Reklama

Reklama

Obsahy(1)

New York roku 1934. Legendární Angelo "Snaps" Provolone slibuje svému umírajícímu otci, že opustí svoji gangsterskou dráhu a obnoví čest rodiny. Jeho náhlá přeměna je podezřelá nejen mafiánovi Vendettimu, ale i policii. Jednoho dne je Snaps surově probuzen svým účetním, který mu neomaleně oznámí, že potřebuje zvýšit plat, aby se mohl oženit s jeho dcerou. Snaps však zjistí, že tento mladík ho okradl o 50 000 dolarů a požaduje, aby je vrátil. Účetní nabízí jako svatební dar kufřík klenotů. Tento kufřík se pak stává předmětem mnoha záměn, nedorozumění - a nakonec i šťastných shledání... Oscar je návratem ke gangsterským komediím z třicátých let. Dominující hvězda Sylvester Stallone, nákladná produkce, kostýmy a vynikající herci okamžitě vyvolají vzpomínku starého Hollywoodu. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Moc hezká komedie, u které sem se příjemně bavil. A ač mi první 2/3 filmu nepřišly jako celek tak skvělé, tak závěrečná třetina to všechno zachránila. Nutno podotknout že sem pův. film s Funesem neviděl, takže sem byl aji ušetřen srovnávání s předlohou, každopádně teď a tady za hezké 4*...

mojedatabaze

mojedatabaze (hodnocení, recenze)

Louis je vetsi nervak, Sly ma na svy strane dobry prostredi prohibice. Ale Louis by nemohl hrat v ty dobe. To by asi neslo :-D

 (hodnocení, recenze)

robeto: jak někam přidám komentář, nemůžu to tady nikde najít, dikec..

robeto

robeto (hodnocení, recenze)

Jediné kromě Ramba a Rockyho, co od Stalloneho za něco stojí...

bigwendy

bigwendy (hodnocení, recenze)

Ač Sylvestr Stallone rozhodně nepatří k mým oblíbeným hercům, myslím, že takhle role mu sedla jak vyšitá. Označila bych ho za nejlepší z jeho filmů. Také se mi tahle verze líbí víc než ta s Louisem de Funés.

soniii

soniii (hodnocení, recenze)

Film, u kterého jsem se smála od začátku do konce. Ač se jedná o záměny, které se často hodně zamotávají, tato je dosti jasná. Navíc tento film dokazuje, že Stallone zvládne i jiné role, než do jakých si ho většina z nás zaškatulkovala. Výborná komedie!

burina

burina (hodnocení, recenze)

Tohto Oscara mam este radsej ako povodneho s Funesom. Stallone je v roli mafiana bozsky.

 (hodnocení, recenze)

Podle mě nejlepší film co Stallone natočil.Umí i komedie a to je důležitý. Tvářit se drsně a mít skóre 2000 mrtvejch v 1 filmu to dokáže každej.Vtipný scénky a skvěle obsazený role.

 (hodnocení, recenze)

Je to jedna z nejlepších komedií kterou znám. A navíc to skěle dolaďuje rosiniho Figaro. Vřele doporučuju komukoliv.

Reklama

Reklama