Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marie je typická městská singl. Pracuje sice jako úspěšná televizní moderátorka, ale ve vztazích má dar přitahovat samé blbce. Naopak její sestra Karolína už toho pravého našla a plánuje svatbu. Právě kvůli tomu Marie přijíždí po dlouhé době za rodinou na návštěvu do své rodné vesničky. Doma potkává svou dávnou lásku, Jiřího. Během pár okamžiků je jasné, že jejich city nejsou minulostí a skončí spolu v posteli. Jenže celá věc má jeden velký háček. Právě Jiří je snoubencem její sestry. (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (232)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Hergot už !! Zase komedie, které obsahově není vůbec špatná, je tu milé herecké obsazení a některé hlášky jsou fakt k popukání, ale ZASE plná hysterických, kýčovitých, přehraných a uměle vyšroubovaných scén a gagů. To je fakt taková škoda. Člověk si říká, zda to tvůrci dělají takhle díky své tuposti, nebo cílí na většinově-tupé publikum. Těžko říct. Škoda..........moje hodnocení = 4,5 z 10. ()

PamelaJJK 

všechny recenze uživatele

Odpočinková komedie, která se mi nečekaně líbila. Ano, člověk tuší, jak to celé dopadne, ale vůbec to nepřekáží tomu, aby se bavil. Mělo to atmosféru, kde nebylo místo na nudu a když k tomu přičtu skvělé obsazení (hlavně Anna Polívková, Jaroslav Plesl, Bohumil Klepl a Jan Dolanský) a skvělou hudbu kapely Brutus, která zde sama měla podstatnou roli, tak vlastně není co řešit. Velká většina komedií z poslední doby je nekomediálních, ale Dvě nevěsty jsou přesně podle mého gusta. Takže určitě 4 hvězdy. A proč vlastně nedat plný počet? Bavil jsem se, líbilo se mi to a klidně si Dvě nevěsty v budoucnu zkouknu znovu. Takže to navýším a dávám plnou palbu. ()

Reklama

Oto10 

všechny recenze uživatele

Film, který mne nezklamal, ale ani mne nenadchnul. Ono je to taky i tím, že jsem zase nějak hodně od tohoto filmu neočekával. Děj filmu ubíhá rychle a při sledování jsem se občas pousmál. Nicméně asi už zhruba v polovině filmu jsem měl jasno a už tušil, jak to celé dopadne. A to mne i štvalo, protože jsem doufal v konec trochu jiný, protože prostě jsou všichni "kreténi". Celá rodina Marušky (Anny Polívkové) je skvělá (Eva Holubová, Bohumil Klepl i Ester Geislerová). Jejich skvělé herecké výkony. tak trochu zachraňují celkový dojem z filmu. Ve filmu se mi vůbec nelíbil Plesl - tomu jsem to ani nějak nevěřil. Možná je to tím, jak byl napsán scénář. Myslím si, že trochu průměrná česká komedie by si mohla zasloužit alespoň 3*. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch romantických komedií, která vyšumí stejně rychle jako úterní díl "ordinace". Stejně jako v té ordinaci, ani tady nedojde k vývoji postav, největší změnou v charakteru je ostříhání táty Klepla. Hádky a konflikty se jako mávnutím kouzelného proutku vyřeší a najednou nikdo neřeší, co bylo předtím. O hodné je postaráno, zlí jsou vymáchání v hovnech, nepřející vyhozeni, přející odměněni. Tak to má být, tak to mají děvčata rády. Na druhou stranu to má spád a není to úplně stupidně natočeno, takže trochu nadhodnotím. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Dvě nevěsty mají tu nevýhodu, že jsem je viděl hned po filmu Po čem muži touží, který byl jednoduše lepší. Ovšem Bohouš Klepl a Eva Holubová, kteří určitě nepatří mezi mé oblíbence tu mají role, které jim sedly. Hlavně Kleplův oddaný tatík, který sbírá kelímky od piva z koncertů Brutusu za posledních třicet let je fakt dobrej. Skoro jsem se teď přemluvil k vyšímu hodnocení, ale nemůžu ho dát. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (11)

  • V závěrečných titulcích hraje píseň „Blbě zamilovaná“, kterou nazpívala Betty Lee. (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno