Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stephanie (Anna Kendrick), matka a blogerka, se snaží odhalit pravdu o náhlém zmizení své nejlepší přítelkyně Emily (Blake Lively) z jejich městečka. Do napínavé hry plné nečekaných zvratů, tajemství, odhalení, černého humoru, vztahů, lásky, zrady, oddanosti, vraždy a odplaty se zaplete i Emilyin manžel Sean (Henry Golding). Nebezpečný koktejl ve stylu filmů Dívka ve vlaku a Zmizelá Vám namíchá režisér Paul Feig. (Vertical Entertainment)

(více)

Zajímavosti (10)

  • Spoiler: Konec filmu se zásadně liší od knižní předlohy. Ve filmu Emily (Blake Lively) plánuje použít své životní pojištění, aby hodila svou vraždu na Seana (Henry Golding) a utekla do Evropy. V knižní předloze je tato část zachována, ovšem Stephanie (Anna Kendrick) se zamotá nevědomě do jejího plánu a je nakonec zatčena, díky čemuž Emily uteče. Dále je v knižní předloze Emily pouze dvojče, zatímco ve filmu je z trojčat, z nichž jedno zemřelo při porodu. A rozdílná je také smrt jejího dvojčete, které v knize spáchá sebevraždu, zatímco ve filmu ji Emily zabije. V knize si je Sean také vědom Emilina plánu. (hansel97)
  • Spoiler: Mnohé charakteristiky postav byly změněny od knižní předlohy do adaptace. Například ve filmu je Sean (Henry Golding) univerzitní profesor angličtiny, zatímco v knize pracuje na Wall Street. V knize jsou Sean a Emily (Blake Lively) skutečně bohatí, zatímco ve filmu mají finanční problémy. Stephanie (Anna Kendrick) je blogerka, zatímco ve filmu vloguje. (hansel97)

Reklama

Reklama