Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní hrdina filmu Tonda Blaník ohlásil prezidentskou kandidaturu, v kampani slíbil například máslo a lithium do každé rodiny nebo korupci dostupnou pro všechny a sehnal i sto tisíc podpisů. Kandidaturu na Hrad však nakonec nepodal, když se jeho asistentovi Žížalovi nepodařilo doručit včas podpisové archy na ministerstvo vnitra. Přesto Tonda Blaník pokračuje ve snaze zachránit českou zemi a ukázat jejím obyvatelům, jak se mít líp. Celovečerní film navazuje na úspěšný seriál Kancelář Blaník. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (496)

berny2468 

všechny recenze uživatele

Velmi obdivuhodný film, který si dokáže dělat legraci opravdu ze všech. Je těžké převést zhruba šesti minutový seriál do filmové podoby tak, aby to mělo alespoň jakýsi příběh a aby to nenudilo. Obě dvě podmínky byli u mě splněny. Samozřejmě není to dokonalé. Hluché místa to má, ale já se rozhodně nenudil. Za mě to byl film u kterého jsem se nasmál opravdu dost. Samozřejmě je potřeba znát letošní volby a trochu alespoň českou politiku, ale slibuji Vám že pokud to splníte a na film se vydáte, jen tak na něj nezapomenete.....70%. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Položiť základy komédie na vulgarizmoch, to je typické pre krajinu z poza mláky, ktorá v mnohých prípadoch nevie ako zaujať diváka. Ale Česi?? Králi kráľov nenúteného vtipu, pre ktorých je humor a herectvo doslova vrodenou “vadou”?? Celé mi to prišlo ako zlý žart, s pár trefnými okamihmi, ktoré občas vyčarili úsmev na tvári, no tá tupota, neoriginalita, je na české pomery doslova zarážajúca.Toto nefunguje, ani ako politická satira .. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ok. Fakt jsem neočekával, že to v celovečerní stopáži bude stejně břitké, ironické, třeskutě zábavné a humorem sršící jako v postaktuálních několikaminutových seriálových dílech. Ale že to bude tak suché, nudné, nezáživné a místy až na pokraji trapnosti, to by mě ani ve snu nenapadlo. Prostě zklamání. Dost velké. Zasmál jsem se asi dvakrát. Šup, šup zase nějaké aktuální epizody seriálu, ať si rychle spravím chuť. Ano, Evilminde, i dlouholeté fanoušky tahle filmová verze může zklamat. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

"Ty se chceš očistit s Milošem Zemanem???" Skvělá satira a je mi zcela jedno, že za pár let MOŽNÁ nikomu nic neřekne, protože vznikla teď a reaguje na aktuální dění a hlavně není tak hloupá, jak si o ní někteří (hlavně kvůli vulgarismům) myslí. Jestli nám prezidentské volby přinesly něco dobrého, je to Prezident Blaník.___P.S. Jeden z nejlepších fórů je ale neúmyslný - sdělení na konci titulků, že film byl financován i státním rozpočtem :) ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Já fakt mám původní web seriál rád, opravdu, ale film působí tak o tři třídy méně kvalitní a je dokonale zapomenutelný, což pro mě osobně dosvědčuje fakt, že jsem ho viděl hned tehdy, když měl web premiéru, což je už pár měsíců a přesto to hodnotím a komentuju až teď a to více méně náhodou. Pár povedených humorů s reálnými politiky nezachrání nevtip, nevhodnost prvků, které se hodí na krátkometrážním poli (aneb osm minut roztřesené kamery je fakt něco jiného, než minut devadesát) a hlavně tu selhává snaha o přesah. Škoda, Blaníkovo síla byla vždycky v satiře, ne v moralitě. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení probíhalo od poloviny září 2017 a skončilo až 16. ledna, tedy pár dní po prvním kole prezidentských voleb. [Zdroj: deník Metro] (hippyman)
  • Při brněnské slavnostní premiéře bylo jako občerstvení pro diváky připraveno na 350 panáků Becherovky. (KoudyTheAlko)

Reklama

Reklama