Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marie je typická městská singl. Pracuje sice jako úspěšná televizní moderátorka, ale ve vztazích má dar přitahovat samé blbce. Naopak její sestra Karolína už toho pravého našla a plánuje svatbu. Právě kvůli tomu Marie přijíždí po dlouhé době za rodinou na návštěvu do své rodné vesničky. Doma potkává svou dávnou lásku, Jiřího. Během pár okamžiků je jasné, že jejich city nejsou minulostí a skončí spolu v posteli. Jenže celá věc má jeden velký háček. Právě Jiří je snoubencem její sestry. (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (232)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Máte chuť dívat se dál? Nemáme... Sračkárny o rádoby dobré náladě s náhodně vygenerovanými problémy pokračují. Vážně bych chtěl vidět jak v tomhle typu filmu někdy v půlce přiletí mimozemšťani, kteří chtějí žrát lidem mozky a po otevření prvního zjistí, že tam žádný nemají a ze vzteku zlikvidujou celou planetu. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Člověk občas v televizi tak přepíná a jednou za čas  se dostane k filmu, který ho nijak zvlášť neirituje, dokonce se u něj občas i zasměje. Marcel Bystroň se po letech asi fakt začíná probouzet (viz Špunti na vodě), píše sice dost neoriginálně, ale špatné jako před patnácti roky to paradoxně není. A navíc se film může spolehnout na správně ulítlé (Polívková) nebo naopak uměřené (Plesl) herce. Nebýt slabšího konce (žádná katarze) a Boba Klepla s příšernou parukou, mohlo to být i lepší. ()

Reklama

Greg25 

všechny recenze uživatele

Anna Polívková je komediální talent a bez ní (a bez Jaroslava Plesla... Ester Geislerová a Jan Dolanský nejsou špatní, ale jejich postavy jsou tak hrozně moc účelové, že toho moc nezmůžou) by tenhle film byl hodně moc špatný. Nevyčítala bych tomu nepravděpodobnost a podobné (to je u amerických romantických komedií taky a nikdo to nekomentuje). Jde spíše o poněkud násilné a trapné vsuvky - dvojka Bohumil Klepl a Eva Holubová hraje tak dlouho ty samé role, že si vytvořili vlastní verzi karikatur. Často trapné a bezúčelné a takových míst tam je bohužel více - oproti Bezva ženské na krku, nebo novějších Po čem muži touží až žalostně nevtipné. Dvě nevěsty, ale prohrávají i s lehčí (rozuměj ne vtipnou, jako spíš romantickou) verzí romantické komedie LOVEní. Ale abychom zase byli poctiví - oproti české romantické komedii Všechno nebo nic se stále jedná o koukatelné dílo, kterému, když nic jiného nejde upřít jistý druh nadsázky (bohužel jen místy). 40% ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době vcelku slušná komedie. Pravda, nebýt skvělé a ve své roli excelující Anny Polívkové, která, co si budeme namlouvat, celý film táhne dopředu jako osamocený burlak loď po Volze, stálo by to již tradičně za psí štěk. Takto jsem se vcelku dobře bavila. Stejně tak pro mne byla velkým plusem kapela Brutus, nostalgie z mládí udělala své. Jako celek za mne lepší průměr, tedy tři a půl hvězdičky. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Podle traileru a hodnocení jsem čekal totální sračku nicméně v rámci žánru to bylo nad míru snesitelné. Určitě je to lepší než předchozí režisérův počin, kterému jsem dal 1 hvězdu a nudil sem se u toho. Bohužel hvězda dolů za feministické sračky (když se chlap vyspí s ženskou je hajzl, ale ona za to, že mu dá svině není zvláště kdyby to byla její sestra tak by mě to štvalo o to více). Překvapivě i herci jsou solidní a nikdo mě tam vyloženě neiritoval a i hudba je na solidní úrovni a to ten žánr nemusím. Další hvězda dolů za fekální scénu i když pobavila. 60 procent v rámci žánru nadprůměr. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (11)

  • „Bylo to poprvé něco jiného, nešaškoval jsem, dělal jsem takového slušného pána, poprvé to pro mě byla taková role netypická,“ řekl Bohumil Klepl. [Zdroj: blesk.cz] (SONY_)
  • Natáčanie trvalo približne mesiac. Posledný raz sa natáčalo 20.8.2017. (classic)

Reklama

Reklama