Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ringo Starr náhodou získá vzácný prsten, který je určen oběti, která má na konci dne zemřít. Z Indie do Anglie ho pronásleduje banda fanatiků, kteří mají za úkol Ringa najít, zabít, rozkrájet... Navíc je mu na stopě i šílený vědec, který chce za pomoci prstenu ovládnout svět. Kapela ho ovšem chrání, pomáhá jim i půvabná Ahme, a tak za poslechu She's got the ticket to ride, You´ve got to hide your love away nebo právě titulní Help! putujeme do Alp a dál. (Jinny)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

MkSallam 

všechny recenze uživatele

Vůbec to nedává smysl, ale je to velmi zábavné, co je to? No přece Help!, totální šílenost ve které uvidíte Beatles v jednom totálně nelogickém příběhu plném geniálních gagů a nudných hluchých míst, díky kterým je snímek značně nekonzistentní. Hudba je ale fajn, Beatles jako herci taky a převlek za sněhuláka je jedním slovem úžasný... :-) ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Dobrý i když strašně ztřeštěný film. Pro fanoušky Beatles ( mezi které patřím i já ) jak dělané nicméně některé scény jsou natolik šílené že mi nad nimi zůstal rozum stát...slavné písničky jsou sice dobře zakomponované ale betales dělající čím dál větší šílenosti vypadají sice legračně ale někdy už hodně trapně.... ()

Reklama

GMVajgl 

všechny recenze uživatele

Film staví na praštěném příběhu a nových písních skupiny. V té době se Beatles ještě rozkoukávali. Johnovi a Ringovi bylo 25, Paulovi 23 a Georgovi jen 22, a údajně byli celou dobu natáčení zhulený. Jejich hravost jim nelze upřít a je to snad i klíč jejich úspěchu. I po dlouhých desetiletích láká pozornost náhled do jejich soukromí - viz autentický Get Back (2021). Help je ale spíš přetvářka, póza, experimentální a bláznivý hudební videoklip. Ruku na srdce: ten film moc nefunguje, i když hudba je fajn a některé vtipy se povedly. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Zábavná crazy komedie v dobovém duchu, to jest prošpikovaná absurdním humorem a hodně ulítlými nápady všeho druhu (zmenšovací paprsek, tanková bitva, šílení vědci a ještě bláznivější následovníci kultu bohyně Kailí). Několik odkazů na bondovky, různé akčně špionážní díla, sellersovky, všechno dohromady. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

I pro mě jako pro přislušníka mladší generace jsou The Beatles bezpochyby zajímavý fenomém. A film Help to dobře dokladá. Je neskutečné, že si v nějvětší Beatlmánii mohlo toto trio dovolit i účast v takovém neuvěřitelném úletu. Je ale možné, že plně imponoval s jejich náturou a vlastně dobře symbolizuje uvolněnou dobu, do které Beatles patří.  Já osobně bohužel musím, říct, že ačkoliv se považuji za poměrného příznivce za crazy humoru, tak série nekonečných, bojů a převleků, vychytávek jedné sekty (a aby toho nebylo, později i dvou švihlých vědců) za hombou prstenu Ringa Starra v nejrůznějších kostýmech a prostředích v občas až surrealistickém hávu mi přišla sice zpočátku zábavná a těšil jsem se co bude dál,  když spustili ,,You can lose that girl´´, skoro jsem se cvrnkl,  ale postupně  toho všeho bylo moc a stávala se z toho takřka slátatina. Pár jednotlivých frků určitě vynikne, ale je to prostě hrozně přeplacané. Předchozí takřka dokumentární Perný den mě určitě bavil mnohem více. Dokonce bych si dovolil podotknout, že kdyby se bláznivý příběh spojil s opětovným ponorem do života kapely, působilo by to lépe. Ale jako doklad doby to rozhodně není nezajimavé a jestli se něco od Perného dne nezměnilo, tak to, že Beatlsáci jsou na plátně nesmírně přirození, šarmartní a vtipní.... speciálně třeba na horách (:D,)a ty pokojíčky, bože (:D). V těch bych chtěl spát taky. No a co je hlavní, všechny písničky v tomto filmu jsou fakt skvělí. HELP! ()

Galerie (137)

Zajímavosti (26)

  • Kdeže všude to Beatles natáčeli? Nahrávací studio jim filmaři postavili ve twickenhamských ateliérech, alpskou sekvenci vytvořili v rakouském Obertauernu, vojenské cvičiště bylo situováno do Wiltshire, na Bahamách vrčely kamery v Balmoralu a na Paradise Island. (Robbi)
  • Názory na konečné pojmenování filmu se různí - podle některých pramenů ho "zavinil" Ringo Starr, který tak reagoval na nečekané zjevení tygra na "place". (Robbi)
  • Plavec, který se Brouků během filmu v Alpách a na Bahamách ptá na cestu k bílým útesům doverským, je Mal Evans, cestovní manažer Beatles. (Morien)

Reklama

Reklama