Reklama

Reklama

Déšť

(seriál)
Trailer
Dánsko / USA, (2018–2020), 14 h 23 min (Minutáž: 36–50 min)

Hudba:

Av Av Av

Hrají:

Alba August, Lucas Lynggaard Tønnesen, Mikkel Boe Følsgaard, Angela Bundalovic, Lukas Løkken, Jessica Dinnage, Sonny Lindberg, Iben Hjejle, Lars Simonsen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(20)

Většina obyvatel Skandinávie padla za oběť viru přenášenému deštěm. O šest let později hledají dva mladí sourozenci a pár dalších přeživších bezpečí – a odpovědi. (Netflix)

Recenze uživatele RedRose k tomuto seriálu (4)

Déšť (2018) 

Je to banda kreténů!!! Každý z nich je nějakým způsobem narušený a v podstatě je mi celou dobu jedno kdo z nich a kdy zařve a pořád jsem si musel připomínat, že je to 6 let a že většina z nich v tě době byli vlastně větší, či menší děcka, abych to jejich fakt protivné chování nějak strávil... Po celou dobu jsem si nikoho z nich neoblíbil a navíc ty ksichty... Nejvíc odpudivá je asi ta železná tlama Jessica Dinnage a nejméně odpudivá je nakonec asi hlavní herečka Alba August... Herecky je to podprůměrné a celé takové nějaké divně nedomyšlené s hromadou nelogických chyb... Všichni se strašně bojí deště a vlastně vody obecně, ale sotva přestane pršet, tak tam lezou po mokrých střechách, chodí lesem a vysokou travou, ale to nevadí... Flashbacky jednotlivých postav byly otravné úplně stejně jako současnost... A to finále ?!? V polovině 8-mého dílu jsem opravdu chtěl, ať už chcípnou úplně všichni a je po všem, protože co se tam dělo, to se hned tak nevidí!!! Pokud tohle dílo dostane druhou sérii, tak s díky odmítnu... Post-apo mám moc rád a dost toho i odpustím, ale takto opravdu ne... Poslední 3 díly jsem viděl v angličtině (prvních 5 bylo v dánštině), ale kvalita dabingu měla velké rezervy (opět mi to jen připomnělo, na jak kvalitní dabingy jsme u nás zvyklí)... Celkové hodnocení nějakých 24% jen za dánskou odvahu do toho jít... ()

Zůstat uvnitř (2018) (S01E01) 

no... pokud byl záměr tvůrců, hned od začátku nesnášet hlavní postavy, tak se to povedlo... ona hned z kraje úplně dementně zlikviduje matku, aby se pár minut na to snažila opustit i malého bráchu a nechat ho samotného v bunkru... jo, v tu chvíli to bylo na ránu do hlavy... herecké výkony spíše podprůměrné a fakt si postavy v pilotu nejde nijak oblíbit... jediný důvod, proč se podívám i na další díl je zvědavost... post-apo mám moc rád, takže dost i odpustím, ale zatím tak dvě hvězdy s odřenýma ušima... 31%... ()

Zůstat pohromadě (2018) (S01E02) 

po vzoru amerických seriálů se zde všichni chovají jako absolutní vypatlanci... hlavni psychopat, bývalý voják je úplně na ránu kolejnicí do hlavy... dvě hlavní postavy jsou pořád stejně nesympatické, takže jim nijak nefandím a je mi celkem jedno co s nima bude... druhý díl teda strašný... ještě se podívám na třetí, ale už o tom silně pochybuju... 24% ()

Vyhnout se městu (2018) (S01E03) 

tenhle díl byl alespon trochu uveritelny... lidi se umi chovat jako zver... ale celkove teda fakt nic moc... :-/ ()

Související novinky

Netflix vsadí na evropský talent

Netflix vsadí na evropský talent

01.06.2018

Když nebudeme brát v potaz válku s festivalem v Cannes, drží si Netflix mezi evropskými zeměmi relativně dobré jméno. Především v severských zemích se mu daří přímo výborně, a to už od roku 2012, kdy… (více)

Reklama

Reklama