázanej humor, hlášky a povedenou atmosféru starších crazy komedií čtvrtá silnější hvězda. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Francouzské komedie moc nevyhledávám, ale tahle se povedla. I když je to místy dost předvídatelné, svůj účel to splní. Parta mladých lidí se z Francie vydává do Brazílie zažít nějaké dobrodružství. To ale ještě neví, co je tam čeká. Kromě Christiana Claviera tu moc známých herců není. Místní holky jsou celý film v plavkách a jsou vážně k nakousnutí. Celé se to zvrtne a naše parta se ztratí v pralese. Prožijí spoustu šílených zážitků od bloudění v jeskyní, přes útěk před indiány po skok z letadla s padákem. Celou dobu je doprovází šílená babička. Takže pokud člověk chce jen vypnout a relaxovat, doporučuji. "Vysaj ten jed! ()

Galerie (30)

Zajímavosti (6)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach na pobreží Atlantiku, v brazílskom štáte Bahia a trvalo od 12. januára do 27. februára 2015. (MikaelSVK)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (ČSFD)

Reklama

Reklama