Reklama

Reklama

Narcos - Season 2

(série)
Trailer 1
USA, 2016, 8 h 41 min (Minutáž: 46–57 min)

Hrají:

Wagner Moura, Boyd Holbrook, Pedro Pascal, Paulina Gaitan, Martina García, Eric Lange, Joanna Christie, Alberto Ammann, Diego Cataño, Jorge A. Jimenez (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Escobarové se se snaží zvládnout život na útěku. Pablovi nepřátelé se proti němu spojili. Jeho pronásledovatelé z Bloque De Búsqueda se uchylují k taktikám na hraně zákona. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (97)

Furmi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá séria sa mi páčila viac. Zdala sa mi byť viac autentickou (síce to ale nemám naštudované). Druhá séria bola akčnejšia, svižnejšia avšak tá sa mi už zdala byť dosť zdramatizovaná pre divákove oči a pocity. Každopádne veľmi dobrý seriál. Veľa vecí naučí, nenudí, výborne vybraný herci a nejde sa (ako pri mnohých iných seriáloch) do zbytočných dielov ukazujúcich "pravé" povahy hlavných hrdinov ale tento seriál to robí priebežne a strieda to s akciou, hlavnou zápletkou a do toho neustále hlavné postavy berie ale i nové pridáva. SPOILER !!! : Po Pablovej smrti na konci druhej série vidím oznámenú i tretiu. Neviem či to už bez neho nebude nuda no dám jej určite šancu. ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Po první šťavnaté sérii hodně pomalé, řeší se tady pozvolný pád Escobara až na samotné dno. Možná by mi to až tak nevadilo, ale já má více pocit, že se dívám na hodného strejdu, kterého je mi více a více líto. Pokud byl ve filmu vyobrazen jako "dobrák," tak nevím, co si myslet o tomhle. Možná je to i Mourou, je to sympaťák, ať chce nebo ne. ()

Reklama

sharky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velkolepý pád drogového krále opět v bezchybném podání Wagnera Moury. Tím že se Escobar ocitá v ještě větších problémech má šanci herecky zazářit ještě víc. Jeho igonorace u hereckých cen je dost tristní. Perfektní spád, každá epizoda odsýpá a všechno graduje k očekávanému konci. Je to dokonalá výpověď o jedné zemi a době. Myslel jsem že s Escobarem seriál skončí, a proto mě potěšil příslib do budoucna - "Agent Peña, how much do you know about the Cali cartel?" . ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je mi líto, že mi kvůli školním povinnostem trvalo tak urputně dlouho zhlédnout jeden z nejlépe hodnocených seriálů vůbec. Mluvím tedy o jeho ústřední dějové linii, která končí v jeho druhé třetině, poslední série na mě stále čeká. Ta prostřední je ale úctyhodným televizním kouskem, který mě sice neposadil na zadek jako jiné geniální kousky s drogovou tématikou, budu na něj ale vzpomínat jedině v dobrém. [viděno na Netflixu] ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já se snad doprdele začnu učit na starý kolena španělsky nebo co, oni to zase dokázali...druhá série Narcos je oproti jedničce ještě o kousek vyspělejší a napínavější, což jsem nečekal ani podle přítomného ratingu, neskutečná krasojízda Moury a ostatních. Pravdou tedy je, že si nedokážu představit, co se všechno ještě může semlít ve 3.sérii, které přijde příští rok, ale to jsem si ostatně říkal i po té první, kdy to vypadalo, že už bylo všechno řečeno - hovno !! Nezbývá, než dodat, že společně se sériemi Her o trůny patří Narcos k nebroušenému diamantu, při jehož sledování jsem nezaznamenal jedinou chybičku a nemám jediné výhrady, bravo.................moje hodnocení = 10 z 10. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (9)

  • V úvodní znělce druhé série se v záběrech na televizi mění američtí prezidenti podle doby, ve které se daný díl odehrává. Jde o jediný záběr, který se průběžně mění. (AlfaNumerO)
  • Světlemodrý automobil, který vidíme na konci dílu, je Ford Fairlane 500 z roku 1967. (J.F.B.)
  • Pri leteckom zábere mesta vidno moderné vozidlá z 21. storočia. (WalterIK7)

Reklama

Reklama