Reklama

Reklama

Déšť

(seriál)
Trailer
Dánsko / USA, (2018–2020), 14 h 23 min (Minutáž: 36–50 min)

Hudba:

Av Av Av

Hrají:

Alba August, Lucas Lynggaard Tønnesen, Mikkel Boe Følsgaard, Angela Bundalovic, Lukas Løkken, Jessica Dinnage, Sonny Lindberg, Iben Hjejle, Lars Simonsen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(20)

Většina obyvatel Skandinávie padla za oběť viru přenášenému deštěm. O šest let později hledají dva mladí sourozenci a pár dalších přeživších bezpečí – a odpovědi. (Netflix)

Recenze uživatele Rathe k tomuto seriálu (1)

Déšť (2018) 

Nápad rozhodně geniální. Provedení o dost horší. Hned v prvním díle, kdy vinou děcek umře jejich máma, tak za minutu se už děti usmívají a chovají se, jakoby se nic nestalo. Dobrý nápad byl to, že strávili v tom bunkru nějakých 5 let, protože jsem si fakt neuměl představit toho mrňousa v post-apo světě. Nicméně seriál vytvářel postupem času spoustu otázek, ale nikdy nedal žádné odpovědi a přitom to bylo potřeba, protože to vytvářelo non-sense. Postavy (asi až na Rasmuse a Patricka) mi přišli poměrně zajímavé. Možná to bylo z důvodu, že byli fakt trochu podivíni už před tou apokalypsou. Vytvořený svět se mi docela líbil a třeba drony a mapa byly skvělé doplňky. Nicméně se mi nechce věřit, že oni 5 let tápou po zemi v zničeném světě a až po setkání Simone a Rasmuse zjistí, že jsou obehnáni zdí. Rozhodně doporučuji vidět v originálním znění, protože anglický dabing je otřesný. Konec celé série mě dost zklamal, tak uvidíme, jestli přijde pokračování. Není to tak, že bych ho vyžadoval, ale kdyby se rozhodlo točit, asi bych se na to časem podíval. 1. série 65% ()

Související novinky

Netflix vsadí na evropský talent

Netflix vsadí na evropský talent

01.06.2018

Když nebudeme brát v potaz válku s festivalem v Cannes, drží si Netflix mezi evropskými zeměmi relativně dobré jméno. Především v severských zemích se mu daří přímo výborně, a to už od roku 2012, kdy… (více)

Reklama

Reklama