Reklama

Reklama

Narcos - Season 2

(série)
Trailer 1
USA, 2016, 8 h 41 min (Minutáž: 46–57 min)

Hrají:

Wagner Moura, Boyd Holbrook, Pedro Pascal, Paulina Gaitan, Martina García, Eric Lange, Joanna Christie, Alberto Ammann, Diego Cataño, Jorge A. Jimenez (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Escobarové se se snaží zvládnout život na útěku. Pablovi nepřátelé se proti němu spojili. Jeho pronásledovatelé z Bloque De Búsqueda se uchylují k taktikám na hraně zákona. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (97)

baribal 

všechny recenze uživatele

Escobar už není ten Escobar z první série, víc než kdy jindy neváhá s vražděním civilistů a masakrováním policistů, ale zároveň se musí skrývat a neustále utíkat. Mamon je mocný. Escobar přerostl sám sebe a nevidí důsledky svých činů, kterými si vypěstoval silnou konkurenci a mocné nepřátele, kdo chce moc nemá nic. Impéria se nikdy nehroutí potichu, ve smrtelném tanci strhává Escobar s sebou úplně všechny, kteří mu naivně ale i oddaně pomáhali. Změna tónu mezi první a druhou sérií je znatelná, první série je příběh o budování moci, před kterou není úniku, ta druhá je příběh plíživé smrti, před kterou není úniku. Zvlášť v posledních dílech je tohle v jednom případě moc dobře poznat (ačkoli nevím, zda se to tak skutečně stalo). Moura, Holbrook a Pascal jsou skvělí, a mrzí mě že v dalších sériích to bude bez Moury.. tak snad se k Pascalovi přidá i Holbrook. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti prvej sérií je to zovretejšie, akčnejšie a dramatickejšie. Escobar v Mourovom podaní je hnusný nesofistikovaný paranoidný son of a bitch, ktorý si celý ten čas drží status poriadneho hajzla. Aj v momentoch kedy komunikuje s rodinou a kedy pôsobí nežnejšie. Tvorcovia neromantizujú. Skrátka figurky sú rozložené a súboj o to kto prežije sa začína. Znova raz idú Holbrook aj Pascal do úzadia a celé je to postavené na Escobarovi a vzostupe kartelu Cali. Finále je potom lahodným ukončením jednej etapy vo vývoji Narcos. Nemám moc rád príbehy z drogového prostredia. Ale niečo na tom kokaíne je, čo ma núti pozerať sa a žasnúť kam ďaleko dokázal celý tento spoločenský problém zájsť. Pre mňa sa Narcos stávajú jedným z najlepších seriálov. Uvidíme čo ďalej. 2. séria - 90% ()

Reklama

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série byla hlavně o Patronově vzestupu, druhá o jeho velmi pozvolném pádu a nelítostné štvanici na něj. Sice je stylově a atmosférou o něco přímočařejší a jednotvárnější, ale celková kvalita naštěstí zůstala zachována. Vynikající dílo jak v rámci historických akčních dramat, tak v kontextu fenomenální současné seriálové tvorby (platí pro obě řady). 90 % ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak jsem už říkal, nejsem znalcem života PE. Ale na konci první série jsem si podle nějakých všeobecných přehledech říkal, co bude v té druhé. Těšil jsem se, že tam bude něco o čem vlastně nevím, nebo se nemluví. A taková věc tam byla vlastně jen jedna. Zbytek byl o neúspěšném pronásledováni, skorochycení a úniku Pabla. Možná tam bylo něco víc, ale já to moc neviděl. Takže se mi vlastně potvrdilo jak moc toho bylo v té první. Kolem a kolem to ale vše bylo poutavé. Peňa je super a jsem rád, že to vypadá, na ústřední postavu třetí řady. Svým způsobem mi je líto, že se s Pablem loučíme, ale na druhou stranu si rád dám něco nového. Za dobové fotky a záběry dávám plný počet. 90 procent ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Vyřiď ostatním, že Pablo Escobar se má respektovat, ty parchante." ___________ Zatímco 1. série pojednávala o vzestupu Pabla 'madafakin' Escumbara na trůn drogového impéria, ta 2. zase sugestivně reflektuje onen pomyslný pád na absolutní dno. Divák tak sleduje jak se průběhem epizod oprátka okolo jeho krku nemilosrdně stahuje. Narozdíl od minula je sice důraz kladen na autenticitu a nepřikrášlený naturalismus, ale jinak to na mě pořád působí dojmem papundeklově natočený kriminální telenovely, která mě veskrze moc nebavila. Třetí série není nutná a pochybuju, že jí vůbec dám jakoukoliv šanci. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (9)

  • Pri leteckom zábere mesta vidno moderné vozidlá z 21. storočia. (WalterIK7)
  • V úvodní znělce druhé série se v záběrech na televizi mění američtí prezidenti podle doby, ve které se daný díl odehrává. Jde o jediný záběr, který se průběžně mění. (AlfaNumerO)
  • Na konci epizody hraje z gramofonu při tanci píseň „Cambalache“ od Rubéna Juáreze. (Duoscop)

Reklama

Reklama