Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

James (Alex Lawther) je sedmnáctiletý kluk, který si o sobě myslí, že je psychopat s potřebou zabít člověka. Alyssa (Jessica Barden) je také sedmnáctiletá a právě začala chodit na stejnou školu jako James. Vyznačuje se svým více než hrubým jazykem a tendencí neustále porušovat pravidla. Oba hrdinové nemají z různých důvodu jednoduché dospívání. Seznámí se dost netradičním způsobem na školním obědě. Později spolu z dost odlišných důvodů začnou chodit, a tak celý příběh začíná. (MrBlonde)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (274)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je vlastně úplně jedno, že mám víc dílů hodnocených za pět, než za čtyři. Ve finále nepůjdu víc ani náhodou a je mi to opravdu moc líto. Přes úžasný začátek, začal tenhle seriál hodně škobrtat a na poslední dva díly už jsem se dodíval snad jen silou své nezlomné vůle a to zklamání rozdýchávám ještě teď. Ale nedá se nic dělat, jede se dál a snad najdu zase nějaký, třeba i trochu podobný, svižný, rychle odsýpající, s podobným, velmi černým humorem. Ps. na šílenou dvojku v podání Alexe a Jessicy určitě nikdy nezapomenu. ()

joker.george 

všechny recenze uživatele

Po první epizodě, která pro mě byla tou nejlepší, jsem neměl tušení, kam bude příběh nadále směřovat. Hrdinové ještě byli poutaví a nepřevažovala u nich otravnost. Ta druhá charakteristika však také plnila svůj účel a nadále se s ním úspěšně pracovalo. Přestože si seriál zvládl udržet svůj styl, tak se začal po jedné zlomové události postupně zmírňovat a vyvíjet uvěřitelněji. Na jednu stranu mě mrzí, že jeho divokost už nebyla tak vysoká, na tu druhou bych možná nadával víc, kdyby mu zůstala. A ať se, prosím, seriál nerozrůstá o další řady. (Netflix) ()

Reklama

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Pecka!! Psychologická existencionální tortura, love story dvou mladých psychopatů, kteří mají spíše v životě od dětství smůlu na hovada, na kretény a na slabochy... Je to divný, chytrý, zvláštní, syrový a vlastně tím pádem dost realistický ... Moc se mi to líbilo. Neznám moc podobných filmů a už vůbec ne seriálů. ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to divný.. což ovšem neznamená, že špatný. Hlavní hrdinové projdou postupně zajímavou změnou a úplně stejně se měnil i můj postoj k nim. Chvíli je nesnášíš, tu druhou fandíš a tak dokola. Škoda postupnému vývinu událostí. Škoda, že to, co nám zezačátku tvůrci rádoby slibovali, se nakonec zvrtlo v něco úplně jiného. A pro mě teda i škoda toho konce. ()

Qitek 

všechny recenze uživatele

Je mi 37. Že mě bude bavit seriál o náctiletých, pro náctileté... Klobouček. Hodně černý ve svém osobitém humoru (nic originálního, co bychom neposbírali jinde, přesto plně funkční), místama temný a kravavý, ale i nečekaně citlivý a ve výsledku (hodnotím dvě série jako celek) velmi příjemně a překvapivě romantický počin. "Pokaždé když zavřu oči jsem v tom pokoji. Nemůžu ven. Jsem tam uvězněná". Z toho vážně zamrazilo. Pěkný moc. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Na rozdíl od ostatních seriálů, které používají filtry ke zvýraznění a odlišení vzpomínek, jsou zde vzpomínky vyobrazeny v poměru stran 4:3. (ČSFD)

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno