Reklama

Reklama

Vědec Bruce Banner se při nehodě promění v obrovskou a silnou stvůru, která bude bojovat nejen se zlem, ale i sama se sebou. Skvělé efekty a akční scény podtrhují tento dobrodružný příběh. Vědec Bruce Banner se právě rozešel s kolegyní Betty Rossovou, podařilo se jim však zůstat přáteli. Společně pracují na vývoji vzorce, který za použití paprsku gama umožní lidské tkáni autokorekci. Bruce vyrůstal v dětském domově, zemřela mu matka a otce Davida zavřeli do vězení. Teď se David vrací do života syna, který o něm neměl tušení. Jednoho dne ochromí Bruce nehoda v laboratoři, díky níž je vystaven silné radiaci mající za následek velmi zvláštní jev – učiní ho silnějším a mocnějším. Setkání s Davidem vzbudí v synovi dávné vzpomínky a uvolní vztek a dávné napětí. Díky gama radiaci se změní v obrovskou zelenou svalnatou příšeru - HULKA - výplod čistého hněvu... (Cinemax)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (662)

Lima 

všechny recenze uživatele

Rodinné drama a comicsový příběh - jde to vůbec dohromady? Ale ano, pokud se toho chopí schopný režisér, jakým Ang Lee bezesporu je. Paradoxně mně nejvíc bavila tolik kritizovaná první "neakční" půle. V ní jsem se díky nápadité režii, vychytanému střihu a pro mně zajímavému rozdělování obrazu ve více okének, ani na chvilku nenudil. Při nepovedené scéně se zmutovanými psy mé nadšení trochu opadlo, ale následné momenty z Nevadské pouště opět uspokojily mé libido. Zejména scéna demolice tanků měla fakt koule. Při zdlouhavém dialogu otce se synem v závěru se o slovo začala hlásit nuda, ale určitě ne nuda k posrání, jak hloupě napsal jeden nejmenovaný kritik. Jo a ještě něco, ty fialový Hulkovy trencle byly fakt prďácký :o)) ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu nádhera, zapomeňte na Supermana, pusťte z hlavy Spidermana, to jsou pohádky pro děti. Bruce Banner je ten pravý komiksový hrdina, člověk, donucený být někým, kým být nechce a s hrůzou zjišťujícím, že se mu to líbí, podaný skvěle Ericem Banou. Betty Jennifer Connelyové je dívka , která soupeří sama se sebou v pocitech lásky a odpovědnosti k lidstvu (hraje také výborně, jen ke konci její postava chvílema ztrácí ten správný výraz ). Nick Nolte je naprosto pomatený a šílený vědec, jdoucí klidně přes mrtvoly za svým cílem a Lucasův Talbot je jeden z nejnechutnějších padouchů, jaké jsem viděla. Film je velmi napínavý, triky jsou sice trošku slabší, ale pořád dost dobré a ústřední hudební motiv mi ještě dlouho bude znít v hlavě. Určitě lepší 4*. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 5/10 Hudba 6/10 Efekty 7/10/// +Hulk, triky -velká část děje se odehrává ve tmě, špatné dialogy, občas hodně zdlouhavý a nezáživný děj/// Již v době, kdy tento film vznikl se zařadil mezi nejslabší komiksový film poslední doby (řekněme 2002-2003). Teď po pěti letech se nic nemění. Stále se jedná o film, který nemůže svým soupeřům konkurvat. Je méně zajímavý, má hůře čitelnou hlavni postavu. Nevím jestli si ho oblíbíte. Disponuje dost složitým scénářem, dlouhou stopáží a dost slabou akcí. Nepočítám-li závěrečnou čtvrthodinovou honičku. To je jediné co na filmu stojí k vidění. Možná někteří herci, ale je to všechno spíše průměr a celkově spíš zklamání. Ale neposílám film do odpadu, jen na svoje vrstevníky prostě nemá. Uvidímě jak se uchytí nový Neuvěřitelný Hulk, ani se mi po tomhle do kina na něj moc nechce :-(/// Celkem 57%/// ()

Dadel 

všechny recenze uživatele

Nechoďte na Hulka! Pro mě zklamání roku a Ang Lee si to u mě pěkně pohnojil. -scény bez Hulka jsou velice nezajímavé a nudné. Eric Bana? To že má být hvězda budoucnosti? Šak bol úplně blbý. Jeho projev mi až připomínal výkon Zdeňka Raušera z Divokých včel. Pokud při natáčení lovil bobříka nevýraznosti, tak se mu to povedlo na výbornou. -scény s Hulkem jsou proti tomu velice směšné. Při pohledu na to funící zelené hovado jsem párkrát nedokázal zadržet smích a obávám se že to tvůrci neměli v úmyslu. :-/ Dávám dvě hvězdy jen za technické zpracování. ()

Lavran 

všechny recenze uživatele

Mě už prostě ze zásady připadá chlapík, co se při každé příležitosti k nasrání proměňuje v obří zelenou gorilu, ohromně legrační. Není se proto co divit, že z marvelácké party výstředníků jde o mého nejneoblíbenějšího "hera". Ang Lee se sice pokusil být se svou adaptací hodně svérázný (díky mu za to), takže nesporné kvality jeho Hulk jistě má a dokázal tak zaujmout i takového nezelináře jako jsem já. Je kladen velký důraz na psychologii, akce je natočena velmi zvláštním způsobem, který kombinuje střídmost s velkorysostí, střih a kompozice záběrů je podřízena logice jednotlivých komiksových okének. Originální, že? Jenže i přesto se u mě Hulk zařadil do nešťastné skupiny filmů, které ne a ne přesvědčit o nějaké té trvalejší hodnotě. Na vině není nic jiného než zbytečná rozkolísanost ve vyprávění, která jde ruku v ruce s nechtěnou komičností a protivností (jo, ta toho pohřbila kvantum). Pořád to ale není tak hrozné, abych ze sebe serval oblečení, rozmlátil televizi na maděru a zezelenal jako salátová okurka._____Tak si říkám, že ten Hulk má docela vkus, protože ty jeho trenýrky (po roztáhnutí boxerky) mu jdou parádně k barvě kůže._____Ještě štěstí, že doktor Banner nenosí slipy, nebo hůř... neholduje spodnímu prádlu. :) ()

Galerie (101)

Zajímavosti (55)

Související novinky

Proč Hulk nejede sólo?

Proč Hulk nejede sólo?

22.06.2015

Filmy se zeleným marveláckým bijcem nikdy nebyly velkými hity. Hulk vydělal 243 milionů dolarů a Neuvěřitelný Hulk jen o 18 milionů víc, což jsou vzhledem k miliardovým tržbám žánrové konkurence… (více)

Dar z nebes nebo další z mnoha?

Dar z nebes nebo další z mnoha?

30.11.2006

X-Men, Spider-Man, Superman se vrací, Batman začíná, Hellboy, Hulk, Fantastická čtyřka, Sin City - město hříchu, Constantine, Garfield... Komiksové adaptace mají v Hollywoodu očividně zelenou.… (více)

Reklama

Reklama