Reklama

Reklama

Déšť

(seriál)
Trailer
Dánsko / USA, (2018–2020), 14 h 23 min (Minutáž: 36–50 min)

Hudba:

Av Av Av

Hrají:

Alba August, Lucas Lynggaard Tønnesen, Mikkel Boe Følsgaard, Angela Bundalovic, Lukas Løkken, Jessica Dinnage, Sonny Lindberg, Iben Hjejle, Lars Simonsen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(20)

Většina obyvatel Skandinávie padla za oběť viru přenášenému deštěm. O šest let později hledají dva mladí sourozenci a pár dalších přeživších bezpečí – a odpovědi. (Netflix)

Recenze uživatele BlackHood k tomuto seriálu (3)

Déšť (2018) 

Na imdb má seriál hodnocení 6.1. To mi příjde na seriál málo, na imdb jsou seriály strašně nadhodnocovány a málo kdy vidím nějaký, který má pod 7.0. No, moc se to nepovedlo. ()

Zůstat uvnitř (2018) (S01E01) 

Příběh je zajímavý, ale prostě tomu něco chybělo. Možná, že je to opravdu hlavnímy hrdiny, moc jim teda nefandím... Brazilcům (3%) nebo Němcům (Dark) vyšla spolupráce s Netflixem o dost lépe. I to prostředí zamknutého bunkru se dalo využít více, třeba jak to bylo v 10 Cloverfield Lane, mohli tam mít nějakou nejistotu, zpochybňovat vše, co se děje, ale tvůrci s ničím takovým nepřišli. Mám strach, že další díly budou jen o nudném běhání po lese a tu nejlepší část má seriál již za sebou... No, uvidíme, na další díly mě to i tak nalákalo dost. ()

Zůstat pohromadě (2018) (S01E02) 

Přesně jak jsem se bál, celý díl si chodí po lese a já se nudím... Pochybuju, že se to rozehraje. Ještě tomu dám jeden díl a uvidíme, jestli budu pokračovat. ()

Související novinky

Netflix vsadí na evropský talent

Netflix vsadí na evropský talent

01.06.2018

Když nebudeme brát v potaz válku s festivalem v Cannes, drží si Netflix mezi evropskými zeměmi relativně dobré jméno. Především v severských zemích se mu daří přímo výborně, a to už od roku 2012, kdy… (více)

Reklama

Reklama